Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Успон холандске деснице  (Pročitano 1014 puta)
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Велики успех десничарске Слободарске партије на локалним изборима у Холандији
Герт Вилдерс припрема терен за улазак у владу

Аутор: С. Д. И.

Хаг - Герт Вилдерс, десничарски холандски политичар и отворени заговорник антимиграционе политике забележио је велики успех на прекјучерашњим локалним изборима у Холандији, што је показатељ националног расположења уочи јунског гласања. Вилдерс је, по објављивању првих прелиминарних избора гласања на локалном нивоу, изјавио: „Идемо да освојимо целу земљу. Бићемо највећа партија у Холандији“.

Иако је гласање одржано у 400 локалних јединица, резултати избора у Хагу и Алмеру, привлаче највише пажње, јер ће популистичка, антимуслиманска Вилдерсова Слободарска партија први пут бити део локалне владе у та два града. Вилдерсова партија освојила је прво место у Алмеру, док је у Хагу завршила на друго место одмах после холандске Лабуристичке партије. Вилдерс, познат између осталог и по томе што је Куран упоредио са Хитлеровим Меин Кампфом те заговара депортацију муслиманских имиграната, у позицији је да, судећи према појединим истраживањима, утростручи своје гласове пред јунско тестирање воље бирача.

Најновије истраживање јавног мњења показује да би Вилдерсова партија могла да освоји 27 од 150 парламентарних места на изузетно подељеној политичкој сцени Холандије.

Иако су досада доминантне теме локалних избора у Холандији биле углавном проблеми који тиште локално становништво - бициклистичке стазе те проблеми везани за прикупљање смећа, овога пута доминирали су имиграција и Авганистан.

Коалициона влада хришћана и социјалдемократа и распала се пре десет дана јер је коалициони партнер Лабуристичка партија одбила да продужи мандат за 2.000 холандских трупа у Авганистану који ће бити повучени до августа. То је уједно и прва земља, чланица НАТО чија се влада разбила због авганистанског рата.

Mislim da 1 potez koji treba da urade je oslobađanje Šešelja, a sa sudom da urade isto šta i francuzi s Bastiljom! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Не имам ову red lantern- Црвени фењер - један од заштитних знакова Амстердама

Јбл-а их Рода ЈЦ из Керкраде

Super je i ovo .

Jebao ih NEC  Nijmegen ....
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Са циљем спречавања међуверских сукоба, мислим да би муслиманима у Холандији требало дати најширу политичку и територијалну аутономију по систему једна земља два система. У Холандским судовима треба увести паралелно и шеријетско право.
Апсолутно се слажем како анти-европске снаге набијене примитивним национализмом неби
угрозиле даљу интеграцију мирних грађана исламске вјероисповјести у холандско друштво да
треба покренути акцију "милосрдни анђео 2" да се донесе толико жељени мир становницима
те државе надморске висине нула (0) те их спустити на -20 метара.
Као што један мудрац рече:"холандска дјеца се неће више смијати".

Hebo ih AZ Alkamar ....  Smile Smile Smile Ти си опичен Боро 100% Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Mislim da bi spustanje povrsine Holandije na - 20 m bio pravi odgovor bujanju primitivnog holanskog patriJotizma i verske netolerancije i mracnjastva .... Cuo sam da se u Amsterdamu dnevno siluje 5000 muslimanki ...  i da bande holandskih  patriJota  tlace muslimane ... i vrse neke genocide .

Holandija crna rupa Evrope !
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Mislim da bi spustanje povrsine Holandije na - 20 m bio pravi odgovor bujanju primitivnog holanskog patriJotizma i verske netolerancije i mracnjastva .... Cuo sam da se u Amsterdamu dnevno siluje 5000 muslimanki ...  i da bande holandskih  patriJota  tlace muslimane ... i vrse neke genocide .

Holandija crna rupa Evrope !

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
nije to nista cudno.
u Holandiji se svake nedelje spali ili demolira neka dzamija,ili se vode ulicne tuce sa muslimanima.
samo sto,kao sto vec rekoh bezbroj puta,se takve vesti,naravno ne prenose. Smile
kada ovde jedan siptar na Kosovu popije po picki,odma ta vest obilazi svet,a ceo NATO se sav uzbudjen sprema za novo ubijanje i bombardovanje.
kada se tamo spali citava muslimanska cetvrt,uvek nekako novinari ne stignu na vreme da izveste o tome,i,eto.
bas nemaju srece,a?  Smile
al,aj sto nas ubijaju za nesto sto se kod nas desi jednom godisnje,a kod njih svake nedelje,nego sto nam jos i uvek podmecu.
kao sto rekoh-tesko je reci ko je u tom klubu "Kontejner"(HOlandija,Britanija,Amerika i Izrael) najvece djubre.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2010, 15:15:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
brate imam dosta ljudi koji zive po holandiji i oni mi pricaju potpuno drugu pricu nikad nisu pominjali ni ulicne tuce ni bilo sta slicno...
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
pa,ne mora da znaci da se to desava u celoj Holandiji(mada,jeste prilicno mala...  Smile).
ja sam cuo od jedne osobe koja zivi tamo da se takve stvari desavaju.
elem,ako nije istina to sto sam cuo,neka bude tako,ali,u svakom slucaju ostaje cinjenica da kad se kod nas desi i najmanji incident,vec se razmislja o novom bombardovanju,a kad se tamo desvaju takvi incidentI,nikom nista.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2010, 15:36:31 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Један од проблема који се дешава тамо где их има доста и где се понашају као да су у Средњем веку су напади на муслиманке које не носе нинџа одору. Било је доста силовања и пребијања и то баш од стране муслимана, а објашњење је да су неношењем шатора на глави, саме постале легалне мете, јер је то провокација за мушкарце.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
brate imam dosta ljudi koji zive po holandiji i oni mi pricaju potpuno drugu pricu nikad nisu pominjali ni ulicne tuce ni bilo sta slicno...

Imam i ja , gle cuda ....  Smile .. I dobro su upuceni - to im je profesija ...  Smile

Malo sam karikirao , ali sustina je zadrzana .... Klanja rezisera i politicara , obracuni po kvartovima i diskotekama  , paljenja cetvrti , paljenja verskih objekata - to je cesta i gotovo redovna pojava u Holandiji ..... Holandjani najvise optuzuju Marokance i Alzirce - Turke manje - a  muslimani bele rasiste i kleronacionaliste ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.