Ni sat vremena ,a modovi su masivno prekrojili prvobitni izgled ove teme (uklonjeni su video zapisi,3-4 moja posta,komentari...).Pošto ne mislim da je ova tema krenula u lošijem pravcu od mase drugih tema na geo-političkom delu foruma,neka vam cenzura služi na čast !!!
Сами смо криви јер гдје ћемо онаквој људескари желити онакву судбину и то још док је још јадан немоћан и слаб. Човјек је истински продуховио србина па је ред да му умјесто онаквог обраћања упутимо колективно извињење за гријешне мисли и да се придружимо браћи албанцима у молитвама да нам буде жив и здрав.Није он крив што ми не знамо ко је истински пријатељ Србије и срба. Ево ја се овим путем извињавам за изговорене не примјерене ријечи болеснику. Знаш како ријечи чине дјела па се могло закључити да ја њему не желим шта је он мени желио и радио.Зато се извињавам и желим му исто оно шта је он мени желио ал баш,баш исто.
Pa da , mora da prihvati takvu zrtvu - to je za dobobit svih nas .
pa,da.
inace,nadam se da ce isto ovo snaci i Olbrajtovu,a onda svu ostalu NATO kopilad koja su nas ubijala.ali,za Olbrajtovu bih najvise voleo da je strefi nesto uzasno.
Немој се тако изражавати па није он крив што ми не знамо колико је он за добробит српског народа у цјелини,а шта је и показао и доказао својим дјеловањем за "спас" Србије. Уколико "хоћеш" у европу морамо се одрећи тог балканског примитивизма и почети размишљати својом главом и увидјети да смо ми сами себе бомбардовали,а да је друг Слоба то све измиксо са Кустурицом како би изгледало увјерљивије за обичне сељаке какви смо ми по природи срби.
Сами смо криви јер гдје ћемо онаквој људескари желити онакву судбину и то још док је још јадан немоћан и слаб. Човјек је истински продуховио србина па је ред да му умјесто онаквог обраћања упутимо колективно извињење за гријешне мисли и да се придружимо браћи албанцима у молитвама да нам буде жив и здрав.Није он крив што ми не знамо ко је истински пријатељ Србије и срба. Ево ја се овим путем извињавам за изговорене не примјерене ријечи болеснику. Знаш како ријечи чине дјела па се могло закључити да ја њему не желим шта је он мени желио и радио.Зато се извињавам и желим му исто оно шта је он мени желио ал баш,баш исто.
Pa da , mora da prihvati takvu zrtvu - to je za dobobit svih nas .
pa,da.
inace,nadam se da ce isto ovo snaci i Olbrajtovu,a onda svu ostalu NATO kopilad koja su nas ubijala.ali,za Olbrajtovu bih najvise voleo da je strefi nesto uzasno.
Немој се тако изражавати па није он крив што ми не знамо колико је он за добробит српског народа у цјелини,а шта је и показао и доказао својим дјеловањем за "спас" Србије. Уколико "хоћеш" у европу морамо се одрећи тог балканског примитивизма и почети размишљати својом главом и увидјети да смо ми сами себе бомбардовали,а да је друг Слоба то све измиксо са Кустурицом како би изгледало увјерљивије за обичне сељаке какви смо ми по природи срби.
jasta,bato,pa,to je sve bilo zarad dobre stare "stabilnosti regiona"...
samo pitaj @klikija i @framlinga,oni ce ti sve objasniti.
Ne lazem , Hilari mi . ... Nego sam zabrinut za Bila , pa ne znam sta pisem .
Yet .... jesi pripremi sarene balone da ih pustimo kad Bil ..... ozdravi ..
Нисам али ево сада одох покуповати сву залиху за овакве екстремне случајеве. Од када се чуло за ову шокантну по нас вијест људи су се почели губити па више нити знају шта пишу нити шта показују.Ја те разумијем у потпуности јер ниси једини:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(41.75 KB, 386x396)
« Poslednja izmena: 12. Feb 2010, 11:04:21 od yetyou »
Од када се чуло за ову шокантну по нас вијест људи су се почели губити па више нити знају шта пишу нити шта показују.Ја те разумијем у потпуности јер ниси једини: