Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:21:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brak i razvod goje  (Pročitano 7445 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Ma daj... ne pričamo valjda o ženi koja će imati 100+ kila. Ja mislim na ono kad se malčice podgoje, tj. zaborave na brigu o telu.... opuste se.
Ali opet... to je brak... ako će gojaznost i samo gojaznost rezultovati razvodom... pa šta da rade gojazni muškarci i žene... oni nikome nisu privlačni fizički.

A kapiram kad je veza duga (znači ne brak)... i da ti se kod suprotnog pola ne svidi što se zapustila... ovo je ipak... brak. Ali možda ja brak i ne razumem kako treba Smile
« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 01:29:31 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Пре пар месеци испред куће ми прође једна ортакиња из студентских дана која се удала ту пар улица даље ... шета са дететом ... И онако с леђа више по ходу него по килажи извалим да је трудна ... зовнем је, станемо попричамо блабла ... она у деветом месецу друго дете на путу ... зачуђујуће мало се угојила ... После неког времена поново налетим на њу, јури неке папире у општини нешто брзо после порођаја ... а изгледа као авион ... каже још мало остало на стомаку ал то ћу брзо да скинем ...

Е сад није поента у њој, поента је у ономе што је рекла ... морао сам онако зајебанције ради питати ... то због мужа остајеш у форми ил нешто овако са стране ... ништа са стране, због њега ми не пада на памет ... него због себе.  Smile

Мало генетика, мало став и здраво размишљање ... и после 7-8 година и двоје деце жена има линију из девојачких дана.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
ништа са стране, због њега ми не пада на памет ... него због себе.

Pa to će ti svaka žena reći... i da je istina i da nije Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
видиш ... кад нешто радиш због других ... то обично траје док постоји потреба. Кад нешто радиш због себе ... хол анадер дил  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Pa kad smo samoživi gadovi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
pa vidis problem i jeste sto mnogi ljudi brak smatraju necim iz cega se ne sme izaci ...

i onda muce jedni druge... na razne necovecne nacine...

dok oboje ne pollude.. i dok im deca ne polude i postanu psihopate...

poenta cele price je: ako ti je nesto odbojno, to ti je odbojno.. mozda i nisi znao da ti je odbojno, dok ga nisi iskusio... mozda si sam sebe iznenadio, mozda mrzis sebe zbog toga sto ti je nesto odbojno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Hmm... pa sad... da li većina tako misli ili ne... u svakom slučaju, mnogo je raspalih brakova u poslednje vreme.

Brak je, po meni, mnogo drugačija stvar od obične veze... a zamisli još da par ima decu... i razvedu se zato što se žena ugojila... ili muškarac... počnu svađe oko toga. Ne znam, meni je to bezveze baš... a zamisli koliko većih problema ima od toga... i onda shvatiš zašto brakovi ne uspevaju u dosta slučajeva.

Ali smatram da se uvek može naći kompromis... bar oko te gojaznosti i prejedanja.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2011, 02:13:55 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
мрзе људи себе због свега и свачега ...

Зе ... ти беше бараташ оним податком о сваком другом браку који се заврши разводом? ... Онда излазе ...

Иначе некако ми мало та прича ... тја .. маши поенту ... тј тај фазон да се људи толико запусте да су једно другом физички одбојни ... па у мору срања то чини мизеран део бракова који шкрипе ...

Као и ова прича да остају у браковима јер их сматрају нечим из чега се не излази ... Овде људи остају у лошим браковима прво из страха а шта после а друго из материјалне зависности.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Citat
Овде људи остају у лошим браковима прво из страха а шта после а друго из материјалне зависности.

To.

A što se tiče gojaznosti... kako se ne ugojiti... a imaš 40+ godina? Da u 40+ godina brineš o tome... svaka čast, ima ljudi koji u 50 godina izgledaju bolje nego kad su imali 25-30... ali zar je važno u tim godinama imati neko bogzna kakvo telo? Mislim... ajde, važno je... ne znam sad ni kako da se izrazim...

Bolje da prestanem... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Vec sam rekla... ako ti neko postane neprivlacan, ti na to ne mozes da utices. Pitanje je samo koliko dugo ces da trpis stanje u koje ste zapali.

To uopste ne mora da bude zbog toga sto se neko ugojio 20 kila... to moze da bude i sto drugih razloga... i najvazniji - zasicenje. Ali ovo je tema o gojenju i zapustanju, pa da se pridrzavamo iste...

Citat
i razvedu se zato što se žena ugojila... ili muškarac...

ja ne znam jesi ti namerno tvrdoglav ili si zapravo stvarno toliko ogranicen...

ne razvode se ljudi zato sto se neko ugojio, vec zbog toga sto jedno drugome postanu neprivlacni, a gojenje moze da bude jedan od pocetnih cinilaca tog procesa... jel mozes da zamislis u svojoj glavi recimo... da ti se zena ugojila 25 kila i nece nista da uradi po pitanju toga da smrsa? .. probaj da zamislis... i posle 5 godina seksa sa takvom osobom za koju si se nadao i trudio se da utices na nju da promeni svoje navike, ti prosto prestanes da se trudis i izgubis svaku zelju da budes intiman sa njom .. ili jos gore - budes intiman cisto radi reda, da se ispraznis i okrenes se na drugu stranu...

i vice versa... ako je u pitanju njegova transformacija u nesto ogavno sto drugu stranu odbija ...

jel si sad skapirao, ili da nestanem sa teme, jer ne mogu adekvatno da ti objasnim jer namerno neces da skapiras  Smile

Zmi, ne radi se o tome da ljudi postanu jedno drugome fizicki neminovno odbojni... vec da zapustanjem svog fizickog izgleda, uticemo na drugu stranu da nas posmatra na drugaciji nacin.. recimo evo plastican primer, najgluplji - na pocetku veze ona je bila uvek doterana, mirisala je, oprane kose, sa frizurom, uvek diskretno nasminkana... posle 5 godina veze, ona se nije 4 godine nasminkala, ugojila se 20 kila, vecito je u nekim trenerkama i krpama i sa recimo zavezanom kosom i niko vise ne pamti kada se poslednji put skockala za neku priliku...

ako neko uopste kapira sta hocu da kazem...

svesno ili nesvesno uticemo na to da nas neko uzima zdravo za gotovo, da se na nas sto pre navikne, da prema nama sto pre izgradi osnos zasnovan na dosadi i istim stvarima...

Bez obzira sto je to puka fizika... svi zaboravljamo da je od puke fizike sve i pocelo ..  Smile

Zakljucak: ne boh sebi dozvolila da se zapustim, a ako bi moj partner to uradio, trudila bih se da uticem na njega da izmeni navike ...

U stvari, ne bih ni bila sa nekim ko ne ceni svoj fizicki izgled i ko se ne trudi da bude vizuelno dopadljiv.
Bez obzira sto "ima toliko mnogo bitnijih stvari" ... pa sta ako ima? Naravno da ima, to ne znaci da ova treba da se preskace  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 00:21:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.