Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: braco srbi jesmo li zavrsili sa ratovima?  (Pročitano 14888 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahaha evo me nikola brani po sistemu hoce da vraca za ono sto sam ja njega branila

...a Tralala nek se sit isprica sam sa sobom,sto se mene tice nema vise chata Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2006, 18:25:06 od tomahavkic »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
neznam što ovaj Tralalakavac kad je tako pametan nije otvorio firmu pa zaposlio bar 20 ljudi u Srbiji,nego prosipa bezveze.Sigurno je odgajan u nehumanim uvjetima,imam osjećaj da ga je stari jako tukao kad je sada ovako frustriran i ne prihvaća nijedno mišljenje a o uvredama koje šalje drugima je suvišno pričat.Sramota za forum.

A sad malo o hipotezama.

Pretpostavimo da je jedan sredovecni retard u Ustasistanu

koji koristi blagodeti imovine Srba opljackane od strane njegove fasisticke domovine

bio tucen u skoli i kod kuce kad god je progovorio koju rec na "srpskom"

pa mu je to bila jedina frustracija

i "nezna" (sic!) nista drugo kao motiv frustracije.

To ipak svakako ne znaci da svako ima slicne probleme

odnosno da je to jedini razlog "frustracije".

Pretpostavimo takodje da neko na ovom sajtu

ne zeli da slusa fasisticka laprdanja iz Ustasistana

o tome kako je Srbija toboze "bad guy" a Ustasistan koji je napravio dva genocida nad Srbima "good guy"

i o tome kako ce sad puj-pike-ne-vazi sve da bude divno

osim -- naravno -- dva miliona Srba

sto pobijenih, sto zbog tih pobijenih nerodjenih, sto pokatolicenih i onda povrh svega jos  i prognaninh sa teritorija koje Ustasistan ilegalno okupira.

Pretpostavimo da taj neko nece da trpi bljuvotine

narocito ako se u taj gad i gnusobu uvlaci i njegov nick

kroz direktno obracanje

iako je on vise puta jasno kazao

da nema sta da komunicira sa onima koje smatra za sljam

nego da samo te bljuvotine povremeno polije sonom kiselinom.

I gde smo onda dospeli? Hmmm...

Recimo da nekima iz Ustasistana nije dovoljno kad im se jednom kaze: na taj nacin ne mozes da komuniciras ovde.

Potrebno je valjda da im se to sateruje stapom u guzicu dok ne dodje u glavu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
na ovom sajtu kao i na svakom drugom forumu se moze "laprdati" o svemu,samo ako se imaju argumenti

to je smisao svakog mesta za diskusije-da sve teme budu otvorene i da nema zabranjenih
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
da se vratimo temi bez obzira na to šta ko misli.
Tema je: braco srbi jesmo li zavrsili sa ratovima?

Ne završili nego zaboravite ratovanje jer da bi se rat dobio treba puno toga što srbija nema.

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@tralalalala ma kakvi moderatori ustase mudjedini o cemu ti to.Budi primjer ostalima (uvrede su rezulat nesposobnosti)
Dajes mi osjecaj koji necu komentarisati Stoga se potpuno slazem s ostalim diskuntantima da tebe jednostavno treba ignorisati
Pozdrav
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Pravila foruma: Srpski Nacionalisticki forum

Dobrodosli, ovo je forum u kome se prate i komentarisu sva politicka i drustvena zbivanja koja direktno ili posredno uticu na sadasnjost i buducnost Srbije i srpskog naroda.

Ovaj forum ne sluzi za medjusobna prepucavanja i vredjanja medju nama samima i medju drugim narodima vec je tu ne bi li zajedno primetili i probali da ispravimo neke greske iz proslosti ili sadasnjosti.

Sve poruke koje budu sirile medjunacionalnu mrznju bice obrisane bez obzira na smer u kome su upucene.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@tralalalala ma kakvi moderatori ustase mudjedini o cemu ti to.Budi primjer ostalima (uvrede su rezulat nesposobnosti)
Dajes mi osjecaj koji necu komentarisati Stoga se potpuno slazem s ostalim diskuntantima da tebe jednostavno treba ignorisati
Pozdrav

O tome da si ti poceo sa licnim prozivanjem.

