Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: M.Dodik za Dojce Wele:R.Srpska ce postojati,a za BiH nisam siguran  (Pročitano 5728 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Citat
Ja cu citirati da pokusam shvatiti, "ameri uci u RS i ukinuti je"??????????
Kako hoces li mi objasniti,hoce li oteti dejtonski ustav koji su potpisali pa ga prepraviti!
Pokusaj stvaranja hrvatske samouprave uopste nije uporediv jer su gospoda Hrvati potpisali sa vama Vasingtonski sporazum a onda su kao pokusali nesto promijeniti a hvala bogu kakvi su korumpirani i nije im bilo tesko smjestiti!
Da se razumijemo ja prije svega zelim bolji standard ali postoje granice koje su povucene u ovoj zemlji poslije vrlo krvavog rata i posto za mijenjanje tih granica je potreno da citav srpski narod na to pristane ja sam apsolutno siguran da se granice RS-a nece mijenjati!E sad Dodik govori ono sto narod misli,cinjenica je da je BiH specificna drzava koju samo jedan narod dozivljava kao svoju ,ja jednostavno ne vidim nikakav koherentni faktor koji bi mogao mobilisati i ujediniti narode i stvoriti im osjecaj pripadnosti bosanskoj drzavi,ako neko vidi sta bi to moglo biti neka mi javi!

ok slažem se, vidiš rs je u okviru BiH, ti kažeš da rs mogu ukiniti samo srbi, a dodik istovremeno kaže da je moguć nestanak BiH..znači Srbi mogu ugasit BiH, a ameri ili mi s druge strane ne možemo rs - tako sam skonto taj tvoj komentar, zar to nije apsurdno??? iskreno ne vidim razloga za otcjepljenje rs-a,srbi su konstitutivni narod i imaju prava kao i ostala dva naroda, a ako povucemo paralelu sa kosovom cinjenica je da su dole albanci bila vecina ali nisu zato imali nikakva prava dok su bili u okvirima srbije, stoga gledajući relano i ne postoji nikakav sličnost rs i kosova, rs apsolutno nema nikakav razlog otcjepljene, jedino ako nas baš toliko mrzite, pretnja referndumom ovo ono je cista provokacija, Bošnjaci  ne žele ugasit rs, mi želimo samo državu ojačat, to je u interesu sva 3 naroda jer i srbi učestvuju u vlasti iste...jača država znači i bolji standard, bolji život, to dovodi do boljih rezultata u svakoj oblasti i na kraju to bi možda bio taj koherentini faktor o kome pišeš  (jaka država kojoj su u prvom planu njeni građani, a ne vlast koja samo postoji radi sebe same)...
« Poslednja izmena: 30. Maj 2008, 00:55:46 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Ne otvarajte nove teme na kojima se vodi ista prica,kao na vec postojecim...

http://forum.burek.com/index.php/topic,197411.0.html

Lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.