Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 18:58:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zavođenje rečima  (Pročitano 659 puta)
11. Sep 2008, 09:56:02
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Rečenice, mudro osmišljene, odabrane i izgovorene, mogu da budu veoma moćan instrument prilikom zavođenja. To važi za oba pola. Međutim, poenta nije uvek samo u onome što se izgovara već često ume da bude u načinu na koji poimamo ono što smo čuli. Zaključke treba izvesti na suptilan način, bez obzira na to koliko je situacija u kojoj se nalazimo "biti ili ne biti" u najromantičnijem mogućem smislu. Jednostavan primer: pitajte je da izađete, ali ne recite: "Da li bi htela da izađemo na večeru", nego: "Da li bi htela da idemo na tajlandsku hranu u petak?" Primećujete razliku, zar ne?

Naravno, hrana može da se menja u zavisnosti od vašeg ili njenog ukusa, poenta je da rečenica bude sročena konkretno, i to tako da stvori specifičan doživljaj koji dama može da vizualizuje. Tako nalaže jezik flerta i nema razloga da se to ne poštuje. Za razliku od nekog uopštenog predloga uvek je bolje aktivno učestvovati u vizualizovanju trenutka. U tom smislu, ako želite da ona proba ono što ste vi naručili, nemojte reći: "Hoćeš li malo fileta?" Ona je već naručila svoju porciju. Ali, ako stvar postavite tako da ona čuje: "Želiš li da probaš moj filet?" - jasno vam je koliko sama rečenica drugačije zvuči. Kao što, uostalom, i sama reč "probati" može da zvuči seksi. Može da asocira na scenu u kojoj kasnije probate jedno drugo.

Trudite se da na neki način uvek parafrazirate sopstvenu želju u pitanje koje će je naterati da razmišlja o tome. Glagol "zamisliti" sam po sebi uslovljava stvaranje slike, i ako joj predložena zamisao nije odbojna, u igri ste. A to je ono što ste i želeli da postignete. Kao što i fraze "probaj" ili "možda" pružaju ženi šansu da pristane bez osećanja pritiska. Ako želite da začinite svoj seksualni život posle izvesnog vremena, sigurno joj nećete reći: "Hej, draga, da li si za malo sado-mazo"?

Izvor: Krstarica
« Poslednja izmena: 11. Sep 2008, 09:56:53 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"Mala, zelis li da probas moj filet?"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 18:58:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.