Inace na tom spomeniku tamo je napisan epitaf... nedostaje samo godina rodjenja i godina zavrsetka. Ja bih napisao....Lezi Celzi.... U ovom teskom trenutku za ocekivati je da ce Monika stisnuti zube cim Hilari otputuje na Bliski Istok...
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 18:54:53 od G-H-O-S-T »
Не смијем да "постирам" хаман ће ме "јевропејци" бановати или обрисати као антицивилизацијског четника који ништа не зна осим да псује (оде Боро нити зашта). Биле жив нам био и колатералну штету њима чинио.
Moja baba 96 god. je na aparatima od srede.Zasto ona nema temu
Баба се није јеврополизирала са пар комада Ф-117 !!! Уколико јој објасниш шта је интернет оде баба под "БАН-ована" јер баба нема проевропско расуђивање ствари.Баба има 96 кука али је неискусна у поимању ко је ко или ко је шта. Или у преводу:Баба ти је четник којег треба бановати што и ја очекујем као и Боро којег су рукнули само из њима знаног разлога.МОД-ератово је папино,неупитно.МОД итс гад.
Мој постић је 28-ми по реду исто толико (28) се налази у "корпи".Демократија на дјелу. Чујмо народ,његово мишљење али само како одговара интегративном процесу.БАН
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 23:06:42 od yetyou »
Чудо да није неки "мулти-култи" одлучио како је та плоча анти-цивилизацијски гест. Изгледа да се не смију на лицу мјеста "дизати" (да не лајем) са "својим" "европскоим" вриједностима. Бил Клинтон ако да бог биће испред Гранд-а у Приштини ин мемориам.