Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tendin W316R Ruter za prodaju  (Pročitano 651 puta)
09. Maj 2014, 04:47:30
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Tendin W316R Ruter za prodaju
100% ispravan. Prodajem ga zato sto mi ne treba.
25 eura + troskovi PTT-a
+38163 81 336 81
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Zaboravio sam dodati vaznu napomenu: MOZE ZAMENA za USB-WiFi antenu, da je ili Realtek-ova (mora biti RTL8187) ili TP-Linkova (DevId: PCI\VEN_168C&DEV_001A&SUBSYS_2052168C&REV_01\4&22775069&0&4070 )
Pa ako vam je skupo 25Eura... uradite zamenu? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 160
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dobio sam privatnu poruku da je ovaj ruter u Srbiji nov oko 12 eura...
Link koji mi je dosao u poruci: http://itsvet.com/proizvod/tenda-w316r-5x-10-100/comp_comp_router/702/453

Lepo ne mogu da verujem!!!

Dobro, hvala na obavestenju.

Posto je meni potrebna WiFi antena (Realtek ili TpLink), a Realtek u BOSNI kosta oko 50 maraka (25eura) onda sam naveo cenu prodaje ovog rutera (koji mi ne treba) shodno tome.

Napominjem da je ruter skuplji od obicne WiFi antene ali eto meni ruter ne treba, a antena mi treba, a izgleda da zivim u okruzenju u kojem ne mogu po logici zdravog razuma da prodam vredniju stvar (ili da je zamenim) za jeftiniju stvar.

Posto je to ocigledno tako, onda zakljucajte ili brisite ovaj oglas ili radite sta god hocete, jer su ocigledno sve sanse da ja necu moci dobiti ili zameniti logicno vredniju stvar za logicno jeftiniju stvar, zato sto u Srbiji postoji tamo neka veleprodaja sa navedenim cenama na predhodno pastiranom linku :/ Smile Smile

Edit: pitam se, a koliko onda u Srbiji kosta Realtekova ili TpLink-ova USB WiFi antena? Tri eura mozda???
Ili mozda u Beogradu postoji neka veleprodaja koja je deli gratis - uz kupljenih recimo 10kg praska za ves masinu???
Srbija - zemlja cuda! Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2014, 02:06:15 od CelicMiso »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.