Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bejzbol palica omiljena kod vozača  (Pročitano 7932 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC Tattoo
meni nije jasno zasto te murija drka kad u kolima drzis palicu  Smile ti u svojim kolima mozes da drzis sta 'oces  Smile
Pa,da ne bi upotrebio na nekome,znaju oni za šta služe palice u kolima,pogotovo što je kod nas bejzbol zastupljen isto kao i polo i kriket. Smile

I drka jer je dozvoljeno da nosiš palicu,da nije dozvoljeno,oni bi hapsili za posedovanje palice,ovako,malo pokazivanja bahatosti,to je normalno za našu policiju.

Kako bre niko od vozača ne trenira fudbal,pa da nosi fudbalsku loptu,nego svi treniraju bejzbol,ispada da smo mi neki ozbiljni igrači bejzbola,svetski prvaci. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 408
Zastava Šavnik, Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6280
Pričao me je drugar u Beograd da se pokačio sa nekim likom iz Škodu u saobraćaj... I izađe drugar sa palicu kao da ovoga malo zastraši đe ga je umal zbacio na trotoar. Kaže: Ja izaša sa palicu, kad izađe on Bog te jebo, u njega palica dvaput veća nego moja  Smile Ja što ću, kažem mu: Care đe si kupio tu veliku palicu, ja kad sam kupova bila samo ova mala jadna  Smile Ovaj iz Škodu sa veliku palicu se samo nasmija, malo ga nagrdi sa psovku i ode dalje...
IP sačuvana
social share
Петар Петровић Његош

Сердар Вукота: Што грајете, који су ви јади,
                       а ево сте гори него ђеца !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Палица је одличан реквизит посебно кад током вожње дођеш у ситуацију да из другог аута изађу 2-3 мрштавца са ''опасним'' фризурама. А мурија мање више, они те дркају за сваку глупост. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 6300, 5800
Za palicu ce sigurno da te smaraju, ali ubaci 1-2 loptice i kazi da treniras Smile

Ahahhaa, svaka čast!
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
5.980cm³ 36-valve V12 BiTurbo
Max.Power 604KS@1.500-4.800rpm
Max.Torque 1.000Nm (Limited)
Top Speed 250km/h (Limited)
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Građani u ratu sa bahatim vozačima!

Četrdesetosmogodišnji Predrag Arsić, inženjer iz Beograda, ljubopitljivo se približio haubi svog crnog automobila parkiranog na trotoaru u naselju Braće Jerković, i promatrajući belu nalepnicu kojom je neko "ukrasio njušku" njegovog četvorotočkaša, zastao je da osmotri tamna slova na njoj. Trebalo mu je, priznaje kroz smeh, neko vreme da uspešno pročita slogan sa folije. "Ba-ha-to par-ki-ram", rastumačio je konačno istinu.

"Vozim već 27 godina i nikad nisam napravio prekršaj sa parkiranjem. Sto puta sam se posvađao sa ženom kad sam je vozio do pijace. Ona mi kaže 'parkiraj tu slobodno, ostajemo samo pet minuta", a ja neću da stanem ako mesto nije obeleženo. 'Našli' su me jedan jedini put kad sam se 'opustio'. I neka su! Nek svi vide da sam neodgovoran", objasnio je Arsić, raspoložen i bez trunke ozlojeđenosti.

Te večeri, vozač je stigao u posetu prijatelju, i parkirao se, po nagovoru domaćina, na nepropisno mesto. "Ovde pauk ne zalazi", glasio je poznanikov argument. Arsić je "popustio", pauka zaistai nije bilo, ali neko od sugrađana … Odlučan da istrpi "kaznu" zbog greške koju je priznao, inženjer je odbio da skine etiketu iako ga je supruga nagovarala da to učini.

"Akcija je odlična i svesrdno je podržavam, iako sam njena zaslužena 'žrtva'. Povešću još više računa gde ostavljam automobil", rekao je on.

Nalepnice "bahatoparkiram.com" koje neodgovorni vozači odnedavno i sve češće zatiču na svojim automobilima delo su aktivističke grupe Kolektiv za razvoj i održivost (KRIO), čiji se članovi, kako sami kažu, bore za uspostavljanje ekološkog i društvenog reda.

U gerilsku akciju obeležavanja bahatih vozača krenuli su spontano i sa idejom da neodgovornim šoferima stave do znanja da to što ih "Parking servis" nije kaznio, ne znači da njihovo ponašanje ne smeta građanima. Automobile ostavljene na trotoaru, travnjaku ili tramvajskim šinama, ispred garaža i ulaza, kada vlasnici ne gledaju, KRIO "ratnici" izlepe nalepnicama "bahatoparkiram.com".

"Nije nam namera da uništavamo tuđu imovinu, niti nalepnicom to zaista možemo. Želja nam je da ljudi razmisle o svojim postupcima, uvide grešku i ako imaju savesti, porade na svom ponašanju kad su jednom obeleženi. Primer gospodina Arsića najbolji je mogući", istakao je Filip Milošević, aktivista Kolektiva za razvoj i održivost.

Na sajtu http://www.bahatoparkiram.com/ nesavesnim vozačima se poručuje da su etiketu zaslužili time što su "usporili protok saobraćaja, ugrozili bezbednost drugih učesnika, povećali emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva, odnosno naružili izgled okoline".

Osim građana koji se ovih da na masovno priključuju pokretu, naručujući besplatne nalepnice putem sajta, simpatije prema akciji nedavno su iskazali i "Parking servis", odnosno gradski sekretarijat za saobraćaj.

"Za rešavanje ovako glomaznog problema prvenstveno je neophodna promena svesti i navika građana, na šta akcija Kolektiva za razvoj i održivost upravo apeluje", istakao je Dragoljub Đakonović, sekretar za saobraćaj.

Nisu svi prijateljski nastrojeni

Građani koji krenu "u misiju" prvenstveno treba da vode računa o svojoj bezbednosti. U "uputstvu za lepljenje" okačenom na sajtu aktivistima se preporučuje da etikete lepe na vozila u kojima nema nikog.

"Jeste najslađe obeležiti vozača koji bezbrižno sedi u kolima parkiranim nasred raskrsnice, ali to može biti i opasno. Neretko su mi pretili, a neki su bili spremni i da se fizički obračunaju.

Jedni su vikali jer su im izlepljena službena vozila, dok su drugi režali da će im nalepnica upropastiti farbu, što nije tačno. Ali nećemo lako odustati, ovo je 'gerila'", rekao je Filip.

Izvor: Politika   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.