imali neko nekih informacia o boducnosti ovog aviona da li ce biti izvozna verzija ili ce biti u nekom vecem broju u sastavu ruske vojske,posto je vec narucen avavion SU35 Bm 48 komada ,pak fa sasvim sigurno ulazi u srerisku proizvodnju interesuje me sta ce biti sa avionom Su37
Su-37 je bio samo tehnološki demonstrator i uništen je u nesreći. Negde se pominje da je izgrađen još 1 koji je navodno prešao u ruke akro grupe Striži kada se prestalo raditi na tom projektu, ali nisam uspeo da nađem relevantan izvor koji bi to potvrdio. Uglavnom, Su-37 je plod rada devedesetih, dok je Su-35 plod rada poslednjih nekoliko godina i odlučeno je da to bude kalup za novu letelicu baziranu na Su-27.
Covece, uopste ovo nisam znao Mislio sam da je to jedna varijanta i da je napravljeno sigurno vise aviona (naravno, moje cudjenje proizilazi iz nemanja informacije i povrsnog poznavanja materije). Znaci i on je bio demonstrator, kao sto je i Su-47, samo mladji od njega, rekao bih. Bas steta sto ga nema, eh!
Da li se zna tacno za takve ruske avione, demonstratore tehnologije, posebno za Su-47 i evo za Su-37, sta su Rusi ispitivali sa njima? Za Su-47 je ocigledna jedna stvar - krila sa obrnutom strelom, ali sta jos?
Pretpostavljam da ta otkrica i primene, se ugradjuju i ugradjena su u druge projekte, koji su doveli do aviona koji su usli u proizvodnju.
Nijedan ruski avion nije usao u proizvodnju od raspada SSSR a da je nastao posle raspada oved drzave. Sto se tice su 37 nebi reko da je ostao kao tehnoloski demonstrator, i nije nimalo tacna tvrdnja da je su 3 nastao posle su 35 vec obrnuto sto pokazuje i sama oznaka aviona Su37 nasato je od kocepta aviona Su35 prvobitno oznacenog kao Su27M,avon Su35 prvi let je imao 93 a Su37 96 pa to ne pije vodu da je Su37 nastao iz Su35 i ako se radilo poslednjih godina na avionu Su 35 to je iz razloga neophdne zamene presretace i odgovor suhoja na MIG 31 Bm. U celokupnoj istoriji ruske proizvodnje aviona nikad se nije desilo da se napravi samo jedan avion uvek su bila minimalno 2 pa cak i su47 berkut i ako se znalo da ce biti samo demonstrator netu se moze naci da su cak 4 aviona proizvedena jedan je uniste u testu da se leti na brzini vecoj od 2 maha znaci ostala su jos tri nekako mi je nelogicno da proizvedu samo jedan Su37 i jos da mu dozvole nastupe na aeromitizima nesto tu ne pije vodu.