Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 05:15:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bracni par iz dva razlicita grada  (Pročitano 11391 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
I-mate 30 Pro
Onda pocne da kaci plave zavese,plave tanjire,plavu posteljinu,plavu haljinu...logicno.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Dragi korisnici imam jednu dilemu u kojoj se nalazim.  Nadam se da mi moze pomoci neko. 
Moja supruga i ja smo u braku 2 godine, zivimo u inostranstvu u istom gradu su i moji roditelji.  Medjutim oboje smo izSrbije i idemo povremeno pa smo iz dva razlicita grada.  Malo udaljeni jedan od drugog.  Tako da smo malo kod mene a malo kod nje tojest malo vise jer su joj tamo roditelji i cela rodbina.
Dovde sve ok medjutim dok su svi za praznike moji otisli dole i proslavili Bozicne praznike nas dvoje smo ostali ovde sami to je bio prvi nas Bozic da smo skroz sami.  Ja sam i hteo ici ali ona nije jer mi jos uvek zivimo u kuci sa babom i dedom i ona nije htela da docekuje Bozic sa njima.  Moja porodica je malo specificna i teska staromodna sve bi bilo  dobro da nisu bas teski i po nekad svadjalice i konflitni.  A moja zena izbegava.  Razumem ja nju jer ona je iz skroz druge porodice.
Mi bi trebali da sredimo nase stambenk stanje u Srbiji ja znam da mene ocekuje jedno lepo parce zemlje sa kucom koju trebam da dovrsim ali nju mnogo vise veze svoj grad nego moj .  Kako bi barem ja trebao da se ponasam jer sambmalo izmedju dve vatre u nekim situacijama . sto je najgore moram da zavrism jos nekih par ispita ali u glavi mi samo to stoji kao da cu da se ja izgubim. 
Sta vi predlazete?

Ako si se ozenio, onda je kraj balade sa tvojim roditeljima.
Vas dvoje krojite sopstveni zivot uzimajuci u obzir navike koje ste do ulaska u braka imali.
Zena (i sutra deca) je neko ko ce sa tobom da provede ostatak zivota. Roditelje postuj ali ih drzi na distanci.
Sto bolje budes postavio stvari na svoje mesto, to ces manje glavobolje imati kasnije.
I sto bolje objasnis svojima da imas svoj stav, manje ce te maltretirati.

Jbt, zamisli da ti svi idu niz rep, kako bi zivot bio lep.
Dobar i miran zivot se zasluzuje. A to je samo par startnih borbi u pocetku. Posle to ide samo po sebi, glatko  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
ti da si normalan ti ovde nikad vise nebi dosao i nebi imao taj problem
al posto je selo moje lepse od pariza jedi govno do kraja kad si vec poceo  Smile
umesto da idete na godisnje odmore ko svi normalni na neke lepe destinacije vi zapucate u vukojebinu iz koje ste pobegli da se pokazete komsijama  Smile

Brzo sudis i to lose. Neke stvari bi trebao da znas pre nego sto pocnes da pises lose stvari i da pljujes ljude.

Mi uostalom nismo iz takve gasterbajterske price.

naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ne znam da li sam dobro razumeo.

Vi u inostranstvu zivite sa tvojima i kada dodjete u Srbiju vi posecuete vise njenu porodicu nego tvoju. Ako je tako onda je to sasvim logicno i bilo bi sebicno da nije tako.
Ta kuca koju ti zelis da napravis, da i je to stan u okviru kuce tvojih roditelja ili je to zaseban objekat koji ti zelis da istarasis za sebe i svoju zenu odvojeno od tvojih roditelja?
Zasto bi bilo ko ziveo u zajednici?
Ako ne planiras da zivis u Srbiji zasto ti je neophodna kuca ovde?
Ako tvoja zena nece da zivi u tvom gradu zasto ti je neophodna kuca u tom gradu? Mislim jedino da imas toliko para da mozes da imas kucu koja ce da ti stoji a da u nju ides jednom u godinu dana.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 15
Kupis imanje za 10.000e i napravis ga po svojoj meri.
Em ce te izaci jeftinije (braca, rodjaci, drugovi, porodica te nece ojaditi za pare za majstore i materijal), em ces buducoj porodici pruziti miran kutak bez trzavica.
Ako je problem udaljenost od jednih i drugih, uzmes google maps, povuces crtu i na sredini nadjes mesto gde ces kupiti imanje. Tako ni jedni ni drugi nece kukati kako je daleko.

Mislim, ako ste vec dovoljno odrasli da se zenite i udajete, mozda je vreme i da pocnete samostalno da donosite odluke.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ti niko ziv nije shvatio....problem je samo u njihovim glavama...a svi drugi samo nece da ipadnu glupi... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 13pro
Kupis imanje za 10.000e i napravis ga po svojoj meri.
Em ce te izaci jeftinije (braca, rodjaci, drugovi, porodica te nece ojaditi za pare za majstore i materijal), em ces buducoj porodici pruziti miran kutak bez trzavica.
Ako je problem udaljenost od jednih i drugih, uzmes google maps, povuces crtu i na sredini nadjes mesto gde ces kupiti imanje. Tako ni jedni ni drugi nece kukati kako je daleko.

Mislim, ako ste vec dovoljno odrasli da se zenite i udajete, mozda je vreme i da pocnete samostalno da donosite odluke.

amin... sve je receno
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 05:15:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.