Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 15:56:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Боље роб него гроб  (Pročitano 4221 puta)
Svakodnevni prolaznik

Христос васкрсе!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 313
Zastava жарково
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 73
Citat
ne verujem. zar je mogucje da ti smeta sam pomen Hrishcjanstva

tako kako mu ti vrsis pomen (hriscanstvu) me zaista jako nervira...a sutra Liturgija a ja u gnevu...Gospod da nam oprosti...prastaj brate i pomeni
IP sačuvana
social share
„По томе ће сви познати да сте моји ученици, ако будете имали љубави међу собом“ (Јован 13,35).

Apel za pomoc! Pomozite rad narodne kuhinje u Prekovcima!

Poklonite racunar deci Kosova!
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Problem je sto vecina ne znaju da su u "lancima' a i oni koji znaju jednostavno ne zele "da kvare dan" po tom pitanju.
Dok oni koji vide su obicno okarakterisani kao "ludi."

Има једна супер анегдота, када је Његош био у Риму. Отишао је до цркве где је свети Петар био окован у ланцима. Ти ланци су сада велика реликвија. Регуларно је чекао у реду где сви целивају те ланце. Када је доша на ред, рекао је само "Црногорци не љубе ланце!", и продужио даље Smile

Citat
Amerika jeste veliki problem, ali ni EU nije nista bolja. Cekaj samo da naprave One World Goverment i spoje ove blokove. Eto nama jedne vlasti, jedne vojske i jednog centra moci.

Животни сан сваког фашисте, или "цезара" што би рекао Шпенглер. Али није вино пошто прије бјеше, да останемо при Његошу.
Још 1993. је Зиновјев писао књигу "Запад" са том мрачном перспективом. Једно од последњих његових кратких поглавља се зове "Али".
Али Кина није покорена, ислам је све гласнији. У међувремену видесмо и Русија како се воздиже Smile

shto je prorecheno u Hrishcjanstvu.

Има, има...
Нови завет иначе не ценим много, али Јованово Откровење, или Апокалипса... Е, то је већ нешто.
Господар Прстенова и Нови светски поредак - поређење дела епске фантастике и хришћанског мита о Апокалипси. Есеј о моћи над људима.
Kina ni nece biti pokorena, zuta rasa ce da vlada svetom. Nema gde ih nema. Kina je najomiljenija zemlja UN. Stvorice blokove. USA,Canada, Mexico. Juzna Amerika, Evropa vec ima blok, Afrika, Azija kad bude doslo vreme. Illuminati su ti koji u na celu, svi oni bilioneri i bankari drze zemlju.Otkrovenje je bilo tacno i postaje sve tacnije svakog dana. Gospodar Prstenova ce zaista postojati, na vrhu piramide.
Buducnost je uzasna.

Da sam rob...digla bih pobunu. A naravno ta pobuna bi me skupo kostala.

Bila sam sefov rob, jednom i nikad vise. Smile
Svi smo mi robovi sada ali nismo potpuni nego virtualni. Ja dizem bunu polako jer samo o tome pricam da ljudi moraju da se probude i da shvate sta se desava. Ja polako umirem tako da me nije briga i ako me ubiju, nemam cega da se plasim.
Freedom or Death Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Kina ni nece biti pokorena, zuta rasa ce da vlada svetom. Nema gde ih nema. Kina je najomiljenija zemlja UN. Stvorice blokove. USA,Canada, Mexico. Juzna Amerika, Evropa vec ima blok, Afrika, Azija kad bude doslo vreme. Illuminati su ti koji u na celu, svi oni bilioneri i bankari drze zemlju.Otkrovenje je bilo tacno i postaje sve tacnije svakog dana. Gospodar Prstenova ce zaista postojati, na vrhu piramide.
Buducnost je uzasna.

Дај човече мало оптимизма...
Знаш зашто не може једна сила (Антихрист) да влада целим светом?
Зато што би то онда био затворен систем, а затворени системи теже ентропији. Ентропија је најјача "сила" у свемиру, ерго све и да апсолутна власт буде успостављена, она би се временом урушила.
Саурон је пук'о кад је постао слеп и на оно једно своје око. Није видео реалност, нити је рационално доносио одлуке. То се дешава актуелним "господарима света" - глупости у Ираку и Авганистану су најбољи пример тога.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Za optimizam si nasao pogresnog lika  Smile
Da ali ako poredimo gospodara sa svetom i razliku. Razlika lezi u tome sto U Gospodaru ljudi su svesni protivnika, dok u novom sistemu danasnjice ljudi nisu a oni koji jesu su naravno proglasavani ludima. U USA mogu da osetim rokade koje se desavaju, i iskreno sve sam vise ubedjen da dolazimo kraju. Ljudi ce to hteti, prestavice im sarenu lazu ljudi ce da zagrizu a kad zagrizu cianid. Tako je ovde stvoren Patriot Act, polazak u rat sa Irakom i Afganistanom. Vremenom ce se i srusiti a to moze da traje godinama.
Irak i Afganistan su samo greske "spolja" dok iznutra je druga prica. Sve je to isplanirano bas kao i Vijetnam sto je bio.
Otvori oci i videces istinu.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jun 2025, 15:56:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.