Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bata Živojinović u kritičnom stanju  (Pročitano 16094 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Ajde Bato mozes ti to da prebolis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2716
Zastava bermudski trougao
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S 9 +
kad mu toliki nemci nisu mogli nista prezivece on i ovo ! izdrzi waltere
IP sačuvana
social share
Zivot je stari kuckin sin, stalno se raspravljam sa njim,          
zivot je ofucani holivudski film. Igram bez dublera, sve sam,
sto nije prakticno to znam pomalo sniram, po malo briljiram
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
Dobra bi fora bila kad bi se malo opravio, a mi svi da idemo ispred bolnice da ga podržimo!
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu seljackih opanaka

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1861
Zastava Majka Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC S730
Ja sam za icon_2gun
Smrt Fasizmu, Bajpas Bati!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E72
 Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Dvornik dolazi u posetu Bati Živojinoviću!

"Ratni drugovi" iz mnogobrojnih partizanskih filmova, Boris Dvornik i Velimir Bata Živojinović konačno će se videti posle 16 godina!

Bata Živojinović, koji se oporavlja od zdravstvenih problema na srcu, čuo se u ponedeljak uveče telefonom sa Borisom Dvornikom, kome je zadrhtao glas i umalo ispala slušalica iz ruke kada je čuo glas svog nekadašnjeg velikog druga.

Kada mu je Bata rekao da bi voleo da upravo on dodje i bude kraj njega za vreme operacije na srcu za petnaestak dana, hrvatskom glumcu je krenula suza niz lice.

"To je poziv koji se ne odbija. Nisam mogao ni da sanjam da će se tako nešto desiti, da će baš mene zvati da budem uz njega kada mu budu ugradjivali bajpas na srcu. Ali, sada se više ne čudim. Shvatio sam da njemu naše prijateljstvo mnogo znači. Baš kao i meni. Nisam ga video 16 godina. Poslednji put smo zajedno bili pre početka rata, 1990. godine kada smo zajedno snimali neku seriju. Ne znam hoćemo li se prepoznati", izjavio je Boris Dvornik za "Blic".

Boris Dvornik i Bata Živojinović su se upoznali kada je hrvatski glumac pohadjao glumačku školu u Novom Sadu.

"Odlazio sam u Beogradsko dramsko da gledam Batu, a kasnije, kada sam i sam postao glumac, snimili smo nebrojeno filmova zajedno. Pedeset godina traje naše prijateljstvo. Mi smo se porodično družili. Moja supruga Diana i njegova Lula bile su velike prijateljice. Bata se našalio kada me je zvao i rekao mi je da ne dolazim bez žene", rekao je Dvornik.

On ne krije uzbudjenje što će posle toliko vremena videti druga sa kojim je za vreme rata, i zbog rata, prekinuo druženje.

"Obojica smo svašta pričali, laprdali... Nešto su mediji preuveličali, nešto i nisu. Ali, da se izmedju nas dvojice nešto strašno desilo, sigurno me ne bi zvao. Pitaju me ljudi da li se plašim da dodjem u Beograd i šta ako neko nasrne na mene. Ne mislim da će se to desiti. Ali, čak i da znam da hoće - opet bih došao! Pa ne mogu ja da zaboravim ovih naših 50 godina. Ovo nije politika, ovo je bolest. Kakav bih ja čovek bio kada bih mu rekao da ne mogu da dodjem. Ništa me ne može sprečiti da vidim Batu. A nek vide i naši i vaši tamo da je prijateljstvo jače od svega", rekao je Dvornik za beogradski dnevnik "Blic"

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

a mi smo slobodni i zgodni kao del i rodni

Zodijak
Pol
Poruke 1563
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
shto brzi oporavak zelim..  i da bude jos zdravlja za daljne projekte
IP sačuvana
social share

ju ffrrrgot van veri important ting mejts kaptn dzek sperov ... tararamtam tararamtam tararam tamtamtamtararam.....
i sir spamalot na hedove i rime troshi sve papire
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
VIDEOVEZA LEGENDI Nova TV izravno prenijela razgovor glumačkih velikana

Bata: Od Borisa nemam boljeg prijatelja

Dragi moj Borise, ja bih ti srce svoje dao da ono što vrijedi. I iako te ne vidim, nego te samo čujem, svejedno mi je puno srce. Pozdravljam i cijeli hrvatski narod ovakvim srcem kakvo jest jer boljega nemam  obratio se legendarni srbijanski glumac Bata Živojinović Borisu Dvorniku i cijeloj Hrvatskoj videovezom iz beogradske bolnice na Dedinju.

Teška operacija srca
Naime, nakon što je Bata Živojinović doznao da će uskoro morati na tešku operaciju srca, poželio je da uz njega bude i njegov dugogodišnji prijatelj Boris Dvornik. Njihovo nekada veliko prijateljstvo prekinulo se za Domovinskog rata, kada se pretvorilo i u oštar politički sukob pa su obojica poručivala da se više ne žele vidjeti. Čuli su se telefonom nakon dugo godina šutnje prije tri godine dok je Dvornik snimao reklamu u Crnoj Gori.

Druženje 36 godina
 Tada smo dugo razgovarali o svemu. Shvatio sam da se takvo prijateljstvo kao što sam ga imao s Batom ne može samo tako prekinuti  rekao je Dvornik.
Tako ni ovaj poziv svog bolesnoga glumačkog prijatelja, s kojim je snimio desetke filmova i u njima poubijao stotine neprijatelja Dvornik nije mogao odbiti.
Nova TV u "Temi dana" izravno je prenijela njihov razgovor videovezom. Jedan je bio u Splitu, a drugi u bolnici na Dedinju.

Dvije legende u tom su kratkom razgovoru poželjele da se ponovno druže kao i prije 50 godina. I iako su šutjeli gotovo punih 14 godina, pokazali su da je pravo prijateljstvo jače od svega.

A na pitanje zašto je poželio da u tim teškim zdravstvenim trenucima uza nj bude baš Boris Dvornik, Živojinović je u trenu odgovorio:  Zato što nemam boljeg prijatelja od njega!
Prijatelji su se nakratko prisjetili i "Bitke na Neretvi", filma koji su zajedno najdulje snimali. I premda se obojica boje jakih emocija koje bi ih mogle preplaviti, susretu se neizmjerno vesele.

Čovjek u mojim godinama sklon je suzama, no želim da naš susret obojica izdržimo muški  kazao je Bata Živojinović, a Dvornik je samo dodao:  Bit ću uza svog prijatelja kada bude operiran, ja ću ga čekati.

Izvor : Večernji List
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Apple Iphone 5s
gledao sam juce,vrh Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.33 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.