Trebaju mi ljudi koji drze ovaj sajt jel su neke moje slike objavljene a nekom ocigledno odgovara da moje slike i dalje stoje na sajtu i kulira me
neka me neko od mederato kontaktira preko ovog sajta ili kaze kako ja njega da kontaktiram - hvala ! ! !
[Edit by Anea: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 12:46:47 od Anea »
Klliknes na link Prijavi moderatoru koji stoji u donjem desnom cosku svakog posta i posaljes svoju prituzbu. Znaci, nadjes post u kome su tvoje slike i kliknes na Prijavi moderatoru u dnu tog posta. Takodje, u dnu svake stranice se nalazi forma za Prijavu zloubotrebe ~ Report Abuse [link]
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!