Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bullying: Što motivira osnovnoškolske zlostavljače?  (Pročitano 21682 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Moje iskustvo govori da kad god sam se ja umesao izmedju onog idiota sto je mucen i mog ortaka koji ga je mucio uvek je posle taj idiot meni iza ledja pricao svasta i svasta sebi davao za pravo i kada ja hocu da ga bijem svi mi skacu za vrat da ne budem dvolican Smile Smile Kad god poturis svoju grbacu za nekog mentola ti budes magarac Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19899
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Sony 
Nije bitno ko je jaci, vec ko je ludji...

to si 100% upravu , neki kad polude bolje im je ne biti u okolini...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla YFF35
mob
Nokia Luvmya 520
Što motivira osnovnoškolske zlostavljače?

Genetika ili sto bi se u nasem narodu reklo " Zao otac i jos gora majka "
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
visak hormona uz energiju koja se ne koristi ni na sta korisno dok kod kuce cvetaju ruze naravno ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kako da se brani ako ga ovaj npr uvek prebije ko misa?

Nije problem u drustvenom prihvatanju onoga koji zlostavlja drugog vrsnjaka vec u drustvenom prihvatanju zlostavljanja kao pojave.Mesto da se takve stvari osude od strane vrsnjaka oni jednostavno stoje sa strane.Posle mozemo samo da se cudimo kad ti zlostavljaci kasnije postanu ljudi koji maltretiraju svoje porodice

Mozda pre zlostavljeni, jer imaju potrebe za osvetom.

Onaj ko ne sme da se brani jeste picka.

Pa sta radi taj sto ne sme da se brani stoji a ovaj ga bije

Nisi razumeo, upravo sam rekao to sto ti kazes sada. Mora da se brani kapiras. Ako se ne brani onda u neku ruku i zasluzuje da bude maltretiran.

Treba treba Smile Smile
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Citat
Moje iskustvo govori da kad god sam se ja umesao izmedju onog idiota sto je mucen i mog ortaka koji ga je mucio

Sto bi tvoj ortak mucio nekoga? Kada maltretiras slabijeg od sebe, onda znaci da si picka i to veca od onog koji ne zna ili nece da se brani.

Takvi likovi koji su spremni da diraju slabije samo radi zabave, kurcenja ili neceg treceg, kod mene u skoli su dobijali batine, obicno za vreme odmora da svi vide. I onda kada ga jednom nalupas, nema vise sprdanja, samo postovanje.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Moje iskustvo govori da kad god sam se ja umesao izmedju onog idiota sto je mucen i mog ortaka koji ga je mucio

Sto bi tvoj ortak mucio nekoga? Kada maltretiras slabijeg od sebe, onda znaci da si picka i to veca od onog koji ne zna ili nece da se brani.

Takvi likovi koji su spremni da diraju slabije samo radi zabave, kurcenja ili neceg treceg, kod mene u skoli su dobijali batine, obicno za vreme odmora da svi vide. I onda kada ga jednom nalupas, nema vise sprdanja, samo postovanje.

Treba, treba njih malo namlatiti, ali problem je sto su oni cesto najaci sta onda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung S8
Vracam se sad na ono staro: Moze on da bude koliko hoce jak, ludji ne moze da bude.

U mom kraju je lik koji je satro najjaci, ja sam bio 4 godina srednje, on tu kao prisao i krenuo da me lera, lupio mi zausku, ja sam ga gurnuo, pa mi je lupio samar, e onda sam ja uzeo ciglu i odvalio ga sa njome u glavu, tekla mu je krv kao iz cesme, sve u svemu lep prizor za gledanje.

Ko se kurci a nema pokrice, nastrada, tako je oduvek bilo. Da ne pricam da je lik petnaest puta veci od mene.

Sada kada ide ka meni prelazi na drugu stranu ulice.

Tako moras sa mentolima, nikako drugacije.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Vracam se sad na ono staro: Moze on da bude koliko hoce jak, ludji ne moze da bude.

U mom kraju je lik koji je satro najjaci, ja sam bio 4 godina srednje, on tu kao prisao i krenuo da me lera, lupio mi zausku, ja sam ga gurnuo, pa mi je lupio samar, e onda sam ja uzeo ciglu i odvalio ga sa njome u glavu, tekla mu je krv kao iz cesme, sve u svemu lep prizor za gledanje.

Ko se kurci a nema pokrice, nastrada, tako je oduvek bilo. Da ne pricam da je lik petnaest puta veci od mene.

Sada kada ide ka meni prelazi na drugu stranu ulice.

Tako moras sa mentolima, nikako drugacije.

Da i taj mentol te sutra doceka sa nozem i jos troicom sta onda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Da i taj mentol te sutra doceka sa nozem i jos troicom sta onda

surovo ali istinito... nekad moras tako da reagujes, i to bas kao sto kaze thug ('bote nick) - javno

cak i vecina budala kad vide sebi slicnog nece da rizikuju puno

ali pravi izazov je stvoriti prijatelja od neprijatelja
« Poslednja izmena: 11. Apr 2010, 20:25:49 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.