Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:45:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brankica Stanković... Heroj/Izdajnik ?  (Pročitano 12235 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@mrgec
Izvini zaboravio sam da "zaista nema Srpskih zrtava" u ratovima na prostorima bivse SFRJ tokom 90-tih godina.Srbi su samo cinili zlocine     Smile Joj kako sam mogao biti toliko zaboravan da stavim piksle na oci kad sam gledao beeeeeeeeee92 i kuckicu. Slusni aparat mi ispao na krilo i zaboravio sam da ga metnem na usi pa sam cuo sta mi se pricinjava.
Joj"izvinjavam se , "objektivnoj kucki"   ! Uf ala sam je  ofarbao mlogo  je lepsa ovako nego na ekranu .
« Poslednja izmena: 14. Jun 2007, 09:03:19 od stami4 »
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Opet podele na heroje i izdajnie....dokad vise!?Pa niste vi "veci" Srbi od bilo kog Srbina na ovom forumu, a pogotovu kvazi patriotski sljam,oni su najveca sramota Srbije zajedno sa ovim ratnim profiterima,svercerima i zlocincma!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Apple Iphone 5
Znaci nema nijednog postovalaca njenog dela
Sadrzaj i nameru emisije necu komentarisati, ali gledano sa profesionalne strane traljavo to radi. Ja jesam za to da se svi gulanferi, lopovi, zlikovci i ostala bagra raskrinkaju. U pocetku mi je delovalo zanimljivo, al kad sam video da je kamerom jurila nekog starca u nekom vojvodjanskom selu napadajuci ga kako je on ubio nekog Hrvata odvalio sam se od smeha. Ide zenska i tvrdi "ubili ste ga", a seljani je gledaju kao u fazonu "gle ova luda". Smile
Iskreno, ja Insajder ne dozivljavam ozbiljno. Vise kao neku tvrdju varijantu emisije "Timofejev".  Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Opet podele na heroje i izdajnie....dokad vise!?Pa niste vi "veci" Srbi od bilo kog Srbina na ovom forumu, a pogotovu kvazi patriotski sljam,oni su najveca sramota Srbije zajedno sa ovim ratnim profiterima,svercerima i zlocincma!!!
Ovde izgleda neko pogresno shvata ono sto je vecina napisala. ja sam Srbin-ne busam se u grudi kada to kazem ali me nije sramota i stid  da to kazem.
Decko ti ocigledno zamenjujes teze kada kazes da smo mi kvazipatriotski sljam.
Uzmi malo razmisljaj svojom glavom nemoj samod asrljas slepo verujuci bleeee92 i brankici.
Procitaj mioje postove o njoj i videces njenu genezu novinarstva i njenu objektivnost.
da sam ratni profiter ne bih pricao o ovakvim pojavama vec bih ladio *aja na Bermudima ili Karibima,..
Spusti se na zemlju i ne veruj u sve sta cujes i vidis- mozda je nesto i fatamorgana.
 Jos jednom li nazoves nekoga od nas sljamom - koji ne mislimo kao ti vraticemo ti mnogo jace.
Za sada prva opomena da nikoga ne vredjas a ako ti se ne svidja tema ti idi na drugu.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne sanjaj svoj život, živi svoj san!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 325
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
@stami4

Ti to kao pretis???Jel su to tvoji argumenti???   Smile

Kada sam napisao kvazi patriotski sljam  mislio sam na te politicare Vucica,Nikolica,Dacica i dr.,a ne na tebe i tvoje istomisljenike,jer da ste vi to, vi sada svakao ne biste sedeli u Srbiji vec,kao sto ti kazes,na Bermudama  ili Karibama,vi ste zrtve te politike,tih kvazi patriotskih sljamova,kao uostalim svi mi u Srbiji,samo sto vi dalje propagirate  tu ideologiju i politiku,ispravni su vam mozgovi seseljizmom i slobizmom....Nemoj ti da vrsis zamenu teza i da kao nesto pretis,jer i ja umem drugacije da razgovaram samo sto necu da se spustam na taj nivo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@stami4

Ti to kao pretis???Jel su to tvoji argumenti??? Smile

Kada sam napisao kvazi patriotski sljam mislio sam na te politicare Vucica,Nikolica,Dacica i dr.,a ne na tebe i tvoje istomisljenike,jer da ste vi to, vi sada svakao ne biste sedeli u Srbiji vec,kao sto ti kazes,na Bermudama ili Karibama,vi ste zrtve te politike,tih kvazi patriotskih sljamova,kao uostalim svi mi u Srbiji,samo sto vi dalje propagirate tu ideologiju i politiku,ispravni su vam mozgovi seseljizmom i slobizmom....Nemoj ti da vrsis zamenu teza i da kao nesto pretis,jer i ja umem drugacije da razgovaram samo sto necu da se spustam na taj nivo...
Ne mislim da pretim nikome niti tebi. Da si lepse objasnio koje sljam i na koje kvazipatrote  mislis ne bih ovako reagovao. Ovako i dalje ti kazem da sam neki sljam i kvazipatriota ili ratni profiter bio bih,... samo ne na ovom forumu.
Pogadja me svako izjednacavanje sa bilo kakvim sljamom -pogotovu politickim jer politika je .... a ja nemam dvostruke arsine i imam obraz i ponos pa nisam politicar.
Ako smatras da sam te uvredio izvini, ali drugi put budi odredjeniji i precizniji. .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Procitaj mioje postove o njoj i videces njenu genezu novinarstva i njenu objektivnost. 
...tvoje misljenje je vrlo relevantno Smile Smile
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

...tvoje misljenje je vrlo relevantno Smile Smile
 Smile Smile Smile
Bolje je ozeni kada je toliko volis nego da ovoliko lupas ( glavom o zid)-zabolece te od lupanja !
« Poslednja izmena: 15. Jun 2007, 17:38:48 od stami4 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 ne preterujmo ipak .... znam da ne volite brankicu ,ali ni najgorem neprijatelju ne bi pozeleo brak sa drugom glavitjem ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Mozete vi da pricate sta hocete o Brankici(zaokruzujem heroj Smile) ali to je najgledanija emisija na televiziji koja je jedna od najgledanijih u zemlji...Priviknite se na to da je zena totalno in,inace ne biste sad vi toliko ni raspravljali o njoj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 22:45:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.