u dugoj sam vezi, poprilicno stabilnoj, ustavri doista carobnoj. . . sve je extra, znam da me voli, dokazuje mi stalno. . ali. . . uvijek postoji ono neko ali. . . ja jednostavno ne znam uzivati u tim ljepotama koje mi je zivot podario,opterecujem i njega i sebe nekim glupostima, kao npr. jako se naljutim kada zeli svoje slobodno vrijeme provesti s drugivima a ne sa mnom, dobro znam da sam ljubomorna i to je jedan od problema, ali i kada smo zajedno, kada je sve sjajno ja ne mogu da osjetim srecu. volim ga svim srcem, ukratko on mi je sve, ali svjesna sam toga nastavim li s eovako ponasati osudujem nasu vezu na sigurnu propast. . . molim vas pomozite mi. . unaprijed veliko hvala. . .
Nemoj da se ponasas kao razmazeno deriste Ne pomaze tu nikakvo pice, pivo, vodka, ....
I nemoj da pritiskas coveka. Moras da naucis da postujes to sto imas! Ako se jave misli ljubomore, izbegni ih. Misli o necem drugom.
Zovni drugaricu i pricaj o sopingu ( ) ili izadji i druzi se.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 16:28:27 od ThePhilosopher »
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
u dugoj sam vezi, poprilicno stabilnoj, ustavri doista carobnoj. . . sve je extra, znam da me voli, dokazuje mi stalno. . ali. . . uvijek postoji ono neko ali. . . ja jednostavno ne znam uzivati u tim ljepotama koje mi je zivot podario,opterecujem i njega i sebe nekim glupostima, kao npr. jako se naljutim kada zeli svoje slobodno vrijeme provesti s drugivima a ne sa mnom, dobro znam da sam ljubomorna i to je jedan od problema, ali i kada smo zajedno, kada je sve sjajno ja ne mogu da osjetim srecu. volim ga svim srcem, ukratko on mi je sve, ali svjesna sam toga nastavim li s eovako ponasati osudujem nasu vezu na sigurnu propast. . . molim vas pomozite mi. . unaprijed veliko hvala. . . :flower:
Sve je OK ako imaš do 20. godina. Ako ne, onda ga jednostavno ne voliš, sa njim si samo zbog svoje sujete.
ej puno vam haval svima na izdvojenom vremenu i trudu da mi pomognete. . . odlucila sam sjesti i lijepo popricati sa njim o svemu ovome. . . mislim da bi zajedno trebali pokusati pronaci nacin da se osobodimo te moje hajmo reci depresije. . . a sto se ljubomore tice to pod hitno moram izlijeciti. . ccc. . jos jednom puno vam hvala,pomogli ste mi. . . :wave:
Ukoliko nisi sarkastična ("te moje hajmo reci depresije", "pod hitno moram izlijeciti. . ccc") drago mi je da smo ti pomogli i nadam se da ćeš uspešno nastaviti svoju vezu, obogatiti je komunikacijom i uživati u njoj u svakom momentu. Lock.
PS. O ljubomori i depresiji postoji masa tema na ovom delu foruma koje bi takođe mogle da ti pomognu u daljem rešavanju problema.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...