Naravno da je ovo prvi put da sam iznio javno pp, i to zato sto me je iznerviralo pitanje "Kakve ja strane mijenjam?"... Dakle, da se razumijemo, ne volim da ljudi koji zive u nesredjenijim drzavama pridikuju i razglabaju o Crnoj Gori, umjesto da se okrenu svojoj zemlji. Ne kazem da je ovdje bolje stanje, niti da smo bolji narod, cinjenica je da jesmo blize EU, i svim evropskim organizacijama od Srbije, samim tim sto smo se nekima prikljucili, a Srbija ne, cinjenica je da imamo civilizovanije politicare i ucenije, nijesu zlato, neki jesu lopovi i sverceri, barem nijesu divljaci. I, sta znaci ona slika sa Crnogorcem koji viri iz guzice na kojoj se vidi sahovnica, ako ne dokaz vaseg primitivnog shvatanja, nedemokratskog poimanja i zelje da u krvi zivite i rjesavate svoje probleme. Ja sam i dalje clan DS-a i tako pomazem Srbiji, koliko mogu da napreduje, i nervira me kad vidim ova sr**a o Crnoj Gori i Crnogorcima. Brinite, bolje vam je, za Beograd, Pec i Pristinu, a ne za Podgoricu i Zagreb...
@pekom ovo sto si ti napisao nema veze sa onim sto si uradio-izneo moju pp javno...ko je god video,a videlo je dosta ljudi,komentar je bio "picka".... Dakle i ja ostajem pri tom stavu da si ti jedan obican smrad,sto si svojim gesto i pokazao... Lock