Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Češki premijer na sud jer je rekao da su Česi kukavice  (Pročitano 14333 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
И ја сам га видела и то двапут.
Град је стварно леп, нема шта. Сачували су га од разарања, тако да је стилски уједначен.
Ко свака швапска провинција.
Teodora, ti opet da odes u Prag. P R A G. Ko zna gde si bila pa ti se ucinilo da su rekli Prag. Kakva svapska provincija. Zlatni grad. Cak je i Hitler zamucnuo kada ga je video i rekao da ga postede bombardovanja. Dakle, fascinira i zdrave i bolesne. Kakva crna inferiornost. Jos narocito od pre petnaestak godina od kad mu je najbolji francuski iluminicionista ( je l se tako kaze?) uradio rasvetu. BAJKA! Kako bi onda opisala Beograd? Nemoj samo, kao svaka turska provincija, ziv ti ja... Uvredices Turke. Jesi li i tamo bila? Ne znam odakle nama ovde predrasuda da je Turska prljava zemlja. Treba samo uporediti klozete, na primer! Oni tamo izgleda ne kake! Ne znam sta drugo da mislim.ali, dobro... vazno da smo mi junacka jedna nacija. Kenjamo gde stignemo!
e
А  јеси ти ишла за Грчку колима кад се Турци враћају у своју домовину, негде у јулу - августу? Јеси ли правила паузе где их и они праве? Е кад будеш то урадила схватићеш зашто је дуж целог ауто пута Београд - македонска граница сваки клозет урнисан.

Kako bre ti Turci izdrže onoliki put od Švedske, Nemačke, Austrije... odakle sve idu ka svojoj rodnoj grudi... ili ako hoćeš gde sve odlaze posle posete rodnoj im Turskoj... kako izdrže da ne kenjaju sve do Srbije i onda se tu pokenjaju. Onoliko. Opasni su bre ti Turci. A ako se nekom Turčinu i desi da mu/joj se prikenja u Austriji, Nemačkoj, Švedskoj... onda oni kenjaju u kese ili kenjaju malo, fino i mirišljavo već u skladu sa kenjanjem u EU. Daj bre o čemu ti pričaš?! Ne radi se o tome ko kenja nego ko održava!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Несретник сам од малена, годинама возам Ситроена!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 3510i
Не ради се о томе ко одржава већ о томе да пишеш да су Турци чист народ. Јел "чисти народи" имају обичај да се пиркају на ВЦ шољи?
IP sačuvana
social share
Ситроен ти је као јавна кућа - безвезе ти је док не уђеш, али кад уђеш више ти се не излази!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Не ради се о томе ко одржава већ о томе да пишеш да су Турци чист народ. Јел "чисти народи" имају обичај да се пиркају на ВЦ шољи?
Dah orijenta... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
И ја сам га видела и то двапут.
Град је стварно леп, нема шта. Сачували су га од разарања, тако да је стилски уједначен.
Ко свака швапска провинција.
Teodora, ti opet da odes u Prag. P R A G. Ko zna gde si bila pa ti se ucinilo da su rekli Prag. Kakva svapska provincija. Zlatni grad. Cak je i Hitler zamucnuo kada ga je video i rekao da ga postede bombardovanja. Dakle, fascinira i zdrave i bolesne. Kakva crna inferiornost. Jos narocito od pre petnaestak godina od kad mu je najbolji francuski iluminicionista ( je l se tako kaze?) uradio rasvetu. BAJKA! Kako bi onda opisala Beograd? Nemoj samo, kao svaka turska provincija, ziv ti ja... Uvredices Turke. Jesi li i tamo bila? Ne znam odakle nama ovde predrasuda da je Turska prljava zemlja. Treba samo uporediti klozete, na primer! Oni tamo izgleda ne kake! Ne znam sta drugo da mislim.ali, dobro... vazno da smo mi junacka jedna nacija. Kenjamo gde stignemo!
ne znam da li je neko imao govornu manu pa zamuckivao, ali znam da je Napoleon rekao da je Ceska " zemlja zena bez morala i muskaraca bez ponosa".
Ako je i pun starih zdanja, to je zato jer su se predavali cim se pojavi strana vojska. Beograd je priznat kao jedan od najstarijih gradova Evrope pa maltene da nema zgrade starije od 100 god. Pogodi zasto?
A za Prag mislim da ne moze nikad da se meri sa nemackim gradovima jer,  ne moze kopija da bude lepsa od originala. Pre je kao neki evropski diznilend. Ako je i lep , ali nema umetnicku vrednost jer je kopija.
To bi ti bilo kao da u sred  Ljubljane podignes kopiju Ajfelovog tornja a zatim Ljubljanu proglasis lepsom od Pariza jer ima za 10 m veci Ajfelov toranj:)
Uostalom, neko mesto pogodnim za zivot pre cine ljudi nego sarenish fasada. Da je tako svi bi se preselili u Peking koji je sada moderniji od Njujorka:)
« Poslednja izmena: 29. Jan 2008, 09:04:52 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Samo nek se pirkaju... jok, će "razmazuju" po pločicama javnih toaleta! o čemu pričamo?! I odmah da razjasnimo, ne zovem se Sanela.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 3510i
Samo nek se pirkaju... jok, će "razmazuju" po pločicama javnih toaleta! o čemu pričamo?! I odmah da razjasnimo, ne zovem se Sanela.

Ко је рекао да се зовеш тако?! Smile
Друго, не мислим на пиркање после какања већ на пиркање као импровизовано купање.
IP sačuvana
social share
Ситроен ти је као јавна кућа - безвезе ти је док не уђеш, али кад уђеш више ти се не излази!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma to sam ja mislila, kao da se našalim. Ne zovem se Sanela, znači nisam Turkinja i ne branim njihove interese, ni političke, ni toaletske. Hajde, nećemo više o Turcima i kakanju, niko bre ovoliko prostora nije posvetio ni Mehmedpaši koliko ti i ja njihovim higijenskim navikama. Diskusiju o wc-ima bih završila apelom na higijeničare da bar toalete duž magistralnih puteva održavaju čistim, jer je to PRVA slika sa Srbijom koju stranci imaju o nama.
Što se Čeha tiče, imali su Kafku, bar je tako živeo i radio... par još kompozitora, režisera, pisaca... dakle, skloniji su kičici i olovci nego maču, to je jasno. Ali, da li smo sigurni da smo bolji? ako su oni švapska senka, šta smo mi? Čija smo mi senka ili čiji smo mi ORIGINAL? I jesmo li? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Овде где ми егзистирамо између народа који су под утицајем Рима или Стамбола...мислим да смо прилично оригинални!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 3510i
Ma to sam ja mislila, kao da se našalim. Ne zovem se Sanela, znači nisam Turkinja i ne branim njihove interese, ni političke, ni toaletske. Hajde, nećemo više o Turcima i kakanju, niko bre ovoliko prostora nije posvetio ni Mehmedpaši koliko ti i ja njihovim higijenskim navikama. Diskusiju o wc-ima bih završila apelom na higijeničare da bar toalete duž magistralnih puteva održavaju čistim, jer je to PRVA slika sa Srbijom koju stranci imaju o nama.

Важи! Smile
Потпуно се слажем да треба повести још много рачуна о хигијени дуж аутобана, али ипак је и сад биље него што је било (на скоро сваком малом паркингу имаш ону кућицу за какање, јес да их не чисте најредовније, ал их има Smile).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.