Želio bih s vama razgovarati o mojoj idealnoj profesiji/karijeri i zajedno razmisliti o tome. Smatram da dijeljenje ideja može mi pomoći da dobijem nove perspektive i uvide o tome što zaista želim raditi.
Prije svega, usuglasimo se o nekim osnovnim pravilima za brainstorming. Budimo sigurni da smo svi na istoj stranici kada je riječ o tome kako će se sesija brainstorminga provesti. Slobodno ćemo dijeliti ideje bez ikakvog osuđivanja, držati se vremenskih ograničenja i zadržati razgovor usredotočen na temu.
Sada krenimo stvarati ideje. Želim da svatko od vas zapiše prve stvari koje mu padaju na pamet kada razmišlja o mojoj idealnoj karijeri. Pokušat ćemo doći do što više ideja, čak i ako se čine lude ili nerealne.
Kada imamo popis ideja, razgovarat ćemo o svakoj pojedinačno. Želim razumjeti vaše misli o svakoj ideji i što o njoj mislite. Zatim ćemo procijeniti svaku ideju i odlučiti koje su najbolje i najprimjenjivije za postizanje mojih karijernih ciljeva.
Konačno, planirat ćemo sljedeće korake. Razmišljat ćemo o tome kako možemo provesti radnje potrebne za postizanje moje idealne karijere, uzeti u obzir prve korake koje treba poduzeti i koje su nam potrebne resurse.
Vjerujem da će ovaj brainstorming biti odličan način da razgovaramo o mojim karijernim ciljevima i dobijemo nove perspektive o tome kako ih postići. Hvala vam svima na sudjelovanju, i krenimo!
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Pisac Prodavac Direktna prodaja pisanje erotskih priča web dizajn grafički dizajn prostitucija kreativno pisanje rad sa životinjama veterinar šetač i čuvar pasa rad u azilu ili pansionu za pse ili mačke rad u domovima za beskućnike erotska fotografija erotika seks vrtlar konobar affilate marketing digitalni marketing prodavac biznis ideja
pevač žigolo odnosimo staare šporete,kleke,sve što je staro i pohabano mi odnosimo egzekucija seks sa životinjama erotika seks jebačina povrtlarenje đubretarenje erotika preferans tangens kotangens rekonvalescencija pektoralis erotika jebanje erotika digitalni influenser erotike
pevač žigolo odnosimo staare šporete,kleke,sve što je staro i pohabano mi odnosimo egzekucija seks sa životinjama erotika seks jebačina povrtlarenje đubretarenje erotika preferans tangens kotangens rekonvalescencija pektoralis erotika jebanje erotika digitalni influenser erotike
Pisac Prodavac Direktna prodaja pisanje erotskih priča ...
Izučiš da budeš hausmajstor, a kada te pozovu osim usluga ponudiš i prostituciju. Uvališ im pored uda i neki proizvod da kupe i opišeš svoja iskustva na svom web sajtu i pokrio si skoro sve.