Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vijera u Juventusu za 20 mil. evra  (Pročitano 314 puta)
14. Jul 2005, 20:59:55
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Uprava Arsenala prihvatila je ponudu Juventusa od 20 miliona evra za dosadašnjeg kapitena viceprvaka Engleske Patrika Vijeru.

Francuski reprezentativac otputovao je već u Torino kako bi se sa italijanskim šampionom dogovorio oko detalja čevorogodišnjeg ugovora koji će potpisati sutra posle medicinskih testova.

Na zvaničnom sajtu Arsenala menadžer Arsen Venger rekao je da kao i navijači žali zbog odlaska Vijere.

Sa druge strane molim ih da nam veruju i ostanu uz nas. Tužno je da nas Patrik napušta, ali dobro je da nas napušta dok smo na vrhu. Patrik je bio važan igrač za nas, jedan od najvećih u istoriji kluba i moj odnos je bio poseban sa njim, jer sam ga ja doveo u klub.

Patrik Vijera stigao je u Arsenal 1996. godine kao prvo pojačanje Arsena Vengera.

Vijera je izjavio da mu teško pada odlazak sa Hajberija, ali je morao da donese odluku o svojoj budućnosti.

Odlučio sam da odem jer mislim da je došao trenutak za nove izazove. To ne znači da sam bio nesrećan u Arsenalu ili da sam imao bilo kakve probleme u klubu. Želeo bih da se zahvalim navijačima Arsenala. Bili su uvek izvanredni. Čak mi jer nedavno prišao jedan na ulici i rekao “ukoliko odlaziš hvala ti za prethodnih devet godina“.

Patrik Vijera odigrao je 407 utakmica za Arsenal. Postigao je 33 gola, ali je zaradio čak 9 crvenih kartona. Reprezentativac Francuske bio je 79

(02. May 2007, 21:38:57)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Francuski fudbaler Tjeri Anri postavljen je za novog kapitena Arsenala, umesto zemljaka Patrika Vijere, koji će karijeru nastaviti u Juventusu.

To je u subotu uveče potvrdio menadžer Arsenala Arsen Venger. Novi kapiten predvodio je drugove prvi put u prijateljskom meču sa Barnetom, koji je završenm pobedom Arsenala 4:1.

Vijera je u petak za 20 miliona evra prešao u Juventus, posle devet godina provedenih na Hajberiju.

Ukoliko postigne još pet golova za klub iz severnog Londona, Anri će postati najbolji strelac u istoriji Arsenala. Trenutni rekorder je Ian Rajt, koji je postigao 185 golova u crveno-belom dresu.

Anri je u Arsenal došao iz Juventusa 1999. godine za 10 i po miliona funti. Pre torinskog kluba igrao je za Monako, a sa reprezentacijom Francuske osvojio je Svetsko prvenstvo 1998. i šampionat Evrope 2000. godine.

Za nacionalni tim Francuske 27-godišnji Anri odigrao je 69 utakmica i postigao 28
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.