Fireru, zar stvarno misliš da sam ja simpatizer SPS. Čoveče jedva sam živu glavu izvukao na protestima protiv Miloševića , a ti me trpaš u SPS. Zapamti, ako imaš dovoljno memorije, nisam simpatizer ni jedne političke opcije u Srbiji. Sve ih smatram istim smećem i zlom koje je zadesilo ovaj narod.Šta si se toliko navrzo na Rome, idi živi u karton sitiju , kada im toliko zavidiš. Šta bi ti uradio , isterao sve koji nisu Srbi iz Srbije. To se zove fašizam , ako nisi znao. S druge strane ti je krivo kada to rade Srbima u okolnim državama. Etnički čiste države nisu dobre , jer tu očigledno vlada netrpeljivost prema drugim etničkim grupama.
nisi valjda onda mladi socijal-demokrata (korac i ta ekipa ) ...
koliko mi je poznato iz istorije , upravo su nacionalne drzave najdugovechnije (kina ,japan ,koreja ,rusija i.t.d....) a sve "multietnichke" drzave se pre ili kasnije raspadnu . razlog jednostavan : jednu drzavu gradi samo jedan narod . srbiju kako drzavu je napravio srpski narod , da bi imao gde da zivi . mozda to tebi nije jasno. takodje ti verovatno nije jasno da drzava ne moze opstati ako su u njoj srbi gradjani drugog ili treceg reda . a inache mislim da je vec svakom jasno shta se krije iza te vashe priche o "ravnopravnosti"
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0
Alcatel
Hauptsturmführer Bf, u tvoju skučenu memoriju ipak ne može da stane informacija da ja ne pripadam ni jednoj političkoj opciji . Predpostavljam da bi ti proterao sve koji nisu Srbi . Najverovatnije ćeš tako proterati i ne mali deo Srba, koji nisu za tvoju ideju. Shvati naci , da u Vojvodini pored Srba koji su većina žive i drugi narodi . Evo ti popis iz 2002 godine Срби 65,05 %, Мађари 14,28%, Словаци 2,79%,Хрвати 2,78 %,Југословени 2,45 %,Црногорци 1,75%, Румуни 1,50%,Роми 1,43 % остало 7,97 %
Da čujem tvoj ingeniozni neonacistički predlog.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2009, 23:34:08 od Perudji »
Hauptsturmführer Bf, u tvoju skučenu memoriju ipak ne može da stane informacija da ja ne pripadam ni jednoj političkoj opciji . Predpostavljam da bi ti proterao sve koji nisu Srbi . Najverovatnije ćeš tako proterati i ne mali deo Srba, koji nisu za tvoju ideju. Shvati naci , da u Vojvodini pored Srba koji su većina žive i drugi narodi . Evo ti popis iz 2002 godine Срби 65,05 %, Мађари 14,28%, Словаци 2,79%,Хрвати 2,78 %,Југословени 2,45 %,Црногорци 1,75%, Румуни 1,50%,Роми 1,43 % остало 7,97 %
Svi su oni po novoj evropskoj regulativi cistokrvni Srbi, koji govore koji jezik vise.
« Poslednja izmena: 01. Avg 2009, 23:36:37 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Па само Роми су му проблем пошто једино они нису аријевци...
Kome snaga leži u topuzu tragovi smrde nečovještvom...
Kad si ti isao napolje Perudji? Madjar, Slovak, Rumun iz Srbije ima nacionalnost Srbin. Srbin iz Rumunije je Rumun. Srbin Nemackog drzavljanstva je Nemac. Pita Srbe koji imaju sahovnicu pasos, sta su u inostranstvu? Croatian. Nema ono, ja sam Croatian al sam Srbin.