Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 16:12:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buš ukinuo vize Novim Evropljanima  (Pročitano 4096 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
Prosto samo uzdahnem i izdahnem, kad procitam ovako nesto. Tako zive normalni narodi.  Smile Kad ce to kod nas doci, ne smem ni da pomislim ... u'vati me muka  Smile Smile E zato vas Raznosac (dostavljac Smile ) radi na tome da pali iz ove zemlje "nebeskog naroda

Znaci svi drugi koji ne mogu da udju u Ameriku bez viza su nenormalni cini mi se da si malo zamjenio teze.
Ako Amerika zeli da se smanji antiamerikanizam koji sve vise uzima maha kako u kulturnom,ekonomskom, politickom tako i u onom obicnom zivotu onda treba da dozvoli sto vecemo broju ljudi da udje u zemlju da upozna pravu Ameriku, sve te narode, obicne ljude, gradjanje koji rade idu na posao odmaraju se provode i td...
Sa ovakvim pristupom gde od 6 milijardi ljudi na planeti oni se hermeticki zatvaraju i dozvoljavaju dolazak ljudi cije zemlje sve zajedno ne broje stanovnika koliko tri kinesak grada je zalosno , Amerika je postala strasljiva,paranoicna drzava a to je opasno po sve mora se pod hitno  primjeniti medikamentozna terapija

Ako umesto reči Amerika staviš Srbija, dobijaš realno stanje stvari.

@KGB agent ljudi rade kod gazda Miška za 10.000 din  ima ih dosta.
Inače 10.000 din je nešto kao 120-150 evra.  A cene u Srbiji
su za 30% vece nego u EU ili SAD.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sasaborg
To je tipican komunisticki nacin razmisljanja  Smile Tipicna podela sveta na losi i nenormalni zapad i dobri i andjeoski istok Smile .Svetske sile rade ono sto zele, svidjalo se to slabijima ili ne.

Sasvim je logicno da se manje ekonomski razvijenim drzavama uvode vizni rezimi i raznorazne peripetije. Zamisli sta bi bilo da tga nema  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E
Citat
Prosto samo uzdahnem i izdahnem, kad procitam ovako nesto. Tako zive normalni narodi.  Smile Kad ce to kod nas doci, ne smem ni da pomislim ... u'vati me muka  Smile Smile E zato vas Raznosac (dostavljac Smile ) radi na tome da pali iz ove zemlje "nebeskog naroda

Znaci svi drugi koji ne mogu da udju u Ameriku bez viza su nenormalni cini mi se da si malo zamjenio teze.
Ako Amerika zeli da se smanji antiamerikanizam koji sve vise uzima maha kako u kulturnom,ekonomskom, politickom tako i u onom obicnom zivotu onda treba da dozvoli sto vecemo broju ljudi da udje u zemlju da upozna pravu Ameriku, sve te narode, obicne ljude, gradjanje koji rade idu na posao odmaraju se provode i td...
Sa ovakvim pristupom gde od 6 milijardi ljudi na planeti oni se hermeticki zatvaraju i dozvoljavaju dolazak ljudi cije zemlje sve zajedno ne broje stanovnika koliko tri kinesak grada je zalosno , Amerika je postala strasljiva,paranoicna drzava a to je opasno po sve mora se pod hitno  primjeniti medikamentozna terapija

Ako umesto reči Amerika staviš Srbija, dobijaš realno stanje stvari.

@KGB agent ljudi rade kod gazda Miška za 10.000 din  ima ih dosta.
Inače 10.000 din je nešto kao 120-150 evra.  A cene u Srbiji
su za 30% vece nego u EU ili SAD.
ne treba zaboraviti da se tai isti misko nafatirao za vreme demonokraDske vlasti, bio je on jak i ranije ali ekspanziju je doziveo od 2000e na ovamo i postao multimilijarder svve zahvaljujuci demonokraDama Smile  ne zaboravimo i sada dok to pricamo on se i dalje bogati zasto mu Tadic nije do sada ukinuo monopol, a? zasto mu sad ne ukine? zasto mu nece ukinuti? zasto mi 8 godina tapkamo u mestu dok se demokraDe fatiraju nasom lovom? zasto svo sranje koje nam se desilo zaboravljamo zasto Tadic mi skrece paznju nekim nebitnim stvarima kao sto je EU i povratak u devedesete dok njegovi ortaci kradu?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zasto Tadic mi skrece paznju nekim nebitnim stvarima kao sto je EU
Gde ces bitnije "stvari" za Srbiju od EU? Druga je stvar, sto Srbija ocigledno i ne zeli da udje u EU ... zato se i krade, laze i maze, zato sto su koreni Slobinih pulena iz 90-ih to9liko jaki, da se nece moci iskoreniti jos ko zna koliko  Smile Lepo je rekao Djindjic "ne moze jedna zemlja 10 god. da vodi pogresnu politiku i da prodje bez posledica"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Galaxy IIs
@Dominick dokle god u Srbiji postoji većina koja je histerično protiv ulaska u EU, tajkuni su sigurni
u svojim zamkovima. EU znači otvaranje ne samo granica, nego i tržište (čitaj: konkurencija) a to
našim tajkunčićima ne prija.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
@Dominick dokle god u Srbiji postoji većina koja je histerično protiv ulaska u EU

