Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boj na Kosovu(treba li nam novi film) - poruka svetu kroz film,peticija.... ?  (Pročitano 7854 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
zasto propalo ?
pa i od tog ostvarenja se mogu i novci zaraditi,u svakom slucaju bio krajnji cilj bio reprezentovanje nase kinematografije i `kosovo je srbija`

to velike pare za vladu nisu.

igro01 pa da ,naravno,istorijske cinjenice jednoga naroda sa ovih prostora,nista drugo
to nije politizovanje,srbi jesu vodili tada bitku na svom kosovu protiv najvece imperije u to doba.to je jednostavno istorija,napravi se poduzi film,ubaci se holivudski fazon,kadrovi ,muzika,specijalni efekti bla bla bum tras,kao i naravno ljubavna prica kako i naroda prema svojoj zemlji tako i nekog coveka prema zeni .ima dosta istorjiskih cinjenica,imam dosta i u gradjevinama,amerika tada ni otkrivena nije bila...

i ako se to nekada uradi ,mislim da bi reditelj mogao biti malo `bezobrazan` kada je u  pitanju knezeva vecera,npr da escajg tj viljuske budu zlatne cisto da se naglase :p
da se vidi da su srbi sa priborom iz tanjira jeli,da si imali pismo kojim su se sluzili ,da nisu bili divljaci kao neki u to doba ,(amerika) na svojoj zemlji,svom kosovu.

« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 21:26:03 od mln80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ma daj, izgledacemo kao da patimo od kompleksa nize vrednosti
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja sad vidim jos jedan problem, pored finansija, ofc. Koji je to nas reditelj perspektian, smeo, inteligentan, sposoban da ovaj projekat sprovede u delo? Markovic? Da izgleda kao da su Srbi napali Istambul. Dragojevic u krizi vec neko vreme. Sotra je puvalo. Dajte neki predlog... Ovo sto mi sad govorimo je super, ali nemamo coveka za to, bar ne afirmisanog.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 22:06:52 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ne kapiram sta imas protiv Markovica? Naravno da nije uvek na nasoj strani, ali ni mi nismo uvek u pravu...
A ko bi mogao da rezira ovaj film... tesko pitanje. Kad pogledas nama su sve te epske filmove rezirali ispodprosecni reditelji. Jedino dati nekom mladom reditelju, ali ovi sto su se pojavili u poslednje vreme ne obecavaju mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Markovica jednostavno ne volim. Turneja je tura proliva na torti od izmeta, kap koja je prelila casu. Markovic je ocajan reditelj (ocajan kao ocajne domacice) cim je pristao na tako nesto kao sto je Turneja, iako mu skill nije bas los, iznad proseka, reklo bi se. Dragojevic je opet za drugi tip filmova, nje reziser za istorijske filmove, pa to ti je, a i u krizi je, vidi se. Zaista tesko pitanje ko bi eventualno mogao taj projekat da odradi...
IP sačuvana
social share
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Paskaljevic je vise tip za socijalne drame, a i u pravu si, ne sviđa mi se nijedan film koji je snimio od pocetka milenijuma... Ne razumem za Markovica, jel' ti se bas nijedan film ne sviđa od njega (mislim pogotovo na (80-e), ili u zadnje vreme...
Inace, palo mi je na pamet ko bi mogao da rezira ovo... Eno ga Uros Stojanovic, jeste da mu je i ovaj jedan film glup i da je komercijalac, ali ako trazite nekoga da ispunjava uslove navedene na pocetku stranice, on je prava osoba... Na sta ce film da lici ne smem ni da razmisljam, ali ce verovatno opet da navuce publiku u bioskop i da "odjekne" sirom sveta ko i sa proslim filmom... Uostalom, kod nas su najgledaniji filmovi krs, pa ce izgleda i ovaj morati da bude takav...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Kao sto rekoh, Markovic ima ok director skill, ali je prodana guzica, zato ga ne volim. Tito i ja je recimo super film, ali Turneja je bas govno... golo govno. Stojanovic... pa pazi, nije on los, samo da nema preterano velike veze sa scenariom... on se afirmisao i vani, cim mu nude ugovore iz inostranstva... Zanimljiva solucija, ali koga uzeti za scenario?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pa dobro, nije ni mena turneja bas odusevila, ali na temelju filmova kao sto su Specijalno vaspitanje ili Nacionalna klasa on je za mene i dalje drugi nas reditelj trenutno (posle Kusturice)...
A  za scenario... Sta znam, kog scenaristu pa mi imamo... ovako na prvu loptu setio sam se Mihica I Sinise Kovacevica, a ni jedan nije pogodan za ovakav tip filma... Tek sad vidim koliko nam je siromasna filmska scena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Pa sad Sinisa Kovacevic bi mogao da se nadje u toj ulozi medjutim on je politicki angazovan u kontra smeru u odnosu na sadasnju vlast tako da sumljam da bi dobio priliku da radi na ovakvom projektu ukoliko bi on vec bio projekat od nacionalnog znacaja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
reditelj ?
pa,kada sam pomenuo da film bude radjen u` holivudskom` fazonu,zasto ne bi reditelj bio bas iz holivuda ili bilo koji drugi strani ? ili kooperative nekoga naseg s nekim stranim ,kako god... nije bitno ko bi ga radio ,nego kako ...
na kraju krajeva dosta poznatih holivudskih glumaca je izjavilo `kosovo je srbija`
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.