Imam odvratan problem na oba telefona. volim da koristim aplikacije i sa njima da se konektujem na net. to sad vise ne mogu jer sam kupio ova dva tel. Bilo koju aplikaciju da instaliram odmah izbaci cim krene na net. Kase greska u konekciji. uspeo sam jednom da se konektujem kad mi je telenor poslao mejl nalog za konekciju i super se konektovao i na aplikaciji. cim sam izasao i pokusao ponovo. . . nece. moze li neko da mi pomogne
cekaj a zasto nisi otisao u podforum Mobilna telefonija?Idi tamo ima jako strucnih ljudi i pitaj.Nemoj da otvaras posebnu temu,vec pogledaj teme pa ja mislim da ima tema za probleme koje imas
Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku
Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.