Kako se moze optimizovati ili napraviti neki sajt da se moze otvarati preko wap-a mobilnim telefonom. Da li se to moze obicnim html i sl ili trebaju neke druge tehnike! Neka scripta i sl....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
znaci ovako kako vidim u operi takav ce prikaz otprilike biti i na mobilnom
Otprilike... vrlo otprilike.
Citat
kakva je razlika izmedju wap i imode
Da si pogledao linkove iznad i konsultovao google, ne bi pitao.
Citat
a jel ti problem da bacis oko na www.atspace.com i da vidis dal podrzavaju wap i na sta bi link izgledo (ovako wap.nesto.atspace.com)
Sigurno ne podrzavaju sve MIME tipove koji su potrebni, a da razgledam na nekom free hostu sta se podrzava.. nemam nameru.
A posto ce se ova tema pretvoriti u servis tehnicke podrske ja cu da je zakljucam.. Nemam vremena za ovakve gluposti a sve sto ti je potrebno za pocetak da znas imas postavljeno.. sad sto bi ti ako je ikako moguce sve prezvakano i uradjeno a ti samo da se potpises ... to je vec druga stvar, i to neces doziveti.