Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:07:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bivsi clan  (Pročitano 6196 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Mada sam radije za to da se izbegnu teme u kojima se moramo doticati stvari koje su suvise licne i stvar su proslosti ili licnog izbora, evo opet smo u tome.

Bedace, ti ono oko toga da se cuje samo onaj ko se zbratimi sa nekim ovde ili postane kum, pa posto se to verovatno indirektno odnosi na mene, rekao bih nekoliko stvari na tu temu. Ono sto je dobar zakljucak na kraju svega je to da nije bilo mojih porodicnih odnosa, ne bi bilo ni mene na Bureku. Jer ja sam javno rekao svima da sam ovde ostao zbog Kuma Nenada i toga se ne stidim. Da nisam imao taj porodican razlog i interes da izgradim porodican odnos sa covekom koga cenim iznad svega na ovom Forumu i u ovoj zemlji, ne bi bilo ni mene i mozda ne bi bilo jos ponecega vezanog za ovu danasnju porodicu Burek. No, mozda je vreme da krenemo redom i da pokusam da podelim svoje misli u nekoliko logicnih celina.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
1. Ocu nemoj da se brines
2. Nisam ni ja bio slep - ali covek se ipek bori sa cime se uhvatio
3. Neznam da li im treba verovati - samo se prica

Pa i ja sam otvoren covek pa u dosta slucajeva kazem coveku nesto u lice. Ali opet ne uvek. Kakav takav si za sebe. Sto se tice Anje tema je zavrsena. Ali smo ovde pricali i o tebi koliko da znas. Nemrzim te vec ti samo iz dobrih namera ukazujem na greske.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Covek je drustveno bice i sasvim je logicno da mi koji se druzimo i saradjujemo osnivamo porodicu. Krv nije voda, ali nije ni sve u zivotu, Bedace dragi. To sto ti ne mozes to da shvatis i pojmis, razumem. Ima ljudi koji to ne mogu da shvate i ja ih razumem. Ali, to ne znaci da ja treba da se osecam krivim sto ti ljudi nisu tip ljudi i sklop licnosti koji mogu da formiraju sebi svoju porodicu. Ja sam uspeo da to uradim u svom zivotu i pre nego sto sam se aktivirao na bureku. Moja Porodica je bila oformljena vec tada, a deo moje Porodice je na bureku bio i pre mene. Od toga cu da istaknem svoja dva brata, Dusana i Nemanju, moju bracu kojom se ponosim i koji su od pamtiveka tu bili moderatori, barem otkako je pocela moja licna istorija na bureku. Moj brat Robert i moj brat Nebojsa su takodje tu, mada mozda ne toliko dugo koliko Dusan i Nemanja... ali nebitno. Moja Porodica je postojala i pre bureka i postojace uvek. Ne osecam se krivim sto sam brat i sto sam kum. Jedino ko nije bio clan moje Porodice u vreme kada sam se aktivirao na bureku, to je bio Kum Nesa. A on je banovao Anju. A on je takodje kum Ivanu. U tom smislu gledano, preko Nese, i Ivan i ja smo u nekom srodstvu. Meni to ne smeta. Mene i rodjaci preko bracnih veza, kumovi mojih kumova, oslovljavaju sa najvecim rodbinskim uvazavanjem i za mene su oni jednaka svetinja kao i svi drugi rodjaci. Ja medju svojim rodjacima ne pravim razlike. Znam da ti to ne zelis da shvatis, ali to je tako i tako ce biti uvek sto se mene tice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Dakle, Kum Nesa... covek za koga nisu potrebne reci da bi ga opisale, njega opisuju njegova dela. Od pocetka kada sam ga sreo, a da nije bilo bureka ne bih ga sreo, uvideo sam kakav je to covek. I prirodno je da sam zeleo da se zblizim sa takvim covekom. I prirodno je da sam hteo takvog coveka za Kuma. I, da budem otvoren, kada si vec spomenuo rodbinske odnose, bio sam spreman na svaku zrtvu i svaki trud da u svom zivotu imam takvog Kuma i da ga nikada ne izgubim! Za mene tu nema nista lose. Mi se u ovoj zajednici druzimo, pa je valjda logicno da stvaramo porodicne odnose, barem meni. Dakle, ne prebacujem nista nikome, samo hocu da kazem da ce ti odnosi, sto se mene tice, nadziveti sve i nadjacati sve probleme. E, sada, dolazimo mozda do kljuca cele price. Zelim da opstane ova zajednica i dve sam stvari obecao u toj zajednici, te stvari zelim da ispunim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Sasha - rekao sam ti vec da ovde nije bilo tebe i prozivanja tebe
Pricam o pojedinima koji su sa laznim kumovima i pobratimima jer tu vide sansu za supeh na forumu. Tebe nisam ni pomisljao, ti imas svoj zasluzeni uspeh. Nemoj molim te da se osecas prozvano jer nisam te prozivao.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja znam samo jedan primer laznog kumstva... tj kumstva koje je sa jedne strane bilo iskreno, a sa druge.... pa... dovoljno je reci neiskreno. I ta osoba je banovana.
Vremenom, svako ko je neiskren otpadne iz kombinacije.
Prirodna selekcija.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Obecao sam da cu uvek konstruktivno raditi za burek porodicu i obecao sam da cu postovati one koji vode Forum, ne zato sto su savrseni nego zato sto me zivotno ikustvo uci da nesto ne moze da opstane ako nema rukovodstvo i usmerenje. Shvatam da sve ima granicu, kako ponasanje rukovodstva, tako i ponasanje clanstva... u tome je uvek mogucnost da svi donesu svoj izbor.

Nije mi bilo nimalo lako ono sto je Ivan ovde spomenuo, ono sto sam se nadao da necemo se ni secati, ali kada si vec pokrenuo temu, Bedace, onda zasto da ne doprinesem da bolje razumes sta se desilo, onoliko koliko ja mogu. Ni ja ne mrzim Anju, prema meni se ophodila ljubazno i s postovanjem koliko znam. Uvidjao sam da su Ivan i ona drugaciji veoma, ali sam mislio da to mozda nece biti prepreka uspeha za njih dvoje. Isto tako, posto sam u bliskim porodicnim odnosima sa Nesom, znao sam koliko je on blizak i privrzen svojoj kumi Anji. I to je ona kljucna stvar koja objasnjava sve nedoumice, mada mi je jasno da je tvoja glavna primedba na status bivseg clana. I ja razumem ta osecanja. I ja sam retko kada u zivotu mogao da shvatim ljude koji svoje srce uloze u nesto, ljude koji daju sve za nesto, a posle se povuku kao da se nista nije bilo, ili jos gore: pokusaju i pokusavaju da uniste ono sto su do juce stvarali. Da li je to slucaj sa Anjom ili ne, ne znam. Jeste, zalosno mi je sve to bilo i ostace, ali sta da radimo? Bilo koja tema na tu temu nece nista promeniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ova cela prica u temi koju si ti potakao ima jednu siru dimenziju, jednu veoma bolnu dimenziju koja je, hvala Bogu, imala srecan kraj. Tako se nadam da ce ti ovi postovi razjasniti malo tu dimenziju i da cemo i ovu temu, hvala Bogu, privesti srecnom kraju. A bolna dimenzija je kada vidis Kuma koji je izuzetan covek i do koga ti je stalo da cini gresku. Gresku da zastupa sa iskljucivoscu jednu stranu iz dobrih namera. I kada znas da on to ne cini iz zlih namera, ali vidis da ono sto radi povredi njegovog Kuma. Ivan je to i napomenuo u ovoj temi. A na jednoj drugoj je aludirao na jos nesto sto se desilo tih dana.

Nenad i Ivan su se strasno svadjali po pitanju Anje. I to tako strasno da su se temelji burek zajednice drmali, a da to niko od nas nije znao. Ali, postavlja se pitanje: da li je ijedan clan, makar to bila i Anja, vredan da se uzdrma nesto tako veliko, kako si ti i napisao Bedace? Burek je ipak opstao na kraju svega. A Anja je, koliko sam ja citao izmedju redova, trazila da se njoj dodeli neki status... status i mnogo strasniji i gori nego sto je "bivsi clan". A Ivan... Ivan joj je cesto udovoljavao, nekada i na svoju stetu, sto ipak znamo mi koji smo imali tu srecu ili nesrecu da vidimo neke detalje. I ucinio je kako je ona zatrazila, ali ipak u jednom dzentlmenskom maniru. Nemam razloga da ga branim, ali mi se cini da ponekada u njemu gledamo samo nekog surovog coveka... i pitam se da li ipak za trenutak zastanemo da razmislimo da postoji jedan osecajan Ivan, mozda jedna pitoma zver Smiley koju, na kraju krajeva, mozemo i moramo da postujemo zbog onoga sto cini za nas?!

Anja je deo istorije ovog Foruma, naravno. To sam napisao i njenoj ljubavi. Moj savet njoj, doduse, bio je da se okrene konstruktivnim stvarima u zivotu i da skoncentrise svoju stvaralacku energiju na sve ono lepo sto hoce da ostvari u zivotu. Elem, bilo kako bilo, zbog Anje je doslo do raznih sukoba i svadja, to je fakat koji se ne moze prenebregnuti. Anja je imala podrsku i ljubav medju onima koji vode ovu zajednicu, medju nama koji je gradimo... Jednom je Anja nazalost uspela da uzdrma same temelje te zajednice, ali ova zajednica je opstala. Ona mora da opstane, ili barem neki njen ostatak.

Anju ne mozemo da vratimo, ona to ne zeli. Covek koji ju je mnogo voleo i cenio, njen bivsi Kum, ucinio je to sto je ucinio. Svi koji smo svesni te situacije razumemo da drugog izlaza nije bilo. Nazalost. Od ove zajednice neki su imali sve, neki su bili sve u njoj. Neki su imali nesto, neki mozda nista, ali svi ipak imamo jedni druge. A ja, na kraju cele price, znam da imam i imacu uvek svoju Porodicu i verujem da je moja Porodica mogla uvek da posluzi ovoj zajednici kao uzor i primer. Pa tako smo tu da gradimo ovu zajednicu, koliko god da nas ima. I da cuvamo njene temelje, jer bez njih ni zajednice ne bi bilo. Nadam se da ti je ovih nekoliko poruka donekle razjasnilo celu situaciju. A zakljucak treba da bude ovaj: niko nije naterao Anju da bude bivsi clan ili da nosi taj status! Koliko sam ja shvatio Ivana, ona ga je sama odabrala. A koliko znam Anju koja ostvari ono sto naumi, takav status je pozelela da ima u odnosu na ovu zajednicu koja se, pored svih mana, korektno ophodila prema njoj. I to bi verovatno bio najprevedniji zakljucak cele ove teme.

Svestan sam da si pokrenuo temu iz dobre namere. Evo, zarad mira i izgradnje ove porodice, ja zelim da je u dobroj nameri i zakljucimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
@ Bedak
Izvini sto sam se mozda osetio prozvanim u celoj ovoj prici. Moje kumstvo jeste iskreno i moja Familija je prava. Drago mi je da to znas i drago mi je da to osecas. Zahvaljujem ti se sto si delu moje Porodice bio dobar prijatelj i sto si bio spreman da joj pomognes pre svih. To nisam nikada zaboravio. Za lazna kumstva ne znam i za lazne pobratime ne znam ko bi mogli da budu. Ali ono sto je Ivan rekao stoji i za mene: u mom slucaju sve sto je lazno kad-tad se pokaze i otpadne. Ostaju samo oni pravi. Valjda su ti i ostali na ovom Forumu. Ne, naravno da niko od nas nije savrsen. I znam da ni ja nisam uvek uspevao da se dobro objasnim, niti sam na mahove umeo da ispravno postupim kada nisam poznavao dobro neku situaciju i ljude. Ali vremenom, bas zato sto smo se druzili i zblizavali, shvatio sam bolje sve. I mislim da sam, koliko god prvo privrzen svojoj Porodici, sa raznim ljudima na Forumu uspeo da uspostavim neki odnos postovanja i razumevanja. A to znaci da vidim njihove mane, kao sto vide i oni moje, ali da vidim i njihove vrline. E, sada, kada uklopimo te vrline i kada smo svesni mana koje mogu da nam smetaju, onda ovaj Forum postaje ono sto mu je i cilj. I ko zna... mozda nisu bas svi za ovakve Forume, mada je on po svojoj prirodi otvoren, popularan, opstenarodan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Recimo to jednostavno Smiley
Ja sam Karađoz beg iz Andriceve Proklete avlije, prek, zao, pokvaren covek, ali idealan za poziciju koju obavlja Wink I am the way I am, oduvek sam takav, i kada pogledam kakve prijatelje imam, kakvu brata i kuma imam, jedino sto mogu da zakljucim je da i ako imam svoje mane kao svaki covek, nikako ne mogu biti preterano veliko govedo. Ne treba svi da me vole, sasvim sam zadovoljan i sa onima koji me do sada vole i postuju.
Temu zakljucavam, jer nema potrebe da se o bilo cemu dalje prica teme koje su pokrenute su objasnjene i to ne jednom.
Sve je kristalno jasno, a ja ne zelim da se dalje ulazi u rasprave o privatnim stvarima nekih clanova ovde, racunajuci i meni najblizu porodicu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 22:07:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: banovan znam

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.