Kao sto znas imao sam 6210 i od nje mi je ostao DATA KABL.Sada bi hteo da ga prodam.Jutros mi je javljao jedan covek koji hoce da kupi kabl za 6110 pa me pita da li je to isti kabl, a ja neznam.Ajde reci mi HITNO da li je ili nije isti kabl da znam sta da mu kazem.
Inace neznam koje su sada cene pa mi reci i to posto sam ga ja kupio za 15 EUR a prodajem ga za 20 EUR pa samo da neispadne kako sam ga prodao suvise jeftino.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!