Ja pisem sta mislim, nekad nekog citriram i dam komentar. Nikad se nikome direktno ne obracam -- osim ponekad Anei -- i osim kad me neko cacka.

Ti pocinjes tu neku besmislenu sarlatansku diskusiju tipa

@Tralalalala
e svaka ti cast nema sta!!! Sta bi mi beztebe prosvjetli nam put...Zivio nam Srbine Urota....
cccc a jos si moderator cccccccc

Dakle, nisi bio u stanju da odgovoris bez direktnog obracanja. Mozda vi Balkanci to ne umete.

Na to sam ti objasnio: prvo da nisam moderator ovog dela foruma, a drugo da je moje misljenje takvo kakvo je -- to sto si ti nazvao "Srbine" (premda si onda pominjao i nekakvu "Urotu", sto je zvucalo prilicno sumanuto jer ja ni o kakvoj zaveri nisam govorio, niti mislim da je u pitanju bilo kakva zavera, nego bezobrazluk a potom i ratni zlocini onih koji su se odcepljivali od SFRJ; no dobro, ostavimo to po strani).

Uz to sam ti skrenuo paznju da ako zelis da imas moderatore kojima neces da se obracas sa "Srbine" mozes da ih potrazis na ustaskim i mudzahedinskim sajtovima. Tamo ih -- pretpostavljam sa 99,9999999999% sigurnosti -- nema.

Ne razumem zasto ti je nesto tako jednostavno ovoliko tesko da shvatis pa moras da pitas tri puta o cemu se radi.

Dakle, radi se o tvom svodjenju opste diskusije na licni nivo i koriscenju naziva nacije kojoj (delimicno) pripadam u omalovazavajucem cinicnom smislu, a za sta je trebalo da te moderatori ovog potforuma -- sto ja, po jos jedan put, nisam -- javno opomenu.

A to sto neces sa mnom da komuniciras, po -- opet -- ko zna koji put: u tvom slucaju mi je potpuno svejedno.

Posto si vec ovu diskusiju ucinio licnom: mislim da si bezobrazan i nevaspitan, ali mislim da -- u ovoj verziji u kojoj si se predstavio -- nisi onako duboko zao kao ono drugo, sto pisu pod ona druga dva nicka, sa kojima sam zavrsio na adekvatan nacin.

Toliko. Dakle, slobdono me ti, (bez)beli, ignorisi. -- Kao Evropljanin koji zivi vec skoro godinu dana u Kini ja bih vrlo rado da me malo vise ignorisu, a ne da me primecuju uvek i svuda kao ovde cim izadjem na ulicu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Multiple personality disorder?

Pravila foruma: Srpski Nacionalisticki forum

Dobrodosli, ovo je forum u kome se prate i komentarisu sva politicka i drustvena zbivanja koja direktno ili posredno uticu na sadasnjost i buducnost Srbije i srpskog naroda.

Ovaj forum ne sluzi za medjusobna prepucavanja i vredjanja medju nama samima i medju drugim narodima vec je tu ne bi li zajedno primetili i probali da ispravimo neke greske iz proslosti ili sadasnjosti.

Sve poruke koje budu sirile medjunacionalnu mrznju bice obrisane bez obzira na smer u kome su upucene.

neznam što ovaj Tralalakavac kad je tako pametan nije otvorio firmu pa zaposlio bar 20 ljudi u Srbiji,nego prosipa bezveze.Sigurno je odgajan u nehumanim uvjetima,imam osjećaj da ga je stari jako tukao kad je sada ovako frustriran i ne prihvaća nijedno mišljenje a o uvredama koje šalje drugima je suvišno pričat.Sramota za forum.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
da se vratimo temi bez obzira na to šta ko misli.

Tema je: braco srbi jesmo li zavrsili sa ratovima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile Predlazem da se zatvori i da zavrsimo sa ratovima
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.