Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bluetooth - nokia/pc molim pomoć  (Pročitano 3632 puta)
06. Mar 2006, 01:38:22
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Molio bih sve koji me mogu uputiti, objasniti i na bilo koji način pomoći oko spajanja nokie 3660 sa PC-Suitom!

Spajam se preko bluetooth-a IVT Blue Soleil ali mi PC nepronalazi tj. neoćitava nokiu kada ju pokušavam pronaći preko Bluetooth Device-a!
Inaće, instalirani su mi svi driveri od bluetooth-a i bez problema se spajam sa programom koji sam dobio na instalacijskom cd-u sa bluetooth-om.
Želio bih da se mogu spojiti sa PC-suite-om kako bih prenesao podatke sa mobitela na PC ali mi ne očitava moju Nokiu 3660!

Dobro bih mi došla bilo kakva pomoć, informacija ili sugestija što se tiće ovoga problema!

Hvala!!!!!!!!!!!!!!

(01. May 2007, 10:50:04)
« Poslednja izmena: 06. Mar 2006, 01:58:41 od kope »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia E71
Puno puta vec pisano bas o tom IVT Blue Soleil blu tut-u.Potrazi malo na forumu imas sigurno resenje,da ne vrtimo celu pricu ispocetka.Ima previse stvari tu koje mogu da podju naopako.Pa ako ne uspes nista onda kazi,probacemo da resimo problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tražio sam na forumu rješenje ali nisam našao, sve su to slični problemi što se nude na forumu  ali nijedan kao moj. Mislim da je moj specifičan jer meni preko tog blue soleila očita mobitel a mogu preko njega slati podatke sa compa na mob. (iako mi u control panelu na bluetooth device-u nema nokie) ali nemogu sa moba na komp bilo preko tog blue soleila ili pc suita. U biti, za razliku od pc-siuta blue soleil mi barem očita nokiu, ali kažem mogu samo slati u jednom smjeru. Pa ako bi mi mogao nekako pomoći jer tražim po forumima rješenje već tjedan dana pa opet ništa! Probao sam neka slična rješenja koja sam pronašao tu na forumu ali ništa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E da, i pročitao sam da bi možda mogli pomoći nekakvi driveri za bluetooth od sp2 za win, i još nekakvi WIDDCOM ili tako nekako! Pa me zanima gdje ih mogu skinuti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Verovatno opet kao i mnogi imaš Service Pack 2 i "iscedjen" problem sa njim.
Ili deinstaliraj sve drajvere koje si instalirao za tvoj bluetooth i pusti windows da instalira generičke ili instaliraj service pack 1(kao i mnogi koji ne vide neku veliku prednost tih windows zakrpi) i uživaj.
Opet naglašavam po ko zna koji put: "probaj drajvere WIDCOMM Bluetooth Software koji se uglavnom svuda hvale kao najbolji i rade uglavnom sa većinom bluetooth uredjaja"!!!

http://www.mobidick.biz/downloads.shtml
Kad ih budeš skinuo onda se javi za "lek"!!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
javljam se za lek, što sada? našao sam ih ali mi se otvori nekakav novi prozorčić u kome nema opcije za download?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U biti,  koje drivere da skinem ako znaš? jer mi se nudi veći izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam sp2! za informaciju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Prvo pročitati FAQ pod obavezno za sve probleme sa bluetooth drajverima po XP SP2:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;840635#kb2
Zatim na pitanje o linku, izgleda da su drajveri sa tog linka uklonjeni. Postaviću drugi link za download(čim ga nadjem)!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Našao ja! Smile
Navalite dok se još može(zajedno sa "lekom"  Smile ):
http://rapidshare.de/files/14071266/Widcomm_x32_5.0.1.802_Crack_By_Boto_.rar.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.