Moram priznati da nije ovo nesto posebnije od aplikacije a takoge nekako ne mi izgleda korisnija pogotovo to sto mora da bude Non stop sa podrsku od Flash Player tako da ja ovo necu koristiti ali ipak mogi da kazem svaka cast na taj sto je izmislio
I mene je takodje oduševio lik koji se setio da iskoristi fleš za ovakav meni ... svaka čast za ideju ....
zar nije na isti ovaj način omogućeno korišćenje tema na n-gage-u ili 3650...? znam da je isto imao neki program koji je kao maska...
Fresh Lite program ne postoji.... Ako si mislio na Flash Lite , taj program postoji. Najnovija je v.2.1 verzija. Kakav pm , kakvi bakrači. Program je free i možeš ga skinuti sa zvaničnog sajta.
IMa li neko od vas dobrih ljudi taj Fresh Lite 2,nema naci nigde za free da se skine kad se registrujem na adobe-u ima gomila zavlacenja i pitanja ali nikako nedaju mi da skinem taj Fresh Lite,molim za pomoc ako ga neko ima ili za neki link gde se moze bez problema skinuti za free. Unapred Hvala. Pozdrav.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.