Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нециклопедијa: Србија као Нокиа! :)  (Pročitano 7114 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Amerika

Iz projekta Нециклопедија

To je Severnoamerička zemlja u kojoj žive monstrumi, hamburgeri i Švarceneger.

Zemlja, posle Guglove kupovine. Kao što vidite, sad je veća i lepša, i ima bolju podršku za OpenGlZemlja (4 500 000 000. pne - 2023. ne) je kompanije Gugl nastao po ugledu na njihov softverski projekat Gugl Zemlja kao deo velikog tajnog plana da niko ne zna šta će sledeće da nam urade.

Predsjednik drzave je Bil Gejc, glavni grad Menhetn, sluzbeni jezici : Meksicki, Kineski, Americki i Microsoft VBA. Himna Amerike je "Pit ..... i to je Amerika."

Drzavni heroji su Keni i Kartman.

Moto ove zemlje je ubiti Fidel Kastra.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
 Smile

Sjajni komentari moraću i ja nešto da izmislim  Smile

Stami4 sedi 5   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ћирилица

Из пројекта Нециклопедија
Скочи на: навигација, претрага

Типични српски ћириличар.Ћирилица је писмо којим се служе српски фашисти. Људи који се служе ћирилицом у народу су познати као ћириличари. Они су познати по томе да негирају постојање другог писма – латинице, тврдњом да она у српском језику никада није постојала. Никакви докази, било духовни - било материјални, не могу их убедити у постојање латинице. Одбијају да је читају, наравно уколико још увек нису прошли курс одвикавања од латинице након кога је потпуно избришу из свог мозга. Међутим, прави разлог је тај да је се у ствари боје. Ова болест се стручно назива цроатопхобиа. Њихова главна жеља и циљ је да искорене и саму помисао на постојање латинице. Овај чланак је изворно писан латиницом, али уколико сада уместо ње видите ћирилицу то значи да је неки ћириличар прошао овуда, или су вам подешавања намештена искључиво на ћирилицу што значи да сте и сами ћириличар.

Latinica

posto je "I OBAVEZNO PIŠI ĆIRILICOM! U PROTIVNOM ĆEŠ BITI SPALjEN NA NASLOVNOJ STRANI!" auto ovoga texta nece vishe dobijati super benzin nego bezolovni butan. a i autora briga za buba svabe. ovde, danas i sada ce mo da vam pretstavimo latinicu u praistoriskom koriscenju interneta, koji danas jako mali deo mutanata od genecki modifikovane slonetine koriste. nekada davno na internetu se moglo ucitati vise vrsta koriscenja latinice. sa dodavanjem slova h (shta, mrsh i sl.), u formi nekih pametnjakovica (v!d!, j4 5am !d!0t) i nekada, pazite sada, sa velim slovom ispred imena gradova, dvrzava, mutanata i na pocetku recenice!. latinicu je izmisio tamo neki lik koga je bilo mrsko da promeni font na cirilicu, i poceo da koristi prljavu i glupavu zapadnu latinicu (inace latinica je ime dobila po latinima koji su voleli da late sve i svasta). latinica, kao sto sam vec mentalno implementirao koristeci hitlerove tehnike u vas mozaik, je nekada danvno bila koriscena u ovoj formi, i ako ste ovo uspeli da procitate svaka vam cast, jer ja neam pojma sta pise, jer je ovaj pravo-oscilatorno-krivoliniski-translatorni tekst pretvoren iz redovne srpske cirilice u ovaj prljavi mimicki pricani jezik. ae sada niko da ne pise vise ovako, nevazi?
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
 Smile Smile Smile Smile

Simijon-hvala na petici. Nastavicu da se dokazujem  Smile

Veze

Veze su u Srbiji potrebne za sve koji žele nešto da postignu. To je prema nekim statistikama najčešće izgovarana reč u poslovnim krugovima. U drugom kontekstu, vezom podrazumevamo polnu vezanost dveju osoba različitog pola, zatim polnu vezanost dveju osoba istog pola, postoje i kovalentna i jonska veza, veza i podveza kao deo ženskog donjeg veša, neki tipovi stolarskih i mašinskih veza, itd. I ja nemam veze, niti imam vezu kao ni ti sto nemas veze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Drugačiji ugao posmatranja

