Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 21:51:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop - Daisy (2006)  (Pročitano 7002 puta)
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Počinje onim pejzažom sa rečicom i brvnom i pojavljuje se ona na biciklu. A kraj je kad on uzima vazu sa cvećem i diže je prema nebu.

Koliko sam video na Podnapisima ne postoji  srpski titl za kraću verziju, imao sam nalepljen engleski.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2011, 02:26:32 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Znaci i ovde cenzura  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
До када ово треба да се погледа? Не верујем да ћу стићи вечерас, сутра рано морам да устанем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Odgledaj kad stigneš, tema stoji a posebno se otvaraju baš iz tog razloga.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Синоћ сам погледао ову дужу верзију коју ми је инсајдмен послао, али био сам исувише уморан да бих нешто написао.

Одушевио ме филм. Вероватно и најбољи љубавни филм који сам гледао. И не бих рекао да је филм из два угла. Постоји и онај трећи - полицајчев. Атмосфера у филму савршена, девојка прелепа, прича прелепа. Кадрови по оним ливадама савршени. Све у свему, немам замерку на овај филм. И гледаћу га поново и поново.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Одушевио ме филм. Вероватно и најбољи љубавни филм који сам гледао.

To sigurno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
I ja gledao sinoć i da mi je neko rekao da će da mi se svidi film koji u opisu ima romance, pljunuo bih ga verovatno. Tema u filmu nije nova, ima dosta sličnih filmova, ali nijedan nema ovakvu radnju, a posebno ne ovakav kraj, ponovo neočekivan s moje strane. Ne bih da dužim mnogo, film je savršen i to je to. Zamerki bez.

E da, i bilo mi je vrlo zanimljivo kad je na kraju onaj lik sedeo i slušao iznova njen glas na sekretarici, jer ga do tada nikad nije čuo. Pretpostavljam da ga je to najviše podsećalo na nju posle smrti baš zato što nikad nisu stvarno razgovarali.

« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 15:54:35 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 681
Zastava Banja Luka
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16)
mob
LG SPIRIT
Šta god sam pogledao od filmova iz ove zemlje nisam ostao ravnodušan. Možda malo predugački i teško privikavanje na njihovu glumu, ali na to se sve zaboravi gledajući film. Jednostavno odličan film i sve preporuke za pogledati. Ne volim ovu temu, romantika, ali odlična priča sve pokriva. Ovo je jedan od filmova u kojim nisam obraćao pažnju na njihovu glumu već samo pratio priču, a ne znam ni kako bi, kad ne znam njihovo ponašanje i kulturu. Možda nije mjesto ali pošto je ljubav u pitanju ima još jedan njihov film koji je vrijedan pažnje, meni čak i draži jer sam ga prije gledao
 Castaway on the Moon (2009), baš zbog jednostavne, a dobre priče.

film vrijedan svake pažnje

« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 20:58:26 od cetvorooki »
IP sačuvana
social share
i love rekbu
Od svog posla koji završim, uvjek je vredniji onaj koji nisam završio.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Опа,нова лица у биоскопу...добродошао  Smile

Дакле филм....одгледах га управо,потпуно беспрекоран!! Делим мишљења са свима и заиста по тим питањима се не бих понављао,већ ћу само оно што је на мене оставило највећи утисак,а то је музика  која је фантастична и иако је филм апсолутно на месту по свим стварима,она га чини мнооого бољим,стварно сам уживао. Кадрови који су маестралнии симболични детаљи који просто преовлађују кроз цео филм. Црне лале,као симбол задатка-убиства,а још све то у Холандији,мост који од обичног брвна постаје једна стабилна грађевина а опет носи одређену симболику,итд....

Филм који не оставља никог равнодушним и још један апцолутни погодак у нашем биокопу  Smile

Лично,ја обожавам ове романтичне драме и знам да већина мушкараца на овом форуму више воли хороре,акције,трилере или шта већ,ја сам ипак поборник оних тешких драма или оваквих романтичних,са пуно емоција,набоја,свега онога што ме тера да се макар 5 пута најежим током гледања и добро замислим на крају филма.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung 
Kao što neko reče, čim piše romance u opisu ja preskačem. Ali azijske romance nisu kao druge...
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 21:51:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.