we could wander in the garden of Eden baby, we could do anything tonight, maybe, we could even touch the sky, if we just get up on our feet and try, we could wander in the garden of Eden baby
pozdrav gospodo! dali netko zna ime filma sa ginger lynn,davno sam ga gledao na nekom losem vhs-u, uglavnom ona i nekakva ekipa su kao neki vampiri...ostalo neznam
unaprijed hvala! ____________________________________________________________ kratki klip sa jeannie pepper
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(58.11 KB, 610x500)
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 12:50:41 od klody »
we could wander in the garden of Eden baby, we could do anything tonight, maybe, we could even touch the sky, if we just get up on our feet and try, we could wander in the garden of Eden baby
a za taj film koji te interesuje, moras da pitas glavnog gurua 'slatkis ml', on bi trebao da zna. ili nadji negde korisnika 'monk13' i on bi trebao da zna.
mislim da ce ti neko odgovoriti do veceras, ako zna.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 13:12:33 od gottago »
IP sačuvana
Hvala za klip sa meni omiljenom Jeannie Pepper :[115]:Nazalost,ne znam koji je film sa Ginger Lynn u pitanju :oops: :oops:Kad bi se setio jos nekog podatka u vezi filma puno bi mi pomogao :-kU svakom slucaju,ako ga kojim slucajem pronadjem postavicu ga :mrgreen:
Da se vratimo na filmove za danas,prvi je dobitnik nagrade za najbolji film za,sada davnu,1975.godinu :chuckel: