Ako ste pogledali neki film i svidio vam se preporuchite ga ostalim chlanovima bureka na sljedeci nachin: napishete ime filma, zanr, glumce koji glume u filmu, i ukratko o radnji flima.
npr. Tenacious D and the Pick of Destiny, komedija parodija, Jack Black i Kyle Gass
Djecak J.B. zivi u malom gradu Kickapoo u veoma religioznoj porodici. Obozava teski rok, sta, naravno, ljuti njegovog oca (Meat Loaf), koji smatra da je sve to tvorevina djavola. Jedini izlaz za J.B. je da pobjegne od kuce u Los Angeles, dje, po prorocansvu velikog nastavnika (Ronnie James Dio), treba da sretne druga sa kojim ce otvoriti magicna vrata ka vjecnoj slavi rokenrola. J.B. bjezi iz Kickapoo u Los Angeles dje na plazi srece gitaristu K.G. sa kojim istog trenutka pravi odlican tandem. K.G. zeli da nastupa sam, ali ima osjecaj da su zajedno nesto posebno i pomaze J.B. da dostigne nivo scenskog nastupa, prvi od kojih u klubu prolazi osrednje. J.B. nije zadovoljan i smatra da je jedini izlaz da naprave gigamega hit. Prolaze sati, dani ali im u glavu nista ne dolazi, dok K.G. u svojim mnogobrojnim rok casopisima ne primjeti da svi najbolji svjetski gitaristi imaju istu trzalicu – zelenu i veoma neobicnu. Dolaze u prodavnicu trazeci tu trzalicu. Prestravljeni prodavac (Ben Stiller) vodi ih na skladiste, dje im saopstava da je ta trzalica ustvari djavolov zub, koji je prije hiljadu godina izgubio u borbi sa velikim madjionicarom. Od tada tralica luta svijetom i svako ko njome svira, svira najbolje na svijetu. Momci shvataju da je to njihova sudbina. Zadnje mjesto dje je trzalica vidjena je muzej rokenrola. Zadnji ko je njome svirao bio je Edi Van Halen. J.B. i K.G. krecu u potragu za trzalicom sudbine. Pustolovine se zavrsavaju suocavanjem sa djavolom (Dave Grohl) u finalnoj rock borbi za spasenje covjecanstva. Tokom citavog filma nevjerovatno talentovani glumac, pjevac(fenomenalnih glasovnih sposobnosti) i tekstopisac Black neda da vam osmjeh sadje sa lica.
Molitva, kao zar na mojim usnama je molitva, mesto reci samo ime tvoje nebo zna, kao ja koliko puta sam ponovila to nebo zna, bas kao ja da je ime tvoje moja jedina MOLITWA!!!!!!