kako to sad? Smile

pa zar nije sad sve super....demokratska vlast ovo,ono?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Па ти радиш за Службу...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 10:39:08 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Gde ces bitnije "stvari" za Srbiju od EU? Druga je stvar, sto Srbija ocigledno i ne zeli da udje u EU ... zato se i krade, laze i maze, zato sto su koreni Slobinih pulena iz 90-ih to9liko jaki, da se nece moci iskoreniti jos ko zna koliko  Smile Lepo je rekao Djindjic "ne moze jedna zemlja 10 god. da vodi pogresnu politiku i da prodje bez posledica"  Smile

Ima i bitnijih stvari od EU, naravno. Recimo da sredimo malo svoju zemlju. Ko vredi, on i danas može da ide u EU i tamo nađe posao. Takve rado primaju svuda. Lenčuge i štetočine nigde nisu poželjne. Ja bi samo voleo da naši "evropejci" dobiju priliku da odu napolje, čisto da vidim kako bi se snašli u zemljama EU. Znam sijaset ljudi koji su otišli preko grane, i to za vreme sankcija. Znači da ljudi koji oće da rade i budu normalni građani, ipak mogu da se uhlebe van Srbije, čak i bez Šengenske ili neke druge vize. Ja opet nemam neku ambiciju da budem žitelj druge države sem Srbije. EU, SAD ko u ostalm i ceo svet me zanima u domenu turizma i neke normalne ljudske želje da se vidi malo sveta. Inače imao sam prilike da radim preko grane ... lep posao, lepa plata itd, al ima tu jedna caka. Tek kad čovek ode preko, vidi da potpuni osećaj slobode može da ima samo u svojoj zemlji. Gde god otišao, kao stranac ostaješ "Rumun", bez želje da podcenjujem prijateljski narod Rumunije, asocijacija na Rumune koji su radili po Srbiji posle pada Čaušeskua. Zato je po meni pametnije da radimo na sređivanju ove naše Srbije, nego da ginemo od sekiracije dal je potpisan SSP itd. Ameriku bi naravno voleo da vidim, to je svakako veličanstvena zemlja, al o tom potom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E

Po meni je bitnija stvar da predsednik i premijer ukinu monopole raznoraznih tajkuna i drzavnih firmi da puste slobodan uvoz da dovedu investitore da pohapse sve profitere kriminalce reketase narko dilere one koji su krali izbore da osude sve one koji popularisu korupciju i mito da se vidi ko je odgovoran za premlacivanja i ubistva neduznih ljudi u ovoj zemlji da se stane u kraj huliganima nemoj samo da mi kazes da ne moze bez EU??? i nemoj samo da mi kazes da nije bilo vremena za ovih 8 godina!!!

@Dominick dokle god u Srbiji postoji većina koja je histerično protiv ulaska u EU, tajkuni su sigurni
u svojim zamkovima. EU znači otvaranje ne samo granica, nego i tržište (čitaj: konkurencija) a to
našim tajkunčićima ne prija.
Nemoj ti meni da plasiras tu pricu jer ja ne padam na ta demokratska sranja oces da kazes da Tadic nema moc da ukine miskovicu monopol? ja bih reko da nece jer imaju zavisnu vezu ovaj ovoga placa ovaj mu osigurava trziste, nemj da se pravis naivan...
Morate da se pomirite da ti koji vam pricaju o ulasku u EU oni prvi ne zele da vide ovu zemlju tamo zasto bi ovu drzavu gurnuli tamo gde postoji zakon i kontrola, Tadic se bre polomi samo o EU prica on dnevno 100x kaze EU ali to ne vredi nista jer on prvi niece da uradi ono sto sam ja napisao PizzaBoy-u gore a napisacu i tebi, Tadic NE ZELI da: ukine monopole raznoraznih tajkuna i drzavnih firmi da pusti slobodan uvoz da dovede investitore da pohapsi sve profitere, kriminalce, reketase, narko dilere, one koji su krali izbore, da osude sve one koji popularisu korupciju i mito da se vidi ko je odgovoran za premlacivanja i ubistva neduznih ljudi u ovoj zemlji da se stane u kraj huliganima!!!! Ne zeli to da uradi jer mu nije u interesu!!!! To je jedina istina i vi to znate i sami!!!
« Poslednja izmena: 20. Okt 2008, 12:18:39 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
  A cene u Srbiji su za 30% vece nego u EU ili SAD.
E, jesi li ti je.o sta van svoga sela?
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 16:12:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.