Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Браћа Словаци српски савезници!  (Pročitano 8051 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
. . . ! Да али идеја 64жупаније-Bелика Mађарска обухвата целу Cловачку! ! ! ! ! !

[Edit by vlado85: Zabranjeno pisanje ALL CAPS pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 01:21:35 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Svi lepo pričaju o dobroti braće Slovaka ali niko nepriča o Srpskom nacionalizmu uperenim prema nacionalnim manjinama Mađarima, Rumunima, Romima, Hrvatima i Slovacima u Srbiji.
Sramota...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Svi pričaju o dobroti braće Slovaka ali niko nebriča o nacionaliznu pojedinih srpskih stranaka, koje imaju superijoru većinu,uperenim protiv nacijonalnim manjinama Mađarima, Romima,Hrvatima i Slovacima

[Edit by vlado85: Ne pisi dvije poruke za redom. Koristi opciju u gornjem desnom uglu poruke]
« Poslednja izmena: 08. Jun 2007, 14:04:54 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Slovaci na jugu Slovačke imaju 800 000 Mađara ili 20% stanovništva Slovačke, pa im etnički princip definisanja državne teritorije nipošto ne odgovara. Ne laje kera sela radi, već sebe radi!

Koga boli k... zbog toga.  Smile Valjda je vazno da podrzava nas neko a ne zbog cega.Ni Amerika ne podrzava Siptare zato sto ih voli nego zbog interesa.Nama nikad ne valja nista ni kad je neko na nasoj strani  Smile

Citat
Svi pričaju o dobroti braće Slovaka ali niko nebriča o nacionaliznu pojedinih srpskih stranaka, koje imaju superijoru većinu,uperenim protiv nacijonalnim manjinama Mađarima, Romima,Hrvatima i Slovacima

Aj ne smaraj sa tim.Imas temu o Vojvodini,radikalima,canku i..... To nema veze sa temom.Sad ce neko da ti kaze nije tako i ti njemu jeste i ode tema u off  Smile  Smile

Za Slovacku i Slovacki narod  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Bogami, postovala sam pre neki dan vest u temi o Kosmetu u kojoj se kaze da ce i Slovaci prihvatiti plan za Kosmet...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Pricao sam skoro sa jednim Slovakom. Kaze da njemu ratovi na Balkanu koji su se odvijali posljednjih godina izgledaju suludo i da ne vidi u njima nikakvu svrhu. Nikada nece shvatiti nase narode.

Mislim da u Srbiji zivi oko 56 000 Slovaka...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
Pricao sam skoro sa jednim Slovakom. Kaze da njemu ratovi na Balkanu koji su se odvijali posljednjih godina izgledaju suludo i da ne vidi u njima nikakvu svrhu. Nikada nece shvatiti nase narode.

Sto je sasvim normalno da niko normalan ne moze da shvati balkanska plemena koja jos nisu zasla u 19. vek.

Citat

Ne znam....znam da ih ima po Vojvodini, ali za Srbiju prvi put cujem..Wink
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S7220
Citat

Ne znam....znam da ih ima po Vojvodini, ali za Srbiju prvi put cujem..Wink
Oh, ja zaboravio za Vojvodinu, dobro je sto je pristupila pregovorima za pristupanje EU...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T28
Eh da su ti Slovaci makar pravoslavci pa hajde , inače im ništa ne vjerujem niti se te države nešto pitaju, hajd npr. da je Italija rekla nešto protiv nezavisnosati Kosova ili Španija, ali Slovaci! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
E pa Vlado,Vojvodina jeste primljena u savez evropskih regija,tacnije postala je jos pre par godina clanica Skupstine evropskih regija....Ne zove se ona dzabe "mala Evropa" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.