Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Војводина остала без грба и заставе  (Pročitano 4419 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
e, pazi, koji god da je kontekst...
mani se bre...kao clanovi su ima bolji...
vec sam rekao u jednom postu..precednik je olicenje naroda...za njega glasaju oni koji sebe vide u njemu...
radikali imaju 40%
ja se naumirem od smeha na njihovim mitinzima...dodje tako jedan djed naprednih shvatanja, ja ga zajebavam, on ne kapira, tek kasnije shvatim da stvarno ne ume da sklopi valjanu recenicu, al ne ono padezi, nego muku muci sa svakom reci...al zato je u vojnoj uniformi i sajkaci i nosi zastavu SFRJ  Smile Smile Smile Smile
u sustini bilo je smesno i cudno da upotrebljavas rec radika i covek naprednih shvatanja u istoj recenici bez ni jedne negacije
od onoga sta sve moze da znaci,e znaci suprotno...
verovatno ima nekih naprednih shvatanja pa je u stranci iz interesa, jedan moj kvazi prijatelj je takav.(on misli da smo prijatelji)
mislim ima takvih i u dss-u da ga ja znam.....
u svakom slucaju nisah hteo da te uvredim...hteo sam vujakliju da uvredim  Smile
sori...al stvarno je bilo smesno
poz!
« Poslednja izmena: 17. Jun 2006, 11:19:01 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T28
E ovaj aresenijus kao da je učio od alije Izmetbegovića iz njegove Išljamseke Deklaracije , gdje savko tamo gdje je rođen ima pravo sa prvo to bude! Ovo su osnovni principi rušenja Juge! Vojvođanin i Vojvodinska nacija! Ne budite smješni! Niste ni Bosanci ni Sandžaklije da se dijelite po prostoru gdje živite! U pamet se braćo Srbi! poz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Možete vi svi da se nadate da će Vojvodina ostati uz Srbiju ali to neće biti još dugo. Dosta ste vi bre muzli nas i naše poljoprivrednike i seljake zarad vaše dobrobiti... Krajnje je vreme da vam okrenemo leđa i da vidite malo kako je to bez nas pa da posle cvilite. Dosta smo vas teglili na grbači.

Kada me neko iz inostranstva nazove srbinom sramotim se i vadim se da nemam ništa sa vama. A tako i jeste: nemam ništa sa vama niti želim da ikada imam. Ja da budem u istom košu sa vadikalima i ostalim nepismenim kretenima koji dve ne znaju da sastave a vode politiku? Neka hvala. Hajde samo razmislite koliko bi vam stepen nepismenosti porastao kada bi se Vojvodina odvojila.

Na žalost, pojedine usijane glave ovde moram da razočaram pošto rata neće biti jer su ljudi ovde ipak civilizovani i svoje sporove ne rešavaju bezrazložnim ubijanjem nego razgovorima.

Mnogo nas koji smo rođeni ovde i čiji su svi preci sa ovih prostora ovako razmišljamo i grozimo se reči Srbin jer je redovno sinonim za pokolj, mržnju, neandertalizam i manjak mozga. Dosta nam je više i već polako počinjemo da kipimo.

Zdravo ostajte nama iza leđa a Vojvodina ima i imaće sva obeležja koja su joj potrebna.
Sreco nema vas mnogo u Srpskoj Vojvodini koji ovako misle.Mene je zbog ovakvih ljudi sramota,jer mogu da pomisle ljudi da ovako misle ljudi iz Srpske Vojvodine.Kad tad ce se ukinuti pokrajina Vojvodine i onda ce biti bolje.Nas muze pokrajinska skupstina koja nista ne radi a primaju plate i trose moje pare.Nisu nista uradili nikad.Ako ne daj boze dobiju vecu vlast pljackace jos mnogo vise nego sada.Granice u Srbiji mogu znaciti samo sukobe a toga nam je dosta
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vratite nam nase
A vi se brinite za svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Сматрам да Војводина не треба да има грб и заставу,међутим регије и окрузи би требало да имају ,Банат,Срем,Бачка,Расински округ ... итд
Војводина је била и биће увек српска, ускоро ће бити укинута и ова квази-аутономија.
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
ono sto je srbiji potrebno ,nisu autonomije nekih delova zemlje,nego decentralizacija,jer umesto trenutne beogradizacije,kasnije bi u vojvodini doslo do novosadizacije,sav novac bi se slivao u  novi sad,a ostale opstine bi pusile kao sad.a sto se tice referenduma......nema govora o tome,nemojte da se lozimo.trebali bi svi malo da usmerimo paznju na prave probleme,lopove politicare i ostala pitanja,a ne da se ovde ko i uvek mi srbi zalecemo u prazne price i smesne svadje i podele.racionalnost je preko potrebna ovom narodu,sa njegovom velikom dusom,tek tad bi to bila dobitna kombinacija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@agrossm
Сматрам да си потпуно у праву када кажеш да би дошло до новосадизације, онда би им Нови Сад био крив, па би тражили Будимпештанизацију па Бриселизацију...и тако у бескрај...Србији треба децентрализација али опрезна, пример како се то ради дали су Французи тако што су државу поделили на економско једнаке арундисмане који су скоро једнаки по економији (не територијално,мада је однос- територија/бр. становника увек исти) тамо све регије имају и грб и заставу па чак и химну али се увек зна да је Париз главни и да мора да се плати порез Паризу,тамо се у школама ујутро пре првог часа пушта марсељеза на коју сви ђаци морају да устану (али не и да певају),јер мора да се зна у којој држави живиш и да се створи осећај националне припадности. Са Војводином не сме да се направи грешка у давању широке аутономије (суд,полиција,академија наука итд...) треба целу Србију поделити на мале округе-регије које се не би правиле по становништву,мора се избећи да национална мањина има у општини апсолутну већину, како би се избегао каснији сецесионизам, значи Војводину као аутонмну покрајину треба укинути а онда целу Србију у којој је Војводина само географски појам (као и поморавље,подриње итд...) поделити на економско равноправне регионе, јер увек је у питању лова а неки локал патриотизам, оће Чанак да буде главни баја на игранку па то ти је...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Слажем се, а могли би и ми мало учити од француза око јачања патриотизма и осећаја припадности у земљи.
А аутономију треба укинути.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Нешто се прича да ће као од наредне сезоне лиге Србије у фудбалу,пре утакмице бити интонирана химна Србије, макар да се игра и без публике, то је супер идеја за враћање осећаја припадности Србији, ја сам патриота али немам ништа против Мађара,Словака и осталих мањина, али мора неки ред да се зна, у којој су држави рођени и да говоре Српски језик,наравно и да служе војску,каква је таква је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Autonomiju treba ukinuti, ne samo zbog granica vec i zbog poslanika skupstine Vojvodine koji nas muzu svaki dan, a jedino sto sam zapazio u njihovom radu je da daju samo neke ustupke i privilegije za nacionalne manjine dok za Vojvodjanske Srbe nisu nista ucinili. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nacija

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.