Skraćeno DUP, drugačiji ugao posmatranja predstavlja jedini normalan ugao posmatranja stvari i kao takav on je obavezan kada je pisanje Neciklopedije i drugih učila od značaja u pitanju. Gledajući iz DUP-eta ne smete biti neutralni, objektivni i samim tim dosadni. DUP je opšteprihvaćen evropski standard gledanja i naši ljudi će do kraja 2007 moći da ga prhvate uđu u njega čime izbegavaju izvršenje kazne za neprihvatanje evropskih standarda od strane Haškog Tribunala i Karle Del Ponte lično, a kazna je vađenje neevropskih očiju i odlaganje pregovora dok slepci ne progledaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Srbi
Skoči na: navigacija, pretraga

Ovako ne izgleda SrbinSrbi su stanovnici Srbije ali dosta ih ima i u Holandiji,najviše su koncentrisani u gradu Hagu. Laici ih često mešaju sa Velikim Srbima, stanovnicima Velike Srbije. Brojno stanje Srba nije poznato, ali se sa sigurnošću može tvrditi da je u pitanju ceo, pozitivan broj.

Sadržaj [sakrij]
1 Istorija
2 Jezik
3 Biološke karakteristike
4 Staništa
5 Kultura

[uredi] Istorija
Sudeći po fosilnim ostacima pronađenim u blizini staračkih domova i groblja, kao i po signalima koje emituju crne rupe i kvazari, Srbi postoje od početka vremena i prostora, mada se sumnja da su postojali ranije, a neki idu toliko daleko da tvrde kako su Srbi stvorili vreme, baš zato što ga nisu imali dovoljno. Tačnije, uopšte.

Ukoliko se zanemari širenje i skupljanje Srbije, Srbi su oduvek bili tu gde se trenutno nalaze. U velikom sranju.

[uredi] Jezik
Vidi glavni članak: Srpski jezik

Jezik se u Srbiji uglavnom koristi pri ishrani, a za govor samo u posebnim prilikama. Dva osnovna jezika u upotrebi su nemušti i visokorodni srpski jezik. Visokorodnim srpskim jezikom govore malobrojni, a kao lingvistička zanimljivost se izdvaja to što postoji obilje dijalekata - seoski, gradski, gradsko-seoski, banjski, poslovni, svetovni, svešteni, fenserski, pozerski, isl.

[uredi] Biološke karakteristike
Srbi postoje u svim veličinama, oblicima, bojama i ukusima (poslednja tvrdnja je dokazana tokom ranih '90ih godina 20. veka, na slučajno odabranom uzorku penzionera iz reda za hleb i mleko).

[uredi] Staništa
Najčešće stanište je kamen, odnosno, prostor pod njim (ponekad se naziva i rupom). Stanovnici Srbije retko izlaze iz svojih staništa na površinu, obično u vreme izbora i dočekivanja, religijsko-propovednih ceremonija, kada se podkamenjarskom stanovništvu ukazuju visoko evoluirani primerci.

Kultura
Džaba čitate. Srbi to ne poseduju.

Dopsta od mene za veceras. Nadam se da cete malo i vi. nemojte samo ja da budem zezan-podelite krivicu samnom malo.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Шта би Србија постигла да је Ђинђић жив
Ђинђић председава у НАТО-у.
Тадић председава у Европској Унији. Smile Smile
Србија претиче Јапан, Немачку и САД по привредној моћи.
Драгољуб Мићуновић први Србин на Месецу. Smile Smile Smile
Чеда Јовановић први човек који је у свемир отпутовао дрогиран. Smile Smile Smile
На новчаници од 50 евра би се налазила слика Николе Тесле.
На новчаници од 10 евра би се налазила слика Иве Андрића.
Србија би извршила инвазију на велику напаст под именом Русија и тако помогла Америци. Smile Smile
Сачували би Косово и анексирали Албанију, Бугарску, Румунију, Македонију, Босну, Хрватску и Словенију. Црна Гора се не би одвајала. Без обзира на мржњу међу расама, сви су се помирили зарад економије. Smile Smile
Ана Никол Смит се не би убила. Smile Smile Smile Smile
Пабло Ескобар би уз Чедину и Зоранову помоћ отишао у центар за одвикавање. Smile
Цела СРС би завршила у Хагу.
Исидора Бјелица би се пролепшала!!! Smile
Тим европских стручњака одлази у центар Европе где је сахрањен Јован Цвијић, оживљава га и заједно граде канал кроз Велику и Јужну мораву. Морава постаје бананамен. Smile
Јели би сарму пуњену кавијаром.
Српски језик постао би званичан у дипломатији. Smile

@Stami4 majstore pa ovo je prejako  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 13:45:19 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.