Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Црна Гора најуспешнија у региону!  (Pročitano 8503 puta)
Pocetnik

100ljudi-100cudi 100zena-200sisa

Zodijak
Pol
Poruke 9
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma i crnogorcima je vec dosta velikih prica avioni-kamioni.  Obican narod gleda samo kako da prezivi isto kao i svuda.  Ono malo srecnika na obali jos i nekako, al gore na brdu beda,cemer,jad.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Ono što mene brine, a to se vidi i na ovom primeru, je da ova banana država Srbija deli državljanstva kao na pokretnoj traci.

Koja je logika da čovek rođen u Pljevljima, crnogorac 100%, bude državljanin Srbije???? Zašto???

Питање је како је уопште тај мафијаш добио држављанство... Али "Црногорци"... из Пљеваља... Smile Хардкор... Smile

Први пут у историји стицајем околности после ослобођења и завршетка Првог балканског рата Пљевља улазе у састав Црне Горе 1913 године... 
То је била Рашка..., па стара Херцеговина..., приврженост српском идентитету и старој Србији и дан данас је присутна на тим просторима и тако је вековима..., мада је отпочео процес љигаве "моненегризације"...

У праву си, али делимично. Пљевља припадају Рашкој и самим тим историјски потпадају под српску, односно у овом случају баш србијанску земљу, али су рецимо и пре педесет и пре сто година била углавном насељена Муслиманима.

Муслимани су се временом селили, за Турску, па за Пазар и Сарајево, а Црногорци су долазили и насељавали град.

Зато се може рећи да су данашњи Пљевљаци Црногорци у регионалном смислу, мада свакако да има и доста људи чији преци нису имали никакве везе са Црном Гором.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 17:33:05 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ono što mene brine, a to se vidi i na ovom primeru, je da ova banana država Srbija deli državljanstva kao na pokretnoj traci.

Koja je logika da čovek rođen u Pljevljima, crnogorac 100%, bude državljanin Srbije???? Zašto???

Питање је како је уопште тај мафијаш добио држављанство... Али "Црногорци"... из Пљеваља... Smile Хардкор... Smile

Први пут у историји стицајем околности после ослобођења и завршетка Првог балканског рата Пљевља улазе у састав Црне Горе 1913 године... 
То је била Рашка..., па стара Херцеговина..., приврженост српском идентитету и старој Србији и дан данас је присутна на тим просторима и тако је вековима..., мада је отпочео процес љигаве "моненегризације"...

У праву си, али делимично. Пљевља припадају Рашкој и самим тим историјски потпадају под српску, односно у овом случају баш србијанску земљу, али су рецимо и пре педесет и пре сто година била углавном насељена Муслиманима.

Муслимани су се временом селили, за Турску, па за Пазар и Сарајево, а Црногорци су долазили и насељавали град.

Зато се може рећи да су данашњи Пљевљаци Црногорци у регионалном смислу, мада свакако да има и доста људи чији преци нису имали никакве везе са Црном Гором.

Зашто су Турци релевантни за ову причу, када су се они после балканских ратова исељавали из већине градова југозападне Србије и северне Црне Горе, тј. са тог простора Рашке... Нема никакве разлике... Нова Варош, Прибој, Пријепоље, Бијело Поље, Пљевља...

У граду и околини живе људи који су ту вековима, постоји много аутохтоних презимена карактеристичних за то поднебље...

Што се тиче насељавања становништва из средње Црне Горе и са југа, опет нема никакве разлике у поређењу са југозападном Србијом тј. Рашком и Полимљем јер је динарска миграциона струја карактеристична за целу Рашку све до моравичког округа...

Дакле, суштинска разлика је у томе што су Пљевља 1913 године споразумно припала Црној Гори, а Метохија (што је опет логично) Србији, те су изложена утицају тихе црногорске асимилације...

« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 19:18:17 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat: zemunac22 11. Feb 2010, 16:17:33

ЦЦЦ,ал ви људи још не знате земунела. Smile
Боли њега за држављанство црногораца јер то је 100.000 људи.
Њега брине 1.500.000 из Републике Српске који његову опцију сматрају отпадом. Smile
То је суштина његовог:"банана држава дели држављанства као на покретној траци". Smile
Животни мото "његове"политике је што мање срба више педера и то је као дан јасно,а он
лично живи за дан када срби неће бити већина у Србији јер то је политика "његовог" ђубрета
звани Стипе.
Човјек је србомрзац из петних жила и у свакој реченици се то види.
Земунац црногорци који кажу да су срби су СРБИ и то твоја болесна логика мора да схвати
свиђало се то теби или не.У Србији су срби већински народ и то твоја болесна логика мора
да схвати свиђело се то теби или не и док је тако (а хвала богу јесте и биће) зајеби ту
усташку политику звану:"ми требамо да се одрекнемо нације у име европе" бар што се срба
тиче. SmileСви срби требају да имају држављанство Србије како пар хиљада мулти-култи гејова
неби одређивало судбину срба.
Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Citat: zemunac22 11. Feb 2010, 16:17:33

ЦЦЦ,ал ви људи још не знате земунела. Smile
Боли њега за држављанство црногораца јер то је 100.000 људи.
Њега брине 1.500.000 из Републике Српске који његову опцију сматрају отпадом. Smile
То је суштина његовог:"банана држава дели држављанства као на покретној траци". Smile
Животни мото "његове"политике је што мање срба више педера и то је као дан јасно,а он
лично живи за дан када срби неће бити већина у Србији јер то је политика "његовог" ђубрета
звани Стипе.
Човјек је србомрзац из петних жила и у свакој реченици се то види.
Земунац црногорци који кажу да су срби су СРБИ и то твоја болесна логика мора да схвати
свиђало се то теби или не.У Србији су срби већински народ и то твоја болесна логика мора
да схвати свиђело се то теби или не и док је тако (а хвала богу јесте и биће) зајеби ту
усташку политику звану:"ми требамо да се одрекнемо нације у име европе" бар што се срба
тиче. SmileСви срби требају да имају држављанство Србије како пар хиљада мулти-култи гејова
неби одређивало судбину срба.
Smile

Zabole me ko se kako izjašnjava. To nema nikakve veze sa državljanstvom. Država nije imaginarni pojam, već prvenstveno geografski pojam. Ako hoćeš državljanstvo Srbije, ima da plaćaš porez ovde, u budžet Srbije. A ne da puniš budžet Milu ili Dodu, a ovde da se lečiš i školuješ na mojoj grbači.

Kao što rekoh, boli me baš kurac ko se kako izjašnjava, meni je nacionalna pripadnost potpuno nebitna kategorija, ja gledam čoveka, pa onda sve ostalo. U načelu, tamo gde određena osoba živi, radi i plaća porez tamo treba da koristi beneficije i privilegije koje sa sobom nosi status državljana. Naravno, i obaveze koje proističu iz državljanstva.

Pravo da ti kažem, ne smetaju meni toliko ni Bosanci ni Crnogorci koji žive i rade u Srbiji, jer ti ljudi plaćaju porez ovde pa imaju puno pravo da se koriste svim privilegijama koje ova država nudi. Smetaju mi jajare koje ne žive u Srbiji i nemaju nikakve veze sa Srbijom, a imaju državljanstvo ove zemlje.

Koja je tu logika, mi nemamo ni za svoje potrebe, ova država se uzajmljuje da krpi rupe u budžetu, i onda dolaze kojekakvi skotovi iz BiIKS i CG da ovde parazitiraju.

Ne može to tako. Ako smo braća, kese nam nisu sestre.  Dok je CG nezavisna država i dok je RS entitet u sastavu susedne države, nema parazitiranja na tuđem budžetu. Kad (ako) se situacija promeni, onda možemo da razgovaramo na tu temu.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

1.Kao što rekoh, boli me baš kurac ko se kako izjašnjava, meni je nacionalna pripadnost potpuno nebitna kategorija,

2.Pravo da ti kažem, ne smetaju meni toliko ni Bosanci ni Crnogorci koji žive i rade u Srbiji, jer ti ljudi plaćaju porez ovde pa imaju puno pravo da se koriste svim privilegijama koje ova država nudi.

3.Smetaju mi jajare koje ne žive u Srbiji i nemaju nikakve veze sa Srbijom, a imaju državljanstvo ove zemlje.

Под један: За такве проблеме се требаш обратити у КЦ Србије на клинику за полне и венеричне
болести јер по интензитету колико често (два пута у кратком времену) имаш болове вјероватно ти се
суше моода од самоисисавања.

Под два: Не сметају толико али ипак сметају да се закључити.

Под три Да ти кажем право и мени сметају јајаре по Србији које имају држављанство државе
Србије,а заговарају њено бомбардовање или сакаћење српског народа ради свога устоличења.
Сметају ми и они бандити што са страним доларима промјенише власт.
Сметају ми и они што уништавају Војску Србије.
Такве би најрадије учинио апатридима јер и нису ништа друго.

Ја јесам држављанин Србије и плаћам порез Републици Српској,а од Србије немам ни једну повластицу
изузев што сам имао привилегију да из ближе перспективе упознам Хотел гранд,Газиместан и
Урошевац са околином.

Шта си ти учинио за Србију осим што одговараш личности [b]под три
и што си постао синекурац, и то прве класе?[/b]
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Intervju sa Jugoslavom Ćosićem - 09.02.2010. - Milo Djukanovic

http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=983&nav_id=410873
IP sačuvana
social share
Ah, kad se Bosnom sevdah zaori...Pa procvijeta behar i sve podijeli...kahva zamirise po mahali.
Sve bi ti srce stalo od radosti...Ja ljepote Boze dragi!
Ko da Bosnu Bog sam za sebe stvori.
Pa u tren , vidis svaki sokak i carsiju, sviju volis ko da su ti rodjeni.
I nedas je. Jer te tu mati rodi,jer s...e za nju rijeke krvi proli!
Branise Bosnu ,ljepoticu,junaci brane je i danas dani.
Zatvoris oci i zahvali Bogu sto si Bosanac i sto te takvom ljepotom nadari!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.