Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bezdan ~ Puškom iz mraka pucano na 17 dece  (Pročitano 704 puta)
11. Nov 2005, 01:20:01
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Stravična pucnjava u Bezdanu

Puškom iz mraka pucano na 17 dece

BEZDAN - Nesvakidašnji događaj uznemirio je preksinoć stanovnike Bezdana kada je nepoznata osoba, a možda i više njih, pucala na 17 dece. Ovaj stravičan incident dogodio se oko 17 sati u teretani Janoša Pande, saveznog selektora Ženske kajakaške reprezentacije SCG.

Somborska policija saopštila je da je nekoliko dečaka i devojčica, članova Kajakaškog kluba „Dunav“ iz Bezdana, povređeno, a najgore je prošlo troje trinaestogodišnjaka. Pomoć im je ukazana u mesnoj ambulanti u Bezdanu i prošli su bez ozbiljnijih posledica. Policija je vrlo brzo izašla na lice mesta, a uviđaju su prisustvovali i načelnik somborskog SUP-a Dane Alinčić, kao i načelnik kriminalističke policije Saša Dmitrašinović.

Juče u Bezdanu svi naši sagovornici bili su preneraženi i vidno potreseni, jer, kako kažu, ovakav slučaj koji samo naizgled liči na iživljavanje možda nekog maloletnika do sada nije zabeležen u mirnom selu na granici sa Mađarskom. Ne zna se ni prava pozadina. Mnogo je sumnji...

Janoš Panda, čija su deca iz kluba ranjena, kaže da se sve dogodilo „tamo negde posle pet, kada je već bio mrkli mrak“.

- Neko je, pod okriljem tame, nekoliko minuta iz zasede pucao vazdušnom puškom na grupu od sedamnaestoro dece koja su trenirala u mojoj teretani. Pucnjava je počela baš kad su se dve grupe smenjivale. Dečaci i devojčice koji su dolazili na trening primili su prvu tanad, na sreću u kapute i pantalone, pa nisu mnogo stradali, čak su pomislili da se neko šali. Međutim, kad su iz teretane istrčali ostali, u trenerkama i majicama, njima su meci probili kožu i krvarili su - kaže za „Blic“ Panda, dodajući da su u vratima objekta pronađeni meci u visini očiju i da je „pravo čudo da nekom nije stradala glava ili oko“.

Panda kaže da su članovi Kajakaškog kluba „Dunav“ već duže vreme na meti grupe mlađih huligana koji presreću decu kada iz obližnjeg mesta Kolut dolaze na treninge u Bezdan.

- Imam osećaj da nekome nije stalo da klub opstane i da dobro funkcioniše - kaže Panda.

Milan Polovina iz Bezdana, dečak pogođen u rebro, kaže da je stajao sa Filipom Ercegom i Daliborom Čudićem ispred teretane i da je, dok su pili „koka-kolu“, Erceg pogođen sa šest metaka.

- Osetili smo samo da nešto pucketa i pomislili da neko baca petarde. Kad su mene pogodili u rebro, utrčali smo unutra - priča Polovina.

Dok je u teretani preskakala vijaču, Danijela Vasiljević je odjednom osetila udarac.

- Najpre sam pomislila da sam se povredila tokom treninga, ali sam ubrzo primetila krv i ranu. Pogođena sam u bedro i jako me je zabolelo. Videla sam da su ranjeni Milan i naša drugarica Snežana. Nisam čula nikakvu pucnjavu - kaže Danijela.

Dijana Erceg nije pogođena, ali njen brat Filip dobio je šest tanadi, na svu sreću u jaknu. I ona je preplašena i ne zna kako će ubuduće da ide na trening iz Koluta u Bezdan. Neko je izgleda postigao ono što je naumio.

Izvor: Blic \ I. Basarić
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.