Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bili Ajdol se vratio na scenu novim albumom „Đavolovo igralište“  (Pročitano 1172 puta)
13. Jul 2005, 06:58:14
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Bili Ajdol se vratio na scenu novim albumom „Đavolovo igralište“

I dalje imam žestoku energiju

Bili Ajdol žestoko je osamdesetih godina prodrmao muzički svet hitovima kao što su „Eyes Without a Face“, „Rebel Yell“ ili „White Wedding“. Danas se vraća svojim novim albumom, pod nazivom „Devil’s Playground“.

Ovo je vaš prvi studijski album u poslednjih 12 godina. Šta vas je nateralo da se opet vratite u studio?

- Na ovom albumu smo radili pet godina. Našli smo dobre muzičare jer nećemo da nam svira neko koga usput pokupimo. Ovo je sada prava mešavina novog i starog.

Vama je u karijeri, tokom osamdesetih jako pomogao MTV. Šta mislite o današnjoj muzici?

- Uvek je lako da se čovek raspline i izgubi. Sviđaju mi se novi bendovi. Nedavno smo svirali na festivalu u Vašingtonu sa novim bendovima, kao što su „Coldplay“, „The Foo Fighters“, „Social Distorion“, „The Bravery“. Bilo je toliko mnogo posetilaca na tom festivalu, da je to fenomenalno. Oni su obični momci i devojke, koji žele da se bave muzikom. Bore se kao što sam se i ja nekad borio. Ne bi bilo lepo da ja sada govorim ružno o njima.

Da li postoji bilo šta što vas već smara?

- Pa, mislim, da nisam imao toliku energiju, morao bih da menjam vrstu muzike. Ali, ja još uvek imam ogromnu energiju, još uvek radim na isti način. I to za mene ima smisla. Moram da budem svoj.

Kad ste ušli u studio da biste snimili novi album, koji cilj ste imali pred sobom?

- Hteli smo da pređemo celu mapu Bilija Ajdola, kao pravi bend. Više ne prave takve ploče. Mislili smo da bi bilo dobro da snimamo kao grupa, uglavnom zato što smo i nastupali kao bend.

Prošli ste svašta u životu. Koliko traga je na vas ostavila droga i nesreća sa motociklom?

- Morao sam da dovedem sebe u red prvenstveno zbog svoje dece. Imam sina (16) i ćerku (15), a tada, kad se to desilo, imali su pet i šest godina. Jednostavno, video sam da ne valja to što radim i da tako ne može. Krajem sedamdesetih, i tokom osamdesetih, mi nismo mogli da vidimo u šta se upuštamo.

Znači, sad su vam deca najvažnija?

- Da sam tada umro, šta bi oni mislili? „Hvala ti puno, tata, što nisi vodio računa ni o čemu.“ Moj sin je živeo sa mnom, ćerka nije, i ja sam bio direktno odgovoran za njega, i nisam hteo da budem sj.... otac.

CDC/IB
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
videla sam nedavno njegov spot na VH! - nije losa pesma
u njegovom rokerskoms tilu - i imidz mu je takav
(secate se njegove faze sa duzom kosom)
ali, s' obzirom na njegov raniji kvalitet, ipak je ovo slabo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
mislim da se pesma zove scream
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
mnogo losije. Ranije je bio neuporedivo bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga... i Prince je bio bolji....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
na silu roker. na silu ne biva.
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Ali Prince nije toliko oslabio u kvalitetu kao Billy
moje misljenje
@cenimirius - so true
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.