Ma kakvi,kad god treba tu smo za nasu majku Srbiju. Mada,treba nam malo i podrska iz inostranstva,mislim na jedno klimanje glavom velikih sila pa da zavrsimo zapoceto.
Ako si bio sarkastican nisi ukapirao sta sam rekao , kidaju nas svi , manjine stalno traze teritorijalne autonomije . Ako velike sile ne pocnu da klimaju na nasu stranu i nastave da klimaju na njihovu , sticicemo do beogradskog pasaluka . Vrlo lako se moze dogoditi zbogom Raskoj i Vojvodini , ako ne budemo bili oprezni .Ako jos uvek ne kapiras patis od notornog nepoznavanja medjunarodnih odnosa i sveta oko sebe .
« Poslednja izmena: 08. Jan 2006, 16:14:18 od Desper »
Ja nisam ni ratovao i to nije bio moj rat, a zato sto sam se protivio ratu i mrznji okarakterisan sam raznim opisima koje ovde necu spominjati. Za mene je rat gotov sto se ratovanja tice sa drugima.
Sto se tice drugih ratova, i dalje sam u ratnom stanju sa zaviscu, ljubomorom, neracionalnoscu, smorenoscu... to je vec unutrasnji rat. Njemu kao da nema kraja!
Ako si bio sarkastican nisi ukapirao sta sam rekao , kidaju nas svi , manjine stalno traze teritorijalne autonomije . Ako velike sile ne pocnu da klimaju na nasu stranu i nastave da klimaju na njihovu , sticicemo do beogradskog pasaluka . Vrlo lako se moze dogoditi zbogom Raskoj i Vojvodini , ako ne budemo bili oprezni .Ako jos uvek ne kapiras patis od notornog nepoznavanja medjunarodnih odnosa i sveta oko sebe .