Mislim da su ljudi koje ovo zanima vec upoznati da li njihov telefon ovo podrzava pa necu puniti oglas tim informacijama... Sve je probano na Samsung Galaxy Note i SII, a vise informacija mozete potraziti na internetu.
OTG micro USB na USB 300din (postarina 50din kao preporuceno pismo, posle uplate)
MHL adapter 900din (postarina 50din kao preporuceno pismo, posle uplate)
2600mAh baterija i punjac za Samsung Galaxy Note (ima nasu uticnicu naravno) 1200din (postarina 100din kao preporuceno pismo, posle uplate)
Nokia MD8 800din (postarina 100din kao preporuceno pismo, posle uplate) Nokia zvučnik koji sam malo modifikovao tako da radi i na baterije kao inače, ali može da se priključi preko usb-a na komp ili punjač (koji ima USB ulaz, 5V, 500mA). dodatni kabl staje unutar zvucnika tako da integritet nije ugrozen : )
KONTAKT: PM ili o6382232oo (9-18h mi sms vise odgovara, zbog posla)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.