Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:47:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Batajnica Granica  (Pročitano 5786 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Dobro, sta Vam je ?? Ja sam nislija, pa opet ne mrzim nikog, ponajmajnje beogradjane. Zasto bi ih mrzeo ?? Da li su ljudi koji tamo zive, krivi ?? Da li su oni krivi sto ljudi iz drugih sredina idu trbuhom za kruhom ?? Da li se i njima nisu mozda skurcili ti koji dolaze, a ne odlaze ?? Da li su beogradjani krivi, ili ostali koji dozvoljavaju da se vlast tako ponasa ??

Ne pljujte ljude bez veze.

Pogledajte malo drugacije. Recite londoncu protiv Londona, napsovace Vas, parizaninu protiv Pariza isto se desi. Zasto ocekujete da to ne uradi i beogradjanin za svoj grad ?? Ko je kriv sto ovde kada se kaze nesto za Nis, odgovori su tipa: "zabole me kurac", "sta me briga", ...

Hvatajte one koji su u vlasti za gusu, a ne obicne ljude, ... nisu nam oni nista krivi. Oni bar vole svoj grad, za razliku od mnogih drugih u drugim gradovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Ma , care , nisu meni krivi Beogradjani , nego vlada . I to sam jasno rekao . Niti ja mrzim Beogradjane , niti imam neki problem sa njima . U stvari , sa pravim Beogradjanima nemam , ali imam sa nabedjenim .

Koliko sam puta bio u Beogradu , i nikada nisam imao problema sa rodjenim Beogradjanima , onima koji su se tu rodili i kojima je barem dve-tri generacije zivelo u Beogradu . To su ljudi koji znaju gde su se rodili , sta je Beograd stvarno , ljudi koji su izdanci starih gospodskih beogradskih porodica , koji znaju gde zive , i kako treba da se ponasaju . Takvi ljudi ce ti pomoci da se u Beogradu snadjes , da nadjes sve sto ti je potrebno , nece te nipodastavati niti te gledati sa visine , vec ce pokusati da ti pomognu na najbolji nacin , da li si otisao gore da zavrsis neki posao , ili si dosao tu da ostanes . Ja imam problem sa nabedjenim Beograjdanima , onima koji su tu dosli pre par godina iz bilo kojih razloga , i umesto da iz tog grada i njegove kulture izvuku najbolje i oplemene se , resili su da od Beograda prave svoju palanku , istu onu od koje su pobegli kada su otisli od kuce .

Tako su stvorili taj kvazi Beograd , " urbani " Beograd , primitivni Beograd . Ali , to je neka druga prica .

Ovde govorimo o tome da i ostatak Srbije treba da zivi , a ne samo prestonica . A to neki veliki politicari ne shvataju , vec od Beograda prave Srbiju . Za njih je Srbija Beograd , a ostale ko j... . E pa , ne moze tako . U tome je problem . Svi lupetaju o ravnomernom razvoju , a sve sto je dobro odvlace gore , jer je najvise mogucih glasova na jednom mestu upravo u Beogradu . I onda nije bitno sto ostatak Srbije grca , bitno je da Beograd zivi . I onda se neko pita zasto Vojvodjani traze svoje novce , sada Kragujevcani , uskoro i Nislije i ostali .

Ne shvatajte me pogresno , nemam ja problema ni da bude ova trasa , pod uslovom da se ispuni to da jedno od cvorista bude u Nisu i da Nis dobije gasnu elektranu , kao i da dobar deo posla dobije MIN , odnosno njegove fabrike . Ne moze ni samo da Nis zivi , treba da zive i Zajecar i Paracin , ali neka se ispuni bar ovo sto je od obecanja ostalo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
miodrag2 je ušao u srž.
Nisu ljudi problem, sistem je problem, sistem je prokletstvo za ljude koji žive van centra. A to je, dragi prijatelji, sistem koji opstaje koliko postoji ''moderna'' Srbija, što će reći, nekih 200 godina.
Sistem je morao biti prvi promenjen.
Mnogo toga je promenjeno, a jedino je sistem ostao isti.
To znači da smo još uvek u 5. oktobru!!!!
« Poslednja izmena: 26. Maj 2009, 10:00:01 od 4miles »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Ево ја сам из Батајнице и генерално су ми батајничани одвратни , а гомила њих су за мене лудаци , било да су Сремци , Далмоси , Славонци или неки четврти , мислим да то има неке везе са равницом она сигурно утиче на људе ...

« Poslednja izmena: 26. Maj 2009, 10:38:18 od CrvenaBeretka »
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ево ја сам из Батајнице и генерално су ми батајничани одвратни , а гомила њих су за мене лудаци , било да су Сремци , Далмоси , Славонци или неки четврти , мислим да то има неке везе са равницом она сигурно утиче на људе ...
Значи ми пречани смо сишли с крушке а? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia

@ miodrag2 & 4miles

Pa narvno, o tome i pricam.  Smile  Boli politicara uvo za odredjeno mesto ili grad, vec sve partijski ili stranacki. Ceka i juri po misljenje u vrhu stranke. I najvaznije je koliko ce na toj lestvici uznapredovati. A za bruku koja je u raznim mestima, bas ih briga.

Значи ми пречани смо сишли с крушке а? Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Dragi moji Nišlije, Kragujevčani i ostali. Tačno je da se u Srbiji već 200 godina vodi ista centralistička politika, što se u suštini uvek svodi na beogradizaciju.

Problem južnjaka, a i ostalih širom Srbije, je što su ljudi svesni problema, ali su navikli da im probleme "rešavaju" u Beogradu. Imam utisak da ljudi u Nišu (i na jugu generalno) jednostavno čekaju da dođe neki "beograđanin" u Niš i da im napravi neku regiju ili tome slično.

Nemate jaku regionalističku stranku koja bi se zalagala za decentralizaciju, pre svega ekonomsku, jer ako su vaši novci u Beogradu, vi ćete tavoriti kao i dosad i čekati milostinju od nekog nadrkanog crnogorca koji je preko veze zaposlen u vladi Srbije.

Ali, kada budete počeli da mislite na sebe, i kad napravite neki svoj "autonomaški" pokret koji bi odneo 200+ hiljada glasova na južnoj pruzi, pa isto tako u Šumadiji, pa u Podrinju, Pomoravlju, tek onda može doći do promena krutog centralističkog sistema, koji praktično urušava i uništava Srbiju.

Ne čekajte večito direktive i uputstva iz Beograda, sami se organizujte i rešavajte svoje probleme.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
@zemunac22
To je bas ovo sto sam rekao. Na to sam i mislio.

Citat
Ko je kriv sto ovde kada se kaze nesto za Nis, odgovori su tipa: "zabole me kurac", "sta me briga", ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Fight the Power  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Ali, kada budete počeli da mislite na sebe, i kad napravite neki svoj "autonomaški" pokret koji bi odneo 200+ hiljada glasova na južnoj pruzi, pa isto tako u Šumadiji, pa u Podrinju, Pomoravlju, tek onda može doći do promena krutog centralističkog sistema, koji praktično urušava i uništava Srbiju.

kao i mi u vojvodinu.....canak is not dead...bar ne jos Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:47:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.