Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bon Jovi - Novi singl EVERYDAY  (Pročitano 10986 puta)
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 11
mob
SonyEricsson T610
Citat: L-U-D-A-K
Citat: jovi4ever
Evo mogu vam reci da je beta verzija sajta uploadovana...

URL je : www.bonjovi.co.yu (i nije bas bilo tesko za pogadjanje zar ne  Smile )

Dok sve ne bude bas gotovo, mozete koristiti forum www.bonjovi.co.yu/forum

Pozdrav i hvala na interesovanju
 Smile

Fino, ali jesi li mogao malo da se potrudis (ti ili ko vec radi taj sajt) da se ubaci podrska za Mozillu (Netscape) jer me svaki put iznervira kada mi kaze da nije podrzana, pa onda moram da sajt otvaram u IE. A inace, pristojan sajt, samo sto nisam mogao da se registrujem na forumu jer mi izbaci error.

Evo i mene (ex Jovi4Ever, -nesto sam sje*ao stari nalog).

U prethodnih par dana se pojavio izvesni problem sa MySQL bazom. Zato novi korisnici ne mogu da se registuju na forum. Stasno mi je zao zbog ovoga, jer primio sam dosta mejlova sa istim problemom koji bi trebalo da bude resen u sto kracem roku.

Sto se tice kompatibilnosti sajta, (BTW, da, ja ga radim i odrzavam) podrska za nonIE browsere jos nije omogucena iz prostog razloga sto je ceo projekat jos u beta fazi testiranja. IE koristi preko 90% ljudi kao primarni browser (samim tim sto je integrisan u Windows okruzenje), pa s toga nisam imao vremena da radim redizajn zarad Opere/Netscapea i sl.

Sto se tice zahteva za pesmom "In these arms", prodaje se po gradu MP3 kompilacija benda BON JOVI za ~100 din. Tu imate sve ikada objavljeno. Da se patite i trazite oficijelna izdanja po netu, je malo tezi slucaj. Po svim fan sajtovima (pa i na mom) se mogu naci samo ne-oficijelna izdanja, live, rare i sl. varijante mp3 numera.

Pozdrav, hvala na interesovanju, i ocekujte omogucenu registraciju na forumu u veoma kratkom roku!

Smiley
IP sačuvana
social share
"Dakle, dzentlmeni, pazite sta radite, ne treba vam kacenje sa paladinom ciji je guild roknuo Nefariona." Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Citat: Mister Big Time
...
Sto se tice kompatibilnosti sajta, (BTW, da, ja ga radim i odrzavam) podrska za nonIE browsere jos nije omogucena iz prostog razloga sto je ceo projekat jos u beta fazi testiranja. IE koristi preko 90% ljudi kao primarni browser (samim tim sto je integrisan u Windows okruzenje), pa s toga nisam imao vremena da radim redizajn zarad Opere/Netscapea i sl.
...

Da li ti je mozda palo na pamet da postoje ljudi koji ne koriste Windows i koji IE ne koriste uopste (takvih je dosta vise nego po tvom 10%)? To znaci da ja kada sam u Linuxu treba da restartujem kompjuter u Win da bih mogao da pokrenem IE da bi posetio tvoj sajt.

Razmisli malo o tome, tako samo odbijas posetioce...
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Citat: Laslo
@ L-U-D-A-K

A što se točno događa s onom tužbom protiv Kaaze. Ja slabo pratim novosti o informatici, i slabo se u to sve razumijem, ali vidim da si ti potkovan. Zanima me hoće li je zabraniti, zbog toga što onda ne znam kolikog ima smisla da sam downlodiram taj k.lite ili kako već.

Na ovo sam potpuno zaboravio, setio sam se tek sada kada sam se ponovo vratio na temu.

Ma nista se ne desava, to je za sada zamrlo zbog toga sto je kazaa samo posrednik izmedju ostalih korisnika, a fajlovi se nalaze na diskovima korisnika. Kazaa nema nista sa tim. Mada, bilo je tu jos nekih optuzbi, ali za sada se sve nastavlja po starom.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 11
mob
SonyEricsson T610
Citat: L-U-D-A-K
...
...

Da li ti je mozda palo na pamet da postoje ljudi koji ne koriste Windows i koji IE ne koriste uopste (takvih je dosta vise nego po tvom 10%)? To znaci da ja kada sam u Linuxu treba da restartujem kompjuter u Win da bih mogao da pokrenem IE da bi posetio tvoj sajt.

Razmisli malo o tome, tako samo odbijas posetioce...

Znam o cemu pricas, mada ja Linux koristim za neke druge stvari (WinModem pa ne moz' na net  Smile ).

Generalno, podrska za nonIE browsere je omogucena (lepo stoji napomena da je moguce da se sajt nece ucitati kako bi trebalo na doticnom browseru, i korisniku je ostavljena mogucnost da ipak nastavi => Proceed link), samo sto sam ja ubacio tu skriptu za detekciju browsera i rezolucije, jer se sajt najbolje vidi iz IE 5.5+ i to sa 1024x768 (800x600 je minimum koji jos nisam implemenirao kao ni 640x480). Premda ja najvise volim "moj pogled", i to svima preporucujem: 1280x1024 odnosno 1600x1200. Toliko o rezoluciji, sad malo opet o web citacima:
-sajt koji je kompatibilan 100% i sa Windows based browserima i sa Linux based, (na obe platforme) ima znatno nizak stepen dizajna, ako mogu tako da se izrazim. Naravno cast izuzetcima. Tacnije, sajt koji je multi platformski kompatibilan svakako mora da sto blize zadovoljava W3C specifikaciju HTML/XHTML koda, putem koje mnoge napredne interaktivne "funkcije" (citaj: skripte) ne rade kako valja odnosno ne zadovoljavaju specifikaciju = ne ucitavaju se kako treba na nonIE browserima (neko je spomenuo dominaciju i monopol  Smile ) Naravno, ovo treba izbegavati, jer je HTML jezik za oznacavanje po svojoj specifikaciji, a ne jezik za formatiranje, za sta ga 99% ljudi koristi. Ultimativno resenje predstavlja XML - cije tehnike tek savladavam.  Smiley

Mozda sam malo otisao u tehnicki offtopic, pa s toga, sorry svima.

Sto se tice problema sa MySQL bazom na forumu, otvorio sam TEMP sobu na forumu, gde mogu postovati svi, dakle ne morate biti registrovani (i da ocete ne moze Smile).

Pozdrav!  :wink:
IP sačuvana
social share
"Dakle, dzentlmeni, pazite sta radite, ne treba vam kacenje sa paladinom ciji je guild roknuo Nefariona." Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Sto se tice zahteva za pesmom "In these arms", prodaje se po gradu MP3 kompilacija benda BON JOVI za ~100 din. Tu imate sve ikada objavljeno.

A gde tačno!? Ima onih koji ne žive u BGD pa da se ne muče tažeći i lutajući!!!  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 11
mob
SonyEricsson T610
Zaista ne znam za druge gradove, ali po BG-u ima svuda.

Ako nekome bas treba samo In these arms pesma, mogu da je okacim na svoj sajt. Ali naranvo link da ne bude public.  Smile

U post fazi razvijanja sajta u planu imam i uvodjenje opcije BON JOVI Online Store... naravno cene za nase ljude ce biti mizerne (cena presnimavanja diska odnosno medija) u cilju popularizacije benda BJ na nasim prostorima. Za strance, tek "nesto" visa od nabavne, a za nih opet jeftinije nego da kupe 12 orginilanih CD-ova pojedinacno.  Smile

Pozdrav, i recite ko zeli pesmu In these arms... pa da uploadujem.  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 11
mob
SonyEricsson T610
Evo samo da vam javim da sam posle mukotrpnog peto casovnog bazanja sto po MySQL bazi sto po PHP fajlovima foruma uspeo da otklonim problem u vezi sa registracijom.  Smile  Smiley  Smile  :wink:
Da vas ne davim bezpotrebnim podacima, problem je bio u jednom glupavom MOD-u (dodatku za forum, hack-u) koji je odbijao sve upite baze za kreiranje (insertovanje) novih podataka u korisnicku tabelu. Ali od silnih MOD-ova, trebalo je dosta vremena i zivaca da ustanovim koji konkrerno MOD zeza i da li je do njega. Nije ni bitno, vazno je da se sada mozete registrovati na forumu!

P.S. More, nema te tehnicke podrske koja moze da ti pomogne ako se sam ne ukljucis u situaciju... use i u svoje kljuse...  Smile

Pozdrav svima, i veeeeliko izvinjenje zbog ove neprijatnosti sa registracijom.

Vidimo se! (naravno na >>Keepin' The Faith These Days<< fan community forumu !)

:wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 11
mob
SonyEricsson T610
Ljudi sto vas nema bre... ja se iscimao da sto pre osposobim bazu a sad niko nece da se registruje...  Smile  Smile  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: jovi singl bon arhiva

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.