Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BenQ-Siemens  (Pročitano 9364 puta)
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
pogledajte... http://www.mobilnisvet.com/mobilni/958/BenQ-Siemens/EF81

Znam da su svi bili nezadovoljni sa siemensovim mobilnim telefonima, ali sada se ovaj model odlicno prodaje.

Zelim da vas pitam, da li bi ste vi kupili ovaj telefon???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ja ovo nikad ne bi kupio niti bi ga Preporucio nekome SE ili Nokia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pa ja moju Nokiju nikada ne bi menjala. Ali me je ovaj telefon bas privukao a ja se slabo razumem u mobilne. Znam samo da je moj telefon (7210) preziveo kupanje, ispadanje kroz prozor kola, i sve to pune 4 godine. Ali ja bih sada htela kamericu, pa displej sa vise boja... a iskreno ne daju mi se velike pare za telefon.
Zato mi se svideo ovaj telefon. Ali izgleda da cu na kraju samo baciti 100 evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Svako Ima Svoje Mislenje i Svoje Potrebe tako da ti Odlucujes ,,,A isto Tako Svaka Roba ima Svojeg Kupca Mozda Nisam Ti Pomognuo u odluku ali ipak taj Telefon nije toliko i za Bacanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ovaj telefon(EF81) sad ide ko lud,jer je dosta jeftin ali mnogima se tastatura i flat kabal pokvarili i samo su mogli da se slikaju sa njim.Jer kao sto svako zna Benq-siemens se raspao,tako da opreme vise nema i zato su telefoni tako jeftini.

Neki dan drug je uzeo EL71 za 85e,i telefon me je prijatno iznenadio mislim sto se tice dizajna,slajdera,tastature,zvucnika koji je dovoljno jak,a i softver je odlican i nisam primetio da je spor ili bagovit sto je kod EF81.Slike sa kamere na displeju su odlicne jer je i displej odlican,ali kad se prebace na komp mnogo su mutne i mogu lepo da ih poredim sa VGA kamerom.Telefon je mali i nekako sav nezan,ne znam sta bi se desilo kad bi mi ispao Smiley
I za tih 85e stvarno vredi,ali samo ga treba cuvati i moliti Boga da ne ode flat kabal kad ode samo bacite u kantu,ili skupite pare za putovanje do Japana da nadjete kabal  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N70
pogledajte... http://www.mobilnisvet.com/mobilni/958/BenQ-Siemens/EF81

Znam da su svi bili nezadovoljni sa siemensovim mobilnim telefonima, ali sada se ovaj model odlicno prodaje.

Zelim da vas pitam, da li bi ste vi kupili ovaj telefon???

Ne,radije EL71.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Jedina prednost je sto se moze puniti preko usb kabla; slike od dvamegapiksela izgledaju ocajno. ne mogu s eporediti sa nokiom i SE.
a iznad sam video link do mobil.... eta. zar nije politika sajta da se to brise?!
posto je firma raspad. verovatno nema nikakvu podrsku za telefona, a i fon ce biti 'isti kao i firma' ako ga ispustite :-p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 452
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ovo sto gore neko rece da je kamera kod EF81 krs uopste nije tacno...

Evo jedna slika uslokana bas sa tim modelom pre nekolko dana u bg-u

PS. a na drugoj slici se moze videti cime je uslikana Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

F430.jpg
(326.28 KB, 1600x1200)
ef81.PNG
(41.76 KB, 382x530)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG G2
Kao sto je pre godinu dana LG serije 8330,8360,8380 bio najbolja kupovina(ulozeno-dobijeno) to je sada slucaj sa ovim telefonom.Ne znam kako ce se kasnije pokazati ali sada kupiti telefon za 100 evrica je pametna kupovina i niko ne moze ponuditi takvo kuciste,ekran,funkcije,opremu ni za mnogo vece novce.Za one koji se dvoume toplo preporucujem ovaj telefon(ako nemaju mnogo vise novca za Nokiu i SE).Kupio sam ga i prezadovoljan sam istim.Nemam nikakvih problema,solidno je brz,dobar zvuk,solidna kamera(nije kao SE I Nokia,ali koliko para toliko muzike),predivan ekran,lepo lezi u ruci,3G,prosiriva memorija,usb,bluetooth...pa nek sluzi nekoliko meseci i bacicu ga
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kao sto je pre godinu dana LG serije 8330,8360,8380 bio najbolja kupovina(ulozeno-dobijeno) to je sada slucaj sa ovim telefonom.Ne znam kako ce se kasnije pokazati ali sada kupiti telefon za 100 evrica je pametna kupovina i niko ne moze ponuditi takvo kuciste,ekran,funkcije,opremu ni za mnogo vece novce.Za one koji se dvoume toplo preporucujem ovaj telefon(ako nemaju mnogo vise novca za Nokiu i SE).Kupio sam ga i prezadovoljan sam istim.Nemam nikakvih problema,solidno je brz,dobar zvuk,solidna kamera(nije kao SE I Nokia,ali koliko para toliko muzike),predivan ekran,lepo lezi u ruci,3G,prosiriva memorija,usb,bluetooth...pa nek sluzi nekoliko meseci i bacicu ga
Svaka čast, najzad jedan pametan komentar. Smile
Primetio sam da 99% učesnika ove teme ne sudi po kvalitetu samog uredjaja, već po ceni i čim je cena mala odmah se uredjaj pljuje - sramota. Šta to treba da znači?!? Da se mobilni telefoni jedino cene po tome koliko koštaju a ne po tome šta pužaju???
...pa nek sluzi nekoliko meseci i bacicu ga
To i jeste poenta na one opaske o "kvarovima". Telefoni se ne kvare baš za par meseci i verujem da i oni kineski plastičnjaci sa buvljaka traju više od godinu dana, da ne govorim o ovakvoj firmi .... samim tim, naravno da je odlična kupovina recimo modela BenQ-Siemens EF81 trenutno i sve preporuke i s' moje strane.
Na kraju krajeva koji to "nokijaš" ili "sonyeriksonovac" još zadržava danas svoj telefon duže od 6 meseci?!? Odmah zamene čim se pojavi neki nov uredjaj kako bi bili u trendu i onda još imaju obraza da nekome nešto savetuju i komentarišu kvarove i kvalitet uredjaja ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.