Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Beginners guide - kako opljackati drzavu: Kertes & Milosevic u akciji  (Pročitano 5927 puta)
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ma kad je ko vratio ukradene pare drzavi ? a i sve me stra' ako sad da dodje neko od njih i da vrati pare  da ce one zavrsiti u prave ruke i da ce da budu vracene bas onima kojima su uzete, kako neko rece

"Uzete su ti, ako si ikada kupio u tom periodu bilo koji proizvod strane proizvodnje na njega je placena carina i ta carina je uracunata u cenu koju si platio, tako da jesi platio"
Sta kao doneses omot od milke ili 501 ili TV iz 93' 94' 95' 96 i oni kao uzeli smo od tebe platio si carinu evo ti pare natrag.
To samo potvrdjuje da lopovi i dalje uzimaju od lopava, bar bi tako hteli

Е,који лаик!
..........
..."platio si carinu evo ti pare natrag......"
................................
Знаш ли ти где иду паре од царине,уопште,сад например ових година?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Uz duzno postovanje, ali nisi pratila.
U predhodnim postovima sam napisao kako su lopovi krali od lopova i kako meni niko nije krao pare na carini nego sfercerima i strancima. a ovo pod navodnicama nisu moje reci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Uz duzno postovanje, ali nisi pratila.
U predhodnim postovima sam napisao kako su lopovi krali od lopova i kako meni niko nije krao pare na carini nego sfercerima i strancima. a ovo pod navodnicama nisu moje reci

Разумела, Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Drago mi je
Ja se sklonio od monitora rekoh sad ce da mi svitne samar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Naravno da sve treba sud da ispita, i jeste drzava delimicno finansirana iz tog izvora, nije u tome problem cele price. Problem je sto je po svedocenju nekih ljudi iz bivseg rezima dobar deo tih para isao u partijske kase i privatne dzepove, e to nije u redu. Dosta tih para je zavrsilo na Kipru i to su svi znali, a kada su ih ljudi iz sadasnje vlasti pronasle, samo se zacutalo na tu temu, znaci od 2000. ili mozda malo posle toga kada su isli na Kipar, pa dok na b92 nije dignuta buka, niko ni reci. Znaci moguce je da drzava vrati deo ukradenog novca, koliki on god bio,  ali neki su izgleda hteli to da zadrze.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 
Naravno da sve treba sud da ispita, i jeste drzava delimicno finansirana iz tog izvora, nije u tome problem cele price. Problem je sto je po svedocenju nekih ljudi iz bivseg rezima dobar deo tih para isao u partijske kase i privatne dzepove, e to nije u redu. Dosta tih para je zavrsilo na Kipru i to su svi znali, a kada su ih ljudi iz sadasnje vlasti pronasle, samo se zacutalo na tu temu, znaci od 2000. ili mozda malo posle toga kada su isli na Kipar, pa dok na b92 nije dignuta buka, niko ni reci. Znaci moguce je da drzava vrati deo ukradenog novca, koliki on god bio,  ali neki su izgleda hteli to da zadrze.
Па зашто ''поштене'' власти од 2000.-ите до данас нису то већ урадиле? Smile
 Него су само лупетали по медијима како су паметни и способни,а нису способни кад треба да се прибаве докази? Smile
 Или једноставно лажу?
 Да нису пронашли златни рудник?

« Poslednja izmena: 30. Mar 2007, 03:36:23 od sunshine reggae »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Dosta tih para je zavrsilo na Kipru i to su svi znali, a kada su ih ljudi iz sadasnje vlasti pronasle, samo se zacutalo na tu temu, znaci od 2000. ili mozda malo posle toga kada su isli na Kipar, pa dok na b92 nije dignuta buka, niko ni reci. Znaci moguce je da drzava vrati deo ukradenog novca, koliki on god bio,  ali neki su izgleda hteli to da zadrze.
Znaci cim su ljudi iz sadasnje vlasti nasli pare koja je " ukrala " predhodna odmah se " zacutalo na tu temu".
Nije njih zanimalo gde su pare da bi vracali.
Ako budu vracali javi se umilionstrucicu njihovu cifru koju mi budu vratili i dacu ti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Samsung neki
Malo nisam baš upućen u sferu ekonomije (bavim se računovodstvom tek deset godina). Šta bre traže pare za finansiranje državnog aparata na Kipru? Molim bih nekog od prisutnih finansijskih stručnjaka da ni objasni.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa bile su sankcije i dobra i usluge za drzavne potrebe nisu mogle biti placane uobicajenim kanalima i zato je novac isao preko racuna prijateljske drzave Kipar koja je bila spremna da zaobidje te sankcije.

Jel ti sada malo jasnije?
Nisam racunovodja ali ovo je zdravorazumska stvar!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
  Smile  Veruj u to ako ti drago... Smile
  Bre,iznosili su pare koje su stavljali na lične račune koji vam je djavo?Pa ne mislite valjda da su satrapi na vlasti brinuli o nacionalnim interesima Smile... Jedina preokupacija bila je sačuvati vlast i ukloniti one koji tome prete ,za šta je trebalo mnogo novca.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.