Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Biće rasprave o Kosovu! Vučić: Borićemo se  (Pročitano 7034 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
mob
Samsung 111111
Mislim na zvanicnom nivou.
Integracije u EU, pomirenje sa susedima..pregovori u Briselu.

U principu na zvanicnom nivou mi jesmo blizi EU nego Rusiji bez obzira sto se pozivamo na neutralnost. A ta neutralnost nam se obila o glavu jer nama uvek najvise odgovara da EU i Rusija budu u odlicnim odnosima..a ko za kurac, oni u nikad gorim  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Mi nismo ni blizu da budemo njihov saveznik veruj mi,ali ni blizu...

Evo ti primer CG,15 poglavlja otvoreno,pozivnica za NATO bla bla,rekao bi čovek pa oni su unutra praktično jbt,a šta se desi pre pola godine,timovi agenata su im stigli iz SAD u SDB da očiste službu od ruskog uticaja...

Sa tim ljudima nema ništa na dodjem ti,ili si s njima 100% ili si na meti...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Znaci skoro cela Evropa živi kao kurac i kao ciganija. Seems legit.  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svevišnji će ovde imati puno posla

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1214
Zastava Eindhoven
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Prvo,rekao sam 1990-1991...Evropa je bila skroz drugačije mesto,okolnosti drugačije,crveni pasoš bez mane,koji prelazi grane...tada je sve to imalo smisla,to je nepovratno propuštena prilika za nas u EEZ-EU-NATO.
Drugo,ja sam,kao Srbin i čovek,apsolutno,protiv ulaska ovakve Srbije u ovakvu EU i ovakav NATO,sada,to nema nikakvog smisla,osim činjenice da ko nije sa njima,on je protiv njih.
Treće,jeste,Španija i Portugalija su u k....,ali mi nismo Smile...A gde smo,onda?Na nekom,još gorem mestu,koje još nema ime.
Četvrto,zašto ne pričamo o Sloveniji? Bili smo ista zemlja,sličniji smo nego sa Špancima,Portugalcima...jesu i oni u k....? Ili imate drugo objašnjenje?
Peto,opet kažem...Izrael.
"Srpski" je moj maleni fetiš. Znam da se prisvojni pridevi,osim onih,izvedenih od ličnih imena,pišu početno malim slovom. Ali hvala na opasci,ne uzimam za zlo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
OS
Windows
Browser
Chrome 46.0.2490.80

Evo ti primer CG,15 poglavlja otvoreno,pozivnica za NATO bla bla,rekao bi čovek pa oni su unutra praktično jbt,a šta se desi pre pola godine,timovi agenata su im stigli iz SAD u SDB da očiste službu od ruskog uticaja...

Vidim kako su ocistili ruski uticaj, pune ulice ljudi i Milo u ilegali. To se zove uspesno ciscenje  Smile

Ne ulece Ruja vise tenkom kroz zicu, valjda su toliko shvatili bwt?
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0

Vidim kako su ocistili ruski uticaj, pune ulice ljudi i Milo u ilegali. To se zove uspesno ciscenje  Smile

Ne ulece Ruja vise tenkom kroz zicu, valjda su toliko shvatili bwt?
Hm... Smile

Kakve to veze ima s tim?Pune ulice su bile pola sata,a Milo u ilegali je koliko si i ti u ilegali,osim u Kuriru oni će mu obeležiti 40 dana uskoro jer su ga sahranili evo ima 2 nedelje...i ne bih ja vezivao Ruse za one proteste u Podgorici,jer ako oni imaju veze s onim,ono je teški amaterizam imaju oni još mnoooogo da uče onda...

Što se tiče službe(pošto sam nju pomenuo,aj da to objasnim),oni su još 2014 trebali da dobiju pozivnicu i rečeno im je NE,sa obrazloženjem kao nedovoljne reforme,borba sa korupcijom bla bla,i možda bi to i prošlo da Asošiejtid pres i nju jork tajms ne objaviše doslovno"nisu primljeni jer se godinama u CG kroz ruski kapital i pranje para širi mreža uticaja od javnih do tajnih službi",svi su ustali iz režima u napad i ponovili uglas"Nama to niko zvanično nije rekao,to su tabloidne gluposti"(zvuče li vam ove reči poznato kad MI  pregovaramo u Briselu,pogotovo ova reč "zvanično" je ključna).Medjutim,malo ko je popušio priču da su AP i NYTimes tabloidi i da ne znaju šta pričaju,nepunih par dana nakon toga bez ijedne reči podnosi ostavku bivši ministar odbrane i šef SDB Vučinić,vodja u proceduru u parlament ubacuje izmene zakona o penzijskom osiguranju gde se jasno navodi "službenici SDB koji imaju preko 20 godina staža mogu u penziju"....nakon toga je svima bilo jasno-tim je stigao iz Vašingtona i radi u CG isto ono što je radio u Sloveniji,u Hrvatskoj i u Bugarskoj,čisti službe po dubini..."nezvanično"  Smile

Dakle ovo sam ti rekao jer ti čim čuješ Rusija-SAD skačeš kao mačka koja hoće da grebe,a ja samo objašnjavam proces,ne držim ničiju stranu,nego sam rekao da za njih ne postoje "prijatelji",ne postoje saveznici,osim ako se oni na terenu nisu uverili i ne kontrolišu tog "saveznika" potpuno...

A "zvanične" izjave su protokol,mnogo je bitnije ono što se kaže iza zatvorenih vrata dok jedan čovek leži tri sata na podu

Citat
Kad su mi zapretili karijerom, ja sam legao na pod i rekao (Ivici) Dačiću da tamo ide i da ne potpisuje ništa i tri sata sam spavao. Tad su naučili da je bolje da ne vrše nikakav pritisak

Citat
Ovo otvara mnogo šira, veća i krupnija pitanja od toga kakav je odnos Prištine... Ovo nama nameće druga, mnogo važnija i mnogo otvorenija pitanja o kojima mi moramo da razmislimo - da li se isplati biti pošten i odgovoran, ispunjavati svoje obaveze, a da za to ne budete nagrađeni ili je bolje da ne ispunjavate ništa, a da budete nagrađeni... Da ne govorim i o drugim pitanjima, koja se ovde otvaraju, a koja ne bih na danas da pokrećem
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Ne mogu biraci, a za njima ni politicari da ukapiraju da  u pregovorima uvek moras u ruci da imas batinu. Kolko je velika ta batina odredjuje kolko ces moci da isteras svoj interes u bilo kakvim pregovorima na medjunarodnom nivou. Ides na pregovorima "sa dobrom voljom za postizanje komprimisa"  Smile
I sta biva na kraju, onaj koji drzi batinu, u ovom slucaju Albanci, uvek traze jos vise od onoga koji je doso sa "dobrom voljom" tj nas. To je prosto neizbezna zakonitost u medjunarodnoj politici, pa nisu svi ovi koji su prisli Americi ili Rusiji blesavi pa vole da se mesaju u okrsaje velikih sila .... Nego se mora. Neku zaledjinu moras da imas inace su vecito jebena strana. Sad imas drzava koje ne moraju da rezonuju tako jer nemaji nikakvih nerasciscenih racuna sa susedima, pa ni oko cega ni ne pregovaraju. Al mi tih racuna imamo i ovo neutralno balansero glupiranje nije pokazatelj neke vrhunske pameti u spoljnoj politici, nego bas obrnuto. Nasi nemaju nikakvu ideju sta se valja iza brda, pa pokusavaju da igraju na svaku kartu, po sistemu ko god pobedi, bicemo na dobitku .... Ne ide to tako, niti iko zeli ozbiljno da investira u takve igrace, jer lako moze investicija da im zavrsi na protivnickoj strani.
Rusija Srbiji moze vojno i ekonomski da garantuje bezbednost, to sto smo okruzeni Nato-om nema nikakve veze. O vojnom aspektu i da ne govorimo, a ni ekonomski ne moze zapad iz cista mira da ti uveke sankcije, a i Rusi imaju odgovor na to. Sve pod uslovom da se radi u koordinaciji sa Rusima, bez nekog naseg solo kaubojisanja tipa onog sa atentanom na Franca.
Tragedija je da danas Rusija, kada je daleko mocnija nego 90ih, daleko manje umesana u resavanje nasih problema. Cisto da podsetim da je nejaka Jeljcinova Rusina ipak uspela da pomogne stvaranje Republike Srpske ili plan Z-4.
Daleko bi lakse islo u Unesco-u, kad bi mi bili ruski vojni i politicki saveznici.
Masa tih banana drzava npr kupuje rusko naoruzanje, jer Ameri obicno ne zele da im prodaju tehniku kojom bi se eventualno branili od neke zapadne intervencije. To nije mala moc u nekom ovakvom glasanju kakvo nas ceka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
To je prosto neizbezna zakonitost u medjunarodnoj politici, pa nisu svi ovi koji su prisli Americi ili Rusiji blesavi pa vole da se mesaju u okrsaje velikih sila .... Nego se mora. Neku zaledjinu moras da imas inace su vecito jebena strana. Sad imas drzava koje ne moraju da rezonuju tako jer nemaji nikakvih nerasciscenih racuna sa susedima, pa ni oko cega ni ne pregovaraju. Al mi tih racuna imamo i ovo neutralno balansero glupiranje nije pokazatelj neke vrhunske pameti u spoljnoj politici, nego bas obrnuto. Nasi nemaju nikakvu ideju sta se valja iza brda, pa pokusavaju da igraju na svaku kartu, po sistemu ko god pobedi, bicemo na dobitku .... Ne ide to tako, niti iko zeli ozbiljno da investira u takve igrace, jer lako moze investicija da im zavrsi na protivnickoj strani.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.