- Problem - Kada pokusam da pustim snimak koji sam snimio ili neki drugi klip ekran pozeleni (nevidi se snimak) a cuje se zvuk. Kada taj isti snimak prebacim u PC on lepo radi. Znaci kamera radi. Probao sam da ubacim snimke drugog formata -mp4 i drugih parametara (bit rate, Sample Rate, Aspect...) i nista. Drugi problem je u vezi zvuka. mp3 nikako nece da radi. Kada pustim bilo koju pesku on pocne da krci i uopste se necuje pesma kako treba. Ali za to sam nasao resenje mp4 audio format savrseno radi.
Pokusao sam da ga popravim fleshovanjem ali nije uspelo. Fleshovao sam ga najmanje 10 puta. On je inace Vodafone, ali sam ga fleshovao sa obicnim firmware-om tako da je sada u telefonu: R252211_U_85.92.E3P >to je nebrendirani software.
Jedino sto mi preostaje je fullflash. Pa me interesuje preko kog programa da odradim fullflash. Imam SHXCoDec, PST i RSD Lite. - Moze li preko njih i kako se to radi. - Koje su posledice fullflashovanja. Ja znam samo za jednu posledicu da ce sigurno da se zakljuca subsidy lockerom. Pa stoga imam jos jedno pitanje: Skinuo sam program "LeaderGL Flex Editor" Koji ima opciju da ocita subsidy code. E sad dali taj program daje tacan subsidy kod ?