Манчестер је испао од Базела, Селтик од Артмедије, Барселона изгубила од Осасуне, Бостон кући од Детроита јуче, Ривер испао из лиге... јел су све то мали клубови?
Наравно да лупаш глупости, и то много тешке.
А сад да пробам да појасним шта значи појам "велики клуб". Велики клуб ти чини организација, играчи и тренери који су ту тренутно и који су некада били, навијачи, репутација, трофеји, успеси, дати репрезентативци, дати светски и европски играчи... и још много што шта... то ти је велики клуб.
Te timove koje si nabrojao,su bar jacine zvezde ako nista vise.Osasuna bi raznela i zvezdu i partizan.*Ne razunam to sto lekic muno dva gola.Bez njega.
Da ne pominjem makabi petres tikvu sto nas rasipa na nasem stadionu.
Ako organizacija kluba cini klub velikim,onda smo jos manji nego sto mozemo da budemo XDDDDD
I da ako je za tebe uspeh klalifikacija za neko takmicenje.Onda postojuem tvoj osecaj za uspeh :mrgreen:
Jos ako dati reprezentativci cinie uspeh :P Onda smo jos manji :mrgreen:
Farska ostrva su na svojevremeno skidala bodove.Na svetsko nas svi lepo napune ..dobro pobedismo nemce XD
Vecito smo medju zadnjima u grupi bilo to klubaski liga sampiona ili svetsko XDDD
Veliki klub je onaj klub koji ima padove kao sto si ti rekao mancester koji evo vodi protiv ajaksa,ali ima i uspehe :)
Mi uspehe zadnjih 20 godina realno nemamo :)
I ne lazi ljude.
Ako je za tebe to uspeh za mene nije to uspeh.Zadovoljavanje i proslava lige sampiona kao da smo je osvojili a ne samo se plasirali .. je bedno i osnovno za male klubove.
Ja ne kazem da smo mi nula klubovi :)
Ne mozes nas da poredis sa timovima iz Albanije.
Ali nas to ne cini velikim sto smo bolji od njih.Сине, не трају ти лига и куп од оног тренутка кад си ти почо да пратиш фудбал... схвати то. Та наша земља ти је некада имала лигу која је била у топ 5 лига Европе
Nikad nasa zemlja nije imala ligu u top 5.
To je imala Jugoslavija mozda.
A to nije jedna zemlja nego sve zemlje bivse jugoslavije.