Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:59:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Birdman (2014)  (Pročitano 7579 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Pre dve godine sam izjavila da mi je Artist is present interesantan performans jer ocigledno deluje na psihofizicka stanja ucesnika (evidentno i potvrdjeno od strane neuropsihijatara), pa si ga sad naveo kao agument o nekom filmu   Smile
Nista tu nema sto bi zasluzilo nagradu ili priznanje bilo kog tipa. Jedino mozda za neke tehnicke stvari. Sto vise razmisljam o scenariju to jos vise uvidjam nabacivanje ideje.

Ne svidja mi se, ovo je tema za utiske  Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2015, 22:11:56 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Nokia 
Birdman je odličan film i tačka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Pre dve godine sam izjavila da mi je Artist is present interesantan performans jer ocigledno deluje na psihofizicka stanja ucesnika (evidentno i potvrdjeno od strane neuropsihijatara), pa si ga sad naveo kao agument o nekom filmu   Smile
Nista tu nema sto bi zasluzilo nagradu ili priznanje bilo kog tipa. Jedino mozda za neke tehnicke stvari. Sto vise razmisljam o scenariju to jos vise uvidjam nabacivanje ideje.

Ма нисам хтео да уједам Smile Smile Smile Само хтедох рећи да је перцепција уметности субјективна ствар. Ти си изнела своје мишљење и то је скроз ок.
Наравно...сваки филм има своје предности и мане па тако и Бирдмен. Али, у тој конкуренцији у којој је био свакако је најбољи.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
Bacena 2 sata bezveze  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 369
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
S jedne strane, tu je zanimljiv fazon s dugim kadrovima, koji nije tu samo da izgleda lepo, nego i da podvuce to da se film odvija u pozoristu. Takodje, tu su i neki zabavni likovi, a posebno Edvard Norton.

S druge strane, tema filma je izuzetno dosadna - treba da prihvatite sebe, a ne da se menjate u potrazi za slavom i postovanjem. Iako je prikazana na zanimljiv nacin, pre svega zahvaljujuci Birdmanu i celim pozorisnim okruzenjem, ta tema je vec prezvakana i bilo me je bas briga da li Majkl Kiton da se opameti.

3-
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0

Slazem se sa tobom Munka. Danas sam odgledao ovo sranje od filma koje zasluzuje mozda nagradu samo za cinematografiju, jer sve ostalo je bilo bla.  Prica sama po sebi nema nikakav smisao u stvari, i ako zelimo neki psiholoski triler ili nesto na nivou pukle licnosti uvek imamo Fight Club koji je ne dobar, nego odlican zbog svih tematika koje napada.  Sto se ovog filma tice, ima samo par momenata gde je dijalog jako dobar, a sve ostalo je lezi lebu da te jedem.  Moj omiljeni deo je gde konacno vidimo njegov alter ego kako hoda iza njega, i to je to. 
Ja sam ocekivao neku bolju kulminaciju i kraj, kada ono, kako je poceo tako se i zavrsio.

Pre par dana sam video Nightcrawler, i to je bio meni mnogo bolji film od ovoga.  Interesantan scenario, nesto sto nismo toliko videli, drugo, Jake Gyllenhall je odradio odlicno svoju ulogu, za taj performans bi mu dao neku nagradu jer nemam sta da zamerim, i drugo dijalog je odlican kada ga on izvodi.  Kada pogledas u stvari, nije bilo gotovo ikakvih dobrih filmova sto se tice konkurencije.  Danas kazem ortaku da onaj film of Hawking-u ima hendikep sam po sebi, jer takve zalopojke koje fokusiraju na mentalno ostecene, bolesne ili na nekom nivou obespravljene dobijaju 30% vecu recepciju od strane publike.  Secam se kada je izasao Precious, za taj film su svi govorili kako je super i odlican, a taj film je bio katastrofa, i jos vise rasisticki od American History X, a crnci su ga napravili. Dakle, mi svi odavno znamo da holivud i oskar su politicki orjentisane stvari, i neko je lobirao da ovaj krs i haos dobije tolike nagrade. Ja nisam odusevljen Birdman-om, ali nisam bio odusevljen nekim filmom jos od Cloud Atlasa, i sada Nightcrawler-a kojeg sam bas gotivio.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Film je zesce sranje,odgledao nekako sat vremena i batalio,ne znam kome ovo moze da se svidja Smile

ништа посебно за додати
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1826
Zastava srbija
OS
Windows
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Apple k750i
Bacena 2 sata bezveze  :D
Zato sam ja odgledao jedan sat i batalio,da ne bi bacio i taj drugi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 23:59:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.