Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:45:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Besplatni web hosting ?  (Pročitano 3932 puta)
15. Jun 2013, 16:32:44
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ja znam da tema postoji i citao sam, al pola stranica ne radi, a i pobrkano je sve, neki stavljaju za fajlove, neki za slike, a i tu i tamo ima koji web hosting.
Ovde konkretno besplatan web hosting da bude.
Dakle, koji vi hosting koristite a da je besplatan ? I da nema reklame(ads, banners...) ?
Ja koristim trenuto 000webhost i uzasno mi je spor, a imam instaliran Wordpress 3.5.

Htjeo sam da instaliram Joomlu posto je vise za stranice, al verzija Phpa im je neka tamo starija malo a meni treba 5.3.1 ili novija.

Ispod napisite ako znate neki dobar web host besplatni , koliko daje prostora, koliko protoka(bandwith) , jel ima reklame, link stranice i vase iskustvo sa web hostom

Ime : 000webhost
Prostor : 1500mb
Protok(bandwith) = 100 GB
Reklame(ads) = Ne
Iskustvo : Kao sto sam rekao, spor na wordpress 3.5, podrska nesto onako, nista posebno s obzirom da je besplatan al bar odgoravaju u roku od 24h.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2013, 00:44:18 od saka24 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 125
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ovaj sam koristio pre 2 godine poslednji put  Smile freehostia. com
IP sačuvana
social share
Matematika
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Znas kad se nemogu registrovati na to, dodjem do djela za domein i ono mi trazi tamo neki domein.Use existing il register new, a novi ako registrujes moras da platis, tako da taj dio nmg proci nikako Smile A existing nez kako da to uradim kad neam postojeci domein, i plus nemaju opciju da registrujem na sub domain njihov.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2013, 22:43:06 od saka24 »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Iko jos da pomogne bratu  ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 217
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
SonyEricsson xperia mini pro
trebao bi imeni neki free hosting da mogu instalirati joomlu Smile na njega malo noviju verziju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Koristio i ja 000webhost ali pocele bile stalno reklame da se pojavljuju i tako... Smiley

biz nf
free hosting eu (Free Joomla website)
wix com
AwardSpace net
FreeHostia com
ByetHost com

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
vecina besplatnih hostinga ti daju prostor samo da te navuku da predjes na placenu opciju. dakle, miniraju ti sajt, brzinu, protok, postaje sporo... sve je to prljavstina jer velike kompanije ulazu milione u hosting, mislim da je neka kompanija ulozila 120 miliona evra, takvi ne daju nista besplatno vec pokusavaju da navuku ljude da koriste njihove servere.

probaj ovu kompaniju, nisam imao probleme sa njima: http://www.funpic.org/webhosting/free_webspace.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ljudima je skupo da plate domen 100-200 dinara godisnje(godaddy-prva godina uz kupon), skupo im je da plate hosting 200 kinti mesecno... A nije im skupo da plate cigare, pice u kaficu ili klubu i hiljade drugih gluposti. To mi nije bas jasno. Dokle ce ljudi da misle da je na netu sve besplatno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows
Browser
Safari 534.57.2
Što se tiče freehostinga, preporučio bih ili wordpress dot com, primjer ti je ftw. rs od gazde, samo što si u free verziji "malčice" ograničen, ali opet, ko umije, može napraviti mnogo dobar blog.  Druga opcija je Blogger, html5/css3/jquery,  mjenjaš kod, učiš usput, mnogo dobra stvar.  A to, freehosting paket, sa tvojeime. mirboziji. freehosting. wearethebest. com ne preporučujem ni dušmanu.  Svi smo mi prošli kroz tu fazu, počnite na vrijeme i ti i oni koji budu čitali tvoj thread da učite web development, programming i sl.  pa kao freelanceri uzmite koji dinar.  Nema ništa free danas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pozdrav svima

Ljudi necu da pametujem, ali zar je stvarno toliki problem dati 10-15€ godišnje za hosting.
Mislim, ako već volite svoj sajt, i trudite se oko njega, do Vam dodje evro mesečno.
Meni bi lično bilo glupo da ulažem rad trud i vreme u nešto, i onda kad uspori/padne server ili se bilo šta drugo desi - nikom ništa, jer Vam sve daju dzabe, nemate kome da se žalite
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 16:45